Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK550 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak kassie voor een vriendelijke prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Veel voor weinig, dat is de beste omschrijving van deze koeler. Door de gladde achterwand ook geen stofvanger.
Apparaat is stil en ook nog eens energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

d**l@o**k.com 29-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
mooie koelkast, overzichtelijk en gemakkelijk te plaatsen, ruime groenten lade en verstelbare plateaus. deur kun je zowel links als rechts plaatsen.
ruime inhoud

Pluspunten

  • deur kan aan beide gebruikt worden
  • 3 jaar extra garantie als je hem registreert
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**r@g**l.com 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn klein koelkastje voor extra koelruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een klein koelkastje, zonder vriesvak. Deze koelkast staat bij ons in de garage, en maakt weinig geluid. Heerlijk de extra ruimte die beschikbaar is zonder het vriesvak. Deur kan ook makkelijk omgedraaid worden.

Pluspunten

  • compact
  • geen vriesvak wat ruimte wegneemt

Minpunten

  • geen stelpootjes aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tante 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Fijne en ruime koelkast voor erbij en lekker stil. Top apparaat!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**h@t**t.nl 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Nederlands produkt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima (Nederlands) product, voor een goede prijs. Koelt goed, en geruisloos. Deur is gemakkelijk om te bouwen naar een andere draairichting. Kocht deze koelkast als tijdelijke vervanger voor een defecte inbouw koelkast. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Koelt goed
  • Draairichting deur is te wisselen
  • Voor de afmetingen, een goede inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g**m@h**l.com 06-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

KK550 geruisloze koelkast voor goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Grote koelkast voor relatief lage prijs.
Koelkast is erg stil.
ook functioneert hij prima op een lage stand wat weer in verbruik scheelt.
licht van gewicht wat verplaatsen makkelijk maakt.
Design is strak.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Groote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h**5@h**l.com 06-07-2022
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Een mooi handige koelkast, goede prijs/kwaliteit verhouding . Geruisloos. Erg blij mee

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Veel ruimte

Reageer

s**n@h**l.com 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Mooie koelkast die doet wat hij moet doen en op een lage stand de gewenste temperatuur bereikt. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Pluspunten

  • stil
  • energie zuinig
  • verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
betrouwbaar merk , tegen een mooie prijs
zeer blij mee
beveel dit product zeer zeker aan

Pluspunten

  • betrouwbaar merk
  • prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**s@h**l.com 30-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
We hebben voor deze koelkast gekozen omdat we wat extra koelruimte wouden en geen extra vriesruimte nodig hadden. Daar voldoet deze koelkast prima aan. Hij koelt ook al heel goed als hij op een lage stand staat, bij ons staat hij in de garage. We zijn er tot nu toe zeer tevreden over. Neemt niet veel plaats in beslag en geeft toch flink wat extra ruimte om koelkast producten te bewaren, erg handig nu de kinderen groter worden en meer voorraad nodig is.

Pluspunten

  • compact
  • koelt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h**k@z**o.nl 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum koeler K550

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima vervanger van ons oude apparaat, ook een Inventum overigens. Deze was 15 jaar oud en de thermostaat was defect vandaar dat we een vervangend apparaat hebben gekocht.

Ook deze voldoet uitstekend, iets groter als vorige. Koelt uitstekend en is ook redelijk energie zuinig.

Aanrader.

Pluspunten

  • Grote
  • Koeling
  • Energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wa.matthijssen@kpnmail.nl 05-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
ik ben tevreden over de aankoop van dit apparaat,mijn wensen zijn hieraan voldaan
de prijs kwaliteit en de werking zijn naar verhouding in orde,
kortom ben zeer tevreden

Pluspunten

  • ruisloos
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**0@l**e.be 29-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ijskast voor scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Koos voor deze ijskast owv de prijs en positieve reviews. En ook ik moet zeggen dat de verwachtingen ingelost worden. Ook vind ik dat de koelkast heel gelijkmatig koelt. Van bovenste rek tot het onderste.

Pluspunten

  • Verbruik
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**1@h**l.com 16-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit prima. Helemaal tevreden met deze koelkast. Fijne indeling en heel veel plaats voor je spullen.

Reageer

w**g@p**t.nl 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
een zeer goed product , modern , doet wat hij moet doen en erg stil dus gewoon een goede koop

Pluspunten

  • prijs
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@h**l.com 13-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast met veel ruimte, ben er blij mee. Prijs/kwaliteit uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**n@g**l.com 14-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Het is een makkelijke koelkast die ook op kleine ruimtes past, zeer goede prijs kwaliteit verhouding, ben goed geïnformeerd over het product, ik hoop er nog heel lang plezier van te hebben, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • makkelijk
  • zeer compact

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Schijf 20-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne en mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik in 2020 een zelfde koelkast heb gekocht en deze prima voldoet. Omdat ik 2 koelkasten naast elkaar heb staan, wou ik weer zo'n zelfde model. Mooi model, variabele indeling is ideaal, goed te reinigen, mede door de glazen plateau's. is fluister stil

Pluspunten

  • mooi model
  • goed schoon te maken door glazen plateau's
  • variabele indeling
  • led verlichting binnen in
  • fluisterstil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleine Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

10,0
Omdat ik een kleine keuken hebt past deze extra koelkast uitstekend elders in huis als voorraad kast, en nog mooi en geruisloos ook voor een scherpe prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 27-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mijn redder in nood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK550 wit

Algemene score

9,0
aangeschaft voor in de voortent van toercaravan. De caravankoelkast begaf het in ene. Dus snel deze aangeschaft
Je hoort niet dat hij aanstaat, lekker ruim zonder poespas

Minpunten

  • stelpootjes hadden steviger gemogen
  • openmaken even wennen. geen greep

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews