123inkt.nl

Dankzij u en ruim 5 miljoen andere klanten is 123inkt online marktleider in inktcartridges, toners en papier. Sinds de start in 2000 is 123inkt.nl één van de snelst groeiende en meest succesvolle webwinkels van Nederland met nog steeds een enorme groei. Al 18 jaar is 123inkt.nl door consumenten verkozen tot “Beste Webwinkel” in de categorie Kantoorartikelen bij de Webshop Awards. Iedere dag streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Dat doen we door de allerlaagste prijzen te garanderen, met een serviceniveau dat u niet verwacht voor deze prijs. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis.
7.3

Deze score is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor 123inkt.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

ome cor17-11-2018

Super site

Goedkoop, snelle levering, goede servies, niet goed geld terug en mijn website. toppertje. Bestel al jaren hier, goed gevulde inkt patronen (geen schuimrubberen opvulling). Mooie kleuren, diep zwart, doet niet onder van originelen patronen.
Yoman14-11-2018
2.0

Goede prijs maar... is het echt, origineel en oke?

2.0
Origineel HP besteld, kreeg bestelling binnen in enkel losse plastic verpakkingen zonder hologram of iets... Na bellen bleek dit een verzonnen naam "milieu verpakking" te zijn (niet bekend bij HP zelf). Dus vraag me af hoe ik controleer of ik nu mijn dure originele HP Toner heb. Neem aan dat HP bij goedgekeurde toners een hologram zetten ter bevestiging van hun kwaliteit op zit. Oke de prijs is goed, maar vraag me af uit welke vrachtwagen dit is gevallen, hoe oud zijn ze...
Minke03-11-2018

Prima, volgende keer weer!

Printerinkt zwart: S Avonds om 21 uur besteld. Volgende dag om 15 uur afgeleverd. Netjes in een doos, paar gratis pennen erbij. Printer doet het weer prima. Goede prijs. Normale verzendkosten. Aan te raden.

Khair Aljaja01-11-2018

Geweldig webshop, ik zou anderen aanraden.

Alles was in orde en heel snel bezorgd. Ik had op het laatste moment een rekenmachine nodig voor de toets in een dag en was dezelfde dag bezorgd, topper !
Martin01-11-2018

dik tevreden

Snelle service en alles netjes en goed verzorgd. precies wat je wilt, als je iets via een webshop besteld.
J.C.westerhof01-11-2018

Prima

Uitstekende communicatie, vragen worden snel beantwoord.snelle. De levertijden zijn uitstekend. De prijzen van de artikelen horen duidelijk bij de goedkoopsten.
TD01-11-2018

Goede service

Snel en duidelijk service, en een heel breed assortiment. Overal een fijne vondst voor mijn printer needs!
Fleur01-11-2018

Snelle levering, goede service!

Het pakketje kwam zeer snel aan en de producten waren netjes verpakt. Goede online klantenservice, ik werd snel geholpen via de mail!
Johanna30-10-2018
4.0

Hele slechte service, bieden niet wat op hun website staat.

4.0
Ik heb een dure toner gekocht voor mijn RIKOH SP 112 printer, hun eigen merk omdat zij op hun site zetten dat die meer printjes biedt dan het origineel. (verschil 1400 tov 1200). Nu, na 2 jaar blijkt de toner bij 845 al op te zijn. Verder geven ze aan dat de printer altijd uitgaat van de originele toner en dat een goedkopere dus sneller leeg is... Ze bieden 10% korting op een nieuwe, dat is maar 3,50 euro!!!! ...l van de webshop heeft me trouwens ook een compleet verkeerd antwoord per mail gegeven, de vraag was niet óf de toner leeg is, maar of er ene oplossing kan komen omdat ik 600 pagina's te weinig er mee kan printen. .... Echt een slechte webshop, ik heb gesproken met .... en .... en ik koop daar NIET weer.
Maurice25-10-2018
3.0

helft van de cartridges werkt niet

3.0
Zeer willekeurige kwaliteit, de helft van de bestelde cartridges werken niet, erg teleurstellend.....
rronday21-10-2018
5.0

Verpakking blijkt aangebroken

5.0
Heb originele HP toner cartridges besteld, voor bijpassende prijs (!). Bij levering bleek de orginele verpakking afwezig. Het bijgeleverde plastic bakje noemt 123inkt, zo blijkt later, 'milieuverpakking' op hun website. Ik noem het schade aanbrengen aan het product dat ik heb besteld. Product is artikel + gesealde beschermende verpakking. Dan weet je ook dat er niemand aan jouw product heeft gezeten. Klacht ingediend, maar ik krijg mooi geen nieuwe. (Wel snelle levering en antwoord).
engels verf amsterdam15-10-2018

Wat een toppers

GEWELDIGE SERVICE ONGEKEND PROBLEEM OPGELOST NOGMAALS TOP de printer print weer als een gek
wiebe09-10-2018

goede service

123inkt.nl is een degelijke en voordelige winkel. Ik heb al jarenlang een goede ervaring gehad, nog geen hapering gehad.
Marlie Vrencken05-10-2018

Supersnelle levering

Overzichtelijk en duidelijk. Snelle service. S'avonds besteld dag erna al geleverd. Ga zeker nog weleens bij jullie bestellen.
HvdM02-10-2018

direkt een bevestiging zonder voorwaarden, top !!!!!!!!!!!!!

Geen gedoe of extra vragen. Goederen werden conform de aanbieding berekend en afgeleverd op de overeengekomen tijd. Een top online-winkel
Loet01-10-2018

Goed en snel

Duidelijke site. Snelle levering. Precies zo als gewenst. Goede prijs. De voordeligste van internet voor mijn bestelling.
Hans Wortel01-10-2018
4.0

Bijzonder slechte afhandeling .

4.0
Sinds 2008 ben ik trouwe klant van 123 inkt. Echter tijdens een bestelling voor mijn Samsung printer werd er een yellow toner geleverd die niet in mijn printer past. Na een bericht aan 123 inkt, antwoordde 123 inkt dat de toners de juiste zijn. Echter dit is niet het geval. Omdat kennelijk de houdbaarheidsdatum verlopen is en de toner uitgepakt was om te passen, was voor 123 inkt de kous af. 123 inkt heb ik meegedeeld dat ik klant af ben. Onbegrijpelijk dat, nu kennelijk 123 inkt vele klanten heeft, de service meteen fors naar beneden is bijgesteld. Gelukkig zijn er meerdere, zeer concurrerende toner leveranciers.
hrcbear21-09-2018

Goede shop, behalve hun eigen inkt

Een prettige webshop, een snel reagerende klantenservice en snelle levering. Helaas heb ik me onlangs om laten praten om het huismerk van hun inkt te gebruiken. Ja het is een stuk goedkoper, maar helaas blijft de kwaliteit achter op de originele inkt.
T08-09-2018

Goede webshop

De webshop is goed, de gratis kaarten en pennen zijn altijd welkom. De website ziet er echter uit alsof hij nauwelijks is veranderd sinds 2006. O wacht, dat is hij ook...
Cees06-09-2018

Prima service bij aankoop printer

Heb een printer gekocht die ik niet werkend kreeg. Na bellen met leverancier nog geen oplossing. Heb toen 123 gebeld en zij hebben geregeld dat een specialist mij heeft gebeld om het probleem op te lossen. Klasse. Zal zeker nog meer bestellen.
Bianca visser04-09-2018

Snelle service en goed!

Ontzettend goede service!!! Grafische rekenmachine kwam hier als goedkoopste uit en ik ontving het pakket super snel! Naast de rekenmachine ook wat leuke kleinigheidjes! Na ontvangst ook nog een persoonlijke mail gekregen of alles beviel!! Zou hier zéker weer bestellen!
Fred Collingh01-09-2018

Zeer tevreden afnemer van een Brother-printer

Een zes weken geleden heb ik na een uitgebreide zoektocht in "Printerland" bij "123inkt.nl" een printer gekocht. Ik kan niet anders zeggen dat wat aangegeven werd, ook exact zo geleverd is. Het apparaat is door mij in goede orde in ontvangst genomen. De levering was snel en punctueel. Ik ben mede op de beschrijving van het product door "123inkt.nl" afgegaan en hierin ben ik niet teleurgesteld, integendeel. Het product kent een prima prijs/kwaliteitverhouding. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Vonk S.C.J.30-08-2018

Waardeloze service

2.0
Ik heb bij 123 cartridges besteld op de site PH Desk jet 3630 deze werden mij toegezonden maar toen ik na een maand de cartridges nodig had heb ik deze geplaatst,en wilde ik printen, de printer weigerde en wat blijkt ze hadden de verkeerde cartridges gestuurd nl. geen 302XL maar 301XL, ik heb deze retour gestuurd met het verzoek de juiste cartridges toe te sturen. Wie schertst mijn verbazing dat ik een verkeerde bestelling had geplaatst en ik 301XL had besteld want dat ik op 301XL had gezocht iets wat pertinent niet waar is . Ze hebben de cartridges niet terug genomen en beloofde mij 20% korting en geen verzendkosten bij een nieuwe bestelling, na vele mailtjes en telefoontjes heb ik besloten hier gebruik van te maken om de schade zoveel mogelijk te beperken, wel vraag ik mij af; als ik een foute bestelling heb geplaatst waarom geven ze mij dan zogenaamd 20% korting uit coulance ???? voor mij is dit de laatste keer geweest dat ik zaken heb gedaan met 123 en ik ga nu naar de site van ,, inkClub,,hier kun je alle cartridges bestellen je krijgt er garantie op ook op hun huismerken en de prijs is hetzelfde als bij 123 en mocht je een seniorenpas bezitten krijg je nog eens 7% korting, dus voor mij geen 123 meer
Elise15-08-2018

Oppassen met betaalmethode

De bestelling kwam snel en was goed verpakt. Oppassen met de betaalmethode, want het was mij niet duidelijk bij het bestellen dat ik 2% toeslag moest betalen voor het gebruiken van Paypal. Na drie mailtjes kreeg ik antwoord (sorry over het hoofd gezien), dat dat nu eenmaal zo was. De website mag qua layout wel eens gemoderniseerd worden, hij oogt erg vol.
Marry13-08-2018

toners niet geschikt voor mijn samsung CLX-3305

2.0
Voor deze shop gekozen omdat ik 2 jr. geleden goede ervaring had met een 123-toner. Nu weer een besteld en printer herkent nu de originele starttoners niet meer. Gedwongen om die ook bij hen aan te schaffen, en wat bleek, ik had nu 3 verschillende modellen toner, waarvan er één weer niet geschikt bleek. Ze hebben alles terug genomen, en geld gererourneerd. Daar de printer de originele toners daarna niet meer herkende , heb ik een nieuwe printer moeten aanschaffen.