Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK550 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

onduidelijke energieklasse aanduiding 23-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

energieklasse koelkast kk550

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

7,0
de koelkast is energieklasse A++ volgens een sticker op de koelkast, maar op internet wordt steeds klasse E genoemd.
Wat is nu waar?

Pluspunten

  • ben voorlopig tevreden

Minpunten

  • onduidelijke energieklasse aanduiding
  • sticker zegt klasse A++ en op internet lees ik E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
RemcoGee 21-10-2023

Energieklassen 'A-met-plusjes' bestaan voor veel producten al een aantal jaar niet meer (https://www.energielabel.nl/apparaten/koelkast-en-vriezer/). Zo hebben ze alle klassen opgeschoven, of hernoemd, zo je wilt. En soms zijn ze met de ontwikkelingen mee verscherpt.

Je twee minpunten zijn er dus maar eentje. En ze zijn geen minpunt. Je hebt een koelkast aangeschaft die al 8 (!) jaar in omloop is (vandaar dat er oude stickers op kunnen zitten) en zo'n 90 kWh per jaar verbruikt. Voor zo'n goedkoop apparaat (maar echt, heel goedkoop!) is dat een prima score. Vergelijk dit met een zelfde koelkast met vriesvak: dan zit je zo op anderhalf tot twee keer zo veel verbruik. Laat staan als je het met een ouder apparaat vergelijkt.

In je portemonnee zou je het nauwelijks merken als je er eentje van klasse A of B had gevonden. Dan heb je het over 5 of 10 Euro per jaar. Je aankoop is prima: in verhouding met de prijs scoort het apparaat op ieder gebied prima tot goed.

Reageer

Linda 20-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Mooie luxe koelkast lekker veel ruimte en toch compact. Superprijs en heeeeellllll stil.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 10-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, mooie prijs-kwaliteit verhouding, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima tafel model koelkast. Hij is energie zuinig, ruim van binnen en stil. Een prima 2e koelkast voor in de bijkeuken. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig in energieverbruik
  • stil (db)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 15-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Voldoet geheel aan onze verwachting.
Koelt prima.
Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima.
Bijna niet te horen.

Pluspunten

  • geluid
  • koelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j**********@g******** 10-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en efficient. Erg still. Aanrader voor openkeukens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Dit koelkast zonder vriesvak is compact en erg still. Grote voordeel met een (kleine) open keuken. Er is voldoende ruimte voor een twee-persoons huishouden. Voldoet aan alle verwachtingen. Goede aankoop!

Pluspunten

  • Erg still
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rita 20-09-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit zeker OK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

8,0
gekozen voor kwaliteit en interessante prijs, voor mooi design en grotere inhoud dan andere koelkasten

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • mooi design
  • omkeerbare deur
  • grote inhoud

Minpunten

  • niet zo stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j***************@z******* 04-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koeler!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Ook in deze warme zomer houdt de KK550 de koelte binnenshuis!! Een stroomlijn met het aanrechtblad.

Pluspunten

  • Zelf regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a*******@h********** 26-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Nette, goedwerkende koelkast, met voldoende ruimte, die snel en goed koelt!

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Ziet er netjes uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**********@q********** 25-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast en is lekker stil en werkt goed. De prijs is ook voordelig
Wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • Voordelige prijs
  • Werkt goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

s********@c******** 24-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

een goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

8,0
een mooie koelkast met lekker veel ruimte en ook in de deur kan je veel kwijt

Pluspunten

  • ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 22-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

IJsmaker ipv koeler

Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

5,0
Na 3 week zit de hele achterwand vol met ijs. Contact opgenomen met leverancier welke weer contact opneemt met Inventum. Benieuwd hoe dit afloopt. Eerste ervaring met dit artikel is dus heel slecht

Pluspunten

  • Nog niets

Minpunten

  • IJsvorming

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

t********@h********** 20-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
volgens afspraak snelle en vriendelijke levering van deze inventum koelkast KK 550; een mooie look en werkt perfect.

Pluspunten

  • koelt perfect
  • mooie look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B**************@g******** 18-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
zeer mooie koelkast voldoet aan alle verwachtingen. zeer snelle levering en mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 01-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Strak kassie voor een vriendelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Veel voor weinig, dat is de beste omschrijving van deze koeler. Door de gladde achterwand ook geen stofvanger.
Apparaat is stil en ook nog eens energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

d*****@o********** 29-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
mooie koelkast, overzichtelijk en gemakkelijk te plaatsen, ruime groenten lade en verstelbare plateaus. deur kun je zowel links als rechts plaatsen.
ruime inhoud

Pluspunten

  • deur kan aan beide gebruikt worden
  • 3 jaar extra garantie als je hem registreert
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h***********@g******** 27-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijn klein koelkastje voor extra koelruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een klein koelkastje, zonder vriesvak. Deze koelkast staat bij ons in de garage, en maakt weinig geluid. Heerlijk de extra ruimte die beschikbaar is zonder het vriesvak. Deur kan ook makkelijk omgedraaid worden.

Pluspunten

  • compact
  • geen vriesvak wat ruimte wegneemt

Minpunten

  • geen stelpootjes aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tante 18-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Fijne en ruime koelkast voor erbij en lekker stil. Top apparaat!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**********@t********* 12-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed Nederlands produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima (Nederlands) product, voor een goede prijs. Koelt goed, en geruisloos. Deur is gemakkelijk om te bouwen naar een andere draairichting. Kocht deze koelkast als tijdelijke vervanger voor een defecte inbouw koelkast. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Koelt goed
  • Draairichting deur is te wisselen
  • Voor de afmetingen, een goede inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g********@h********** 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KK550 geruisloze koelkast voor goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Grote koelkast voor relatief lage prijs.
Koelkast is erg stil.
ook functioneert hij prima op een lage stand wat weer in verbruik scheelt.
licht van gewicht wat verplaatsen makkelijk maakt.
Design is strak.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Groote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h***********@h********** 06-07-2022
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Een mooi handige koelkast, goede prijs/kwaliteit verhouding . Geruisloos. Erg blij mee

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Veel ruimte

Reageer

s******@h********** 05-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast die doet wat hij moet doen en op een lage stand de gewenste temperatuur bereikt. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 03-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
betrouwbaar merk , tegen een mooie prijs
zeer blij mee
beveel dit product zeer zeker aan

Pluspunten

  • betrouwbaar merk
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c************@h********** 30-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
We hebben voor deze koelkast gekozen omdat we wat extra koelruimte wouden en geen extra vriesruimte nodig hadden. Daar voldoet deze koelkast prima aan. Hij koelt ook al heel goed als hij op een lage stand staat, bij ons staat hij in de garage. We zijn er tot nu toe zeer tevreden over. Neemt niet veel plaats in beslag en geeft toch flink wat extra ruimte om koelkast producten te bewaren, erg handig nu de kinderen groter worden en meer voorraad nodig is.

Pluspunten

  • compact
  • koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h***@z******* 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koeler K550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima vervanger van ons oude apparaat, ook een Inventum overigens. Deze was 15 jaar oud en de thermostaat was defect vandaar dat we een vervangend apparaat hebben gekocht.

Ook deze voldoet uitstekend, iets groter als vorige. Koelt uitstekend en is ook redelijk energie zuinig.

Aanrader.

Pluspunten

  • Grote
  • Koeling
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wa.matthijssen@kpnmail.nl 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
ik ben tevreden over de aankoop van dit apparaat,mijn wensen zijn hieraan voldaan
de prijs kwaliteit en de werking zijn naar verhouding in orde,
kortom ben zeer tevreden

Pluspunten

  • ruisloos
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews