Het is een leuk koelkastje voor 1 persoon, het heeft helaas wel een nadeel, de binnenkant/achterwand van de koelkast zit na een maandje vol met ijs wat niet automatisch smelt, mijn vorige koelkast was een ruim 30 jaar oude Bosch koel/vries combinatie, een vrij grote maar dat heb ik bij die nog nooit meegemaakt.
Prima tafel model koelkast. Hij is energie zuinig, ruim van binnen en stil. Een prima 2e koelkast voor in de bijkeuken. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ben er erg blij mee.
Compact en efficient. Erg still. Aanrader voor openkeukens.
Dit koelkast zonder vriesvak is compact en erg still. Grote voordeel met een (kleine) open keuken. Er is voldoende ruimte voor een twee-persoons huishouden. Voldoet aan alle verwachtingen. Goede aankoop!
Na 3 week zit de hele achterwand vol met ijs. Contact opgenomen met leverancier welke weer contact opneemt met Inventum. Benieuwd hoe dit afloopt. Eerste ervaring met dit artikel is dus heel slecht
Veel voor weinig, dat is de beste omschrijving van deze koeler. Door de gladde achterwand ook geen stofvanger.
Apparaat is stil en ook nog eens energiezuinig.
mooie koelkast, overzichtelijk en gemakkelijk te plaatsen, ruime groenten lade en verstelbare plateaus. deur kun je zowel links als rechts plaatsen.
ruime inhoud
Wij waren op zoek naar een klein koelkastje, zonder vriesvak. Deze koelkast staat bij ons in de garage, en maakt weinig geluid. Heerlijk de extra ruimte die beschikbaar is zonder het vriesvak. Deur kan ook makkelijk omgedraaid worden.
Prima (Nederlands) product, voor een goede prijs. Koelt goed, en geruisloos. Deur is gemakkelijk om te bouwen naar een andere draairichting. Kocht deze koelkast als tijdelijke vervanger voor een defecte inbouw koelkast. Een echte aanrader.
Grote koelkast voor relatief lage prijs.
Koelkast is erg stil.
ook functioneert hij prima op een lage stand wat weer in verbruik scheelt.
licht van gewicht wat verplaatsen makkelijk maakt.
Design is strak.
We hebben voor deze koelkast gekozen omdat we wat extra koelruimte wouden en geen extra vriesruimte nodig hadden. Daar voldoet deze koelkast prima aan. Hij koelt ook al heel goed als hij op een lage stand staat, bij ons staat hij in de garage. We zijn er tot nu toe zeer tevreden over. Neemt niet veel plaats in beslag en geeft toch flink wat extra ruimte om koelkast producten te bewaren, erg handig nu de kinderen groter worden en meer voorraad nodig is.
Prima vervanger van ons oude apparaat, ook een Inventum overigens. Deze was 15 jaar oud en de thermostaat was defect vandaar dat we een vervangend apparaat hebben gekocht.
Ook deze voldoet uitstekend, iets groter als vorige. Koelt uitstekend en is ook redelijk energie zuinig.
Aanrader.