Rowenta Clean-it Hot & Cold IN7011 Vlekkenreiniger - 1150W

Rowenta Clean-it Hot & Cold IN7011 Vlekkenreiniger - 1150W

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 249,99Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Clean-it Hot & Cold IN7011 Vlekkenreiniger - 1150W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Robert18-06-2026

Goede eerste indruk met krachtige prestaties

Mijn eerste indruk van de Rowenta IN7011 is overwegend positief. Het apparaat heeft een goede zuigkracht en is snel op temperatuur, waardoor je direct aan de slag kunt. Het voelt degelijk aan en de bediening is eenvoudig, wat het gebruik prettig maakt. Bij mijn eerste test op een sterk vervuild bootkussen waren de resultaten wat minder zichtbaar dan gehoopt. De vlekken leken niet direct veel schoner, maar wat wel opviel was dat het opgevangen water flink vuil was. Mogelijk dat meerdere behandelingen nodig zijn voor echt zichtbaar resultaat. Daarnaast merkte ik dat de donkere blauwe kleuren iets afgaven op de witte strepen. Ik weet niet zeker of dit door het schoonmaakmiddel komt of door het gebruik van warm water. Het design is compact en praktisch in gebruik. De functies doen wat je verwacht, al vraag ik me af of een stoomfunctie nog een mooie toevoeging zou zijn. Al met al een goede eerste ervaring, met ruimte om verder te testen.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Sterke zuigkracht
  • Veel accessoires
Minpunten
  • Geen stoomfunctie
Mirara16-06-2026

Klein compact en krachtig

De vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met de Hot&Cold functie die je kunt aanpassen per vlek en het bijgevoegde schoonmaakmiddel. Niet alleen de autostoelen maar ook de eetkamerstoelen waren zo weer schoon. De bijgeleverde voegenborstel werkt zeer goed met de Hot functie. Het apparaat is na gebruik makkelijk schoon te maken met het bijgeleverde hulpstuk om hem daarna makkelijk en compact op te kunnen ruimen.
Pluspunten
  • Compact
  • Krachtig
  • Hot&cold functie
Kimmvw10-06-2026

Waar voor je werk!

Wow, ik ben erg onder de indruk van dit apparaat. Ik ben begonnen met een deel van de bank waar onze zoon een glas melk had geknoeid, even sproeien, erover en weg is de vlek. Dit ging erg makkelijk met de koude stand. Een wat oudere vlek, ik vermoed wat vettiger, heb ik geprobeerd te verwijderen met de warme stand. De dag erop nog eens geprobeerd en die is nu ook zo goed als verdwenen! Het werkt erg makkelijk en snel, ook het geluid valt me erg mee, ik had een harder gezoem verwacht. Toen ik zag hoe makkelijk het ging en hoe vies het opgezogen water was, kon ik er geen genoeg meer van krijgen. De autostoelen reinigen ging ook erg makkelijk door de lange snoer, die je indien niet nodig ook handig kunt oprollen en vastmaken aan het apparaat. Evenals de slang, die wikkel je eenvoudig eromheen en blijft goed zitten. De bank, de autostoel en de maxicosi, in een paar minuten werkt weer als nieuw! Na het schoonmaken kun je het apparaat zichzelf laten schoonspoelen, waardoor je ook geen vieze geurtjes krijgt en het apparaat weer schoon en compact kunt opbergen tot het volgende schoonmaakfeestje.
Pluspunten
  • Warme en koude stand
  • Zelfreinigingsfunctie
n*************@l******10-06-2026

Rowenta Clean-it een top product.

Wat een top product die Rowenta Clean-it. Ben er super tevreden mee. Heb mijn tapijt, bank en kinderwagen mee gereinigd. Het resultaat is super.
Pluspunten
  • Compact
  • Krachtige werking
Taartenmiep08-06-2026

Kampioen Vlekkenreiniger

Ik heb dit product voornamelijk uitgetest op kleden en tapijten met wat oudere en nieuwe vlekken ( ik heb honden en een kat, en knoei zelf ook regelmatig helaas). Zowel de heel oude als de recente vlek gingen er vrij gemakkelijk en volledig uit. Ik was blij verrast, en een vuil dat er uit de kleden kwam! Ongelooflijk. Heel erg tevreden dus met dit apparaat. In gebruik is hij heel eenvoudig, download wel even de volledige handleiding, die vind ik beter dan het bijgeleverde papiertje met wat tekeningetjes. Heeft goede borstels meegeleverd om tapijt of zittingen schoon te maken, stevig en makkelijk vast en los te klikken. Schoonmaken van het apparaat is ook vrij eenvoudig maar wel noodzakelijk. Al met al ben ik erg enthousiast over dit apparaat, .
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Lang snoer
  • Reinigt perfect
Minpunten
  • Prijsklasse
s*********@l******06-06-2026
Ik ben echt positief verrast door de Rowenta Clean It Hot & Cold. Ik knoei zelf regelmatig, heb katten én twee dochters die dat talent duidelijk via DNA hebben meegekregen. Daarom hebben we bewust geen tapijt in huis, maar onze bank krijgt best veel te verduren. Dit apparaat is daar echt ideaal voor. Hij is compact, niet zwaar en supermakkelijk in gebruik, waardoor ik hem snel erbij pak als er weer eens iets omgaat of de kat met zijn modderpootjes over de bank heeft gelopen. Er worden ook handige opzetstukken meegeleverd, waardoor je makkelijk verschillende hoekjes en stoffen schoon krijgt. Wat mij vooral verbaasde, was de hoeveel verborgen vuil dat er nog uit de bank kwam… daar schrok ik eerlijk gezegd best van. Ik zoek nu alleen nog een vrijwilliger die het schoonmaken voortaan voor mij doet, want het blijft natuurlijk schoonmaken. Mijn tijd besteed ik dan toch liever aan leukere dingen haha, maar dit apparaat maakt het allemaal gelukkig wel een stukje makkelijker.
Melike198605-06-2026

Effectief, makkelijk en compact

Ik heb de rowenta clean it hot and cold nu zo een 2 weken in gebruik. Ik heb voor gebruik het filmpje bekeken en binnen een paar minuten was het apparaat klaar voor gebruik. Eerst met de cold functie de vlekjes op mijn beige bank aangepakt. Daarna de hot functie gebruikt voor een olievlek. Alle vlekken waren er binnen no time uit. De olievlek moest ik wel echt een paar keer overheen, maar ook deze vlek is volledig verdwenen. Gisteren ook het vloerkleed van de kinderen aangepakt en ook dit ging erg makkelijk. Echt een aanwinst voor ons huishouden met jonge kinderen. Wat ik daarnaast ook fijn vind is dat het apparaat zo compact is, na gebruik even reinigen (duurt niet langer dan 5 minuten!) en dan past het makkelijk in de kast. Ik twijfelde al langer om een vlekverwijderaar te kopen, maar ben blij dat ik het heb gedaan. Echt een aanrader. Een klein punt voor verbetering zou zijn dat je de extra kopstukken eventueel nog in of aan het apparaat zou kunnen opbergen.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Maakt goed schoon
Minpunten
  • Opberger voor opzetstukken
Nienkecoco03-06-2026
De Clean-It Hot & Cold Hygienist is een fijne vlekkenreiniger die goed schoonmaakt. Hij is makkelijk te gebruiken en haalt vlekken snel uit tapijt, banken en stoelen. Ik was positief verrast door het resultaat. Ook oudere vlekken werden een stuk minder zichtbaar. Het apparaat werkt goed met warm en koud water en laat alles weer fris ruiken. Niet te ingewikkeld in gebruik en makkelijk schoon te maken na afloop. Een goede keuze voor wie snel en makkelijk vlekken wil verwijderen. Tip, leeg het vieze waterbakje wel gelijk, anders gaat het ruiken.
melvintigchelaar28-05-2026
Toen ik het toestel uit de doos haalde, dacht ik eerst dat het vrij groot zou zijn om mee te werken, maar dat viel eigenlijk heel goed mee. Het apparaat is groter dan een gewone stofzuiger, maar zeker niet te zwaar of onhandig. Je merkt wel meteen dat het degelijk aanvoelt. Wat mij echt positief verraste, is hoeveel accessoires erbij zitten. Voor bijna alles lijkt er wel een passend opzetstuk te zijn. Ook het lange snoer is echt een groot pluspunt. Bij andere apparaten die ik eerder gebruikte, moest ik vaak wisselen van stopcontact of een verlengsnoer nemen, maar hier was dat bijna niet nodig. Dat maakt het gebruik gewoon veel aangenamer. Ik heb het toestel als eerste getest op onze eetkamerstoelen, omdat die door dagelijks gebruik en met huisdieren toch snel vuil worden. En eerlijk: ik schrok echt van hoe vuil het water achteraf was. De stoelen leken op het eerste zicht eigenlijk nog proper, maar het toestel haalde er duidelijk veel stof en vuil uit dat je normaal niet ziet. Het resultaat zag er daarna echt fris uit en de stof voelde ook properder aan. De stoelen waren wel nog een halve dag wat vochtig, maar dat had ik eigenlijk verwacht bij zo’n dieptereiniging. Voor mij weegt dat zeker op tegen het resultaat. Ik ben ondertussen ook heel benieuwd om het toestel binnenkort op de autostoelen uit te proberen, want als ik zie wat het al uit onze eetkamerstoelen heeft gehaald, verwacht ik daar ook een groot verschil te zien.
y********@h**********21-05-2026
Ik dacht dat onze bank na een aantal jaren gebruik nog best netjes was, tot we gisteren de Rowenta IN7011 hebben gebruikt. Eerste keer gebruiken ging gemakkelijk door de duidelijke handleiding. Daar het juiste opzet stuk te gebruiken konden we snel aan de slag en kwam snel het eerste vieze water in de opvangbak. Hij maakt wel wat geluid, maar zeker niet veel meer dan een gewone stofzuiger. Enige minpuntje is dat ik het warme water iets warmer had verwacht, maar goed het is dan ook geen stoomreiniger. Ook blijft de stof nog wel even nat na het reinigen.
S*****************@g********20-05-2026
Ik ben super blij met het apparaat. Met een gezin van 3 jonge kinderen en een hond zit een ongelukje in een klein hoekje. Gooi een lichte kleur bank in de mix dan kan je wel een vlekkenreiniger gebruiken. Het is super makkelijk in gebruik en de handleiding is er duidelijk. Kortom heel erg blij!