Dyson V10 zilver, koper - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V10 zilver, koper op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**s@h**l.com 05-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Denk goed na!!!

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

6,0
Pluspunt van de Dyson V10 is het ontbreken van het snoer waardoor je hem even pakt om wat vuil op te zuigen.
Minpunten de hoge prijs, opgezogen haren aan de beide zijden van de rolborstels waardoor deze minder goed draaien en hierdoor meer energie verbruik.
Uitsluitend in voorwaartse richting vuil opnemen.
Groter stukken, zoals een blaadje, uitsluitend in de hoogste stand worden opgenomen.
De diverse attributen moet je los meenemen, terwijl dit bij bv een Miele geïntrigeerd is.
De inhoud van het stofreservoir drie tot vier keer kleiner is vergeleken met een Miele stofzuiger.
Kortom de V10 is absoluut geen vervanger voor een traditionele stofzuiger met snoer.

Pluspunten

  • Snoerloos

Minpunten

  • Prijs
  • Algehele werking

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

schoenie 22-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Jammer Dyson

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

1,0
Erg slecht product en nog slechtere service.. Accu's zijn al na 7 maanden gebruik defect,Zelfs gedurende de garantie periode weigert Dyson zijn verplichtingen na te komen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Theo Jansen 07-10-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed product en top service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger gekocht in november 2018! Altijd met erg veel plezier mee stof en kattenharen opgezogen. In september van dit jaar weigerde de accu dienst en omdat we van de 2 jaar garantie, nog 2 maanden te gaan hadden, maar even met Dyson gebeld. Een nieuwe accu was niet voorradig en ook was een leveringstermijn niet bekend! Tot mijn verbazing werd mij direct een geheel nieuwe V10 beloofd en 10 dagen later is deze bezorgd en de oude is retour Dyson! We hebben weer een fijne stofzuiger (er kan altijd iets kapot gaan) en ik was helemaal "flabbergasted" van deze garantieservice! Een vette pluim voor Dyson!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Verwijdert kattenharen prima
  • Makkelijk schoonmaken
  • Super service

Minpunten

  • Hoogste stand relatief korte zuigduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Golly 18-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

4,0
Ik had veel verwachtingen van de de dyson,maar in praktijk valt hij erg tegen .Leuk als veredelde rolveger

Pluspunten

  • Even snel voor het oog als rolveger te gebruiken

Minpunten

  • Maakt veel lawaai
  • Hopeloos in dagelijks gebruik

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Louis 29-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Dyson V10 Absolute na 28 maanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

7,0
Hoe bevalt ons de stofzuiger na ruim twee jaar: (gezien de aanschafprijs van €629 mag je een goede levensduur verwachten): nog steeds een krachtig goed werkend apparaat (behalve de meest gebruikte zuigmond; hierover later meer). De capaciteit van de accu is nog steeds erg goed te noemen. De borstel komt snel vol met haren te zitten (wat wil je met drie tienerdochters in huis) en dit zorgt er dus voor dat je vaak de bos haren moet verwijderen van de rol.. Dat wil dus ook zeggen dat de stofzuiger goed zijn wekt doet. Ongekend ook hoe veel stof er na een zuigbeurt in het reservoir terecht komt. Een tegenvaller is wel dat nu na 28 maanden (24 maanden garantie..) het scharnierstuk van de zuigmond compleet afgebroken is, zonder dat er ooit ruw met het apparaat is omgegaan. Dit doet afbreuk aan de goede ervaringen die we hadden met deze Dyson. Jammer, dit past niet bij het (kwaliteits)imago van Dyson. De kans is daarmee een stuk groter geworden dat we bij een volgende snoerloze stofzuiger ook naar andere merken gaan kijken.

Pluspunten

  • Erg goede accu, ook na langere tijd
  • Zuigkracht is erg goed
  • Vloerzuigmond Is makkelijk te manoeuvreren
  • Doorzichtig stofreservoir

Minpunten

  • Scharnier van de vloerzuigmond te zwak
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Theo Wassenaar 21-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Akku veel te snel leeg

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

3,0
Dyson gekocht met hoog verwachtingspatroon door reclames en hoge aanschaf prijs , valt zwaar tegen akku is veel te snel leeg , na bellen hierover wordt gezegd niet voluit zetten , nee koop een stofzuiger en dan op halve kracht zuigen na 2 jaar nog maar 5 minuten zuigen , Nooit meer een dyson , waardeloos product

Reageer

Jack 10-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Blijf weg van Dyson

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

1,0
Dyson is een ongelooflijk slecht bedrijf, met een briljant marketing offensief. Binnen 1 jaar was de batterij stuk, van dit toch al fragiele apparaat. Het lijkt wal een stuk goedkoop plastic uit een duistere fabriek. Alles is zwak en rammelt, Zuigkracht is onvoldoende i.v.g.m andere merken stofzuiger van €150,-. Garantie? uiteraard, maar Dyson reageert niet. Via social wel, voor het beeld van anderen. Maar daarna nooit meer.

Minpunten

  • Geen service
  • Geen garantie
  • zeer zwakke kwaliteit
  • zelfs de helft van de prijs is te duur

Reageer

Yf 04-03-2020
  • Product gekocht

Dyson V10

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

4,0
Ik had veel verwachtingen van de Dyson V10. Inmiddels gebruik ik de stofzuiger nu ongeveer 2 maanden. Naast het grote pluspunt dat de zuiger heel handzaam en makkelijk in gebruik is, heb ik ook zeker een aantal minpunten.
* grotere kruimels zuigt de dyson niet op (heel vervelend, waardoor je steeds moet bukken om deze zelf actief in de zuigmond moet stoppen).
* wanneer je de stofzuiger achterwaarts over kruimels laat glijden, dan gooit hij ze met behoorlijke kracht verder achteruit waardoor je een stuk opnieuw kunt gaan zuigen.
* zuigen in de krachtigste stand geeft een enorme herrie.

Dus, op zich handig in gebruik (zonder snoer), maar ook zeker minpunten wat mij betreft. Ik vind daarom de prijs-/kwaliteitverhouding niet in balans.

Reageer

Ruud 28-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Twijfels

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

9,0
Ik heb de Dyson V10 Absolute gekocht. Wel even moeten sparen, want het is een hele uitgave.
De verkoper heeft mij kunnen overtuigen, ook door het apparaat in de winkel, uit te proberen.
Na het apparaat op mijn vloer te hebben losgelaten, waren al mijn twijfels weggenomen. Dit apparaat vervangt een stofzuiger met snoer, en doet zijn werk zelfs veel beter. Ook in de auto is de Dyson onovertroffen.

Pluspunten

  • zuigt en borsteld geweldig
  • Makkelijk en licht
  • snoerloos

Minpunten

  • Flinke aankoop prijs

Reageer

Daan vrins 12-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dyson v10

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

4,0
Maakt herry onhandig lomp mondstuk
Moeilijk manoeuvreren .
Gewoon onhandig ding.

Had me er beter in kunnen verdiepen ..

Reageer

Harrie 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Veel hulpstukken en makkelijk te bedienen.
Ziet er mooi uit en mooie kleur
Mijn vrouw is er erg blij mee

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel hulpstukken

Reageer

miek 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waanzinnig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

10,0
Dit is mijn 3e stofzuiger. Mn eerste was een miele en staat nu werkloos op zolder, na 25jaar doet deze het nog steeds. Mn 2e miele is 14 jaar oud en mag zich gaan beperken tot de 2e etage. Omdat we 4 huisdieren hebben, wilde we het gemak van draadloos. En ook al heb ik de stofzuiger nog maar 5 dagen. Ik heb inmiddels elke dag even gestofzuigd. Het gemak om deze te pakken is geweldig. Met de accu doe je enorm lang. Vrijdag opgeladen en vandaag dinsdag is deze nog niet leeg. Ik heb een huis van 180m2 en dus 4 huisdieren, kortom je doet best lang met die accu. Het nadeel zijn al die tools. Ik overweeg een timmermansriem om die tools mee te nemen. Hoe doen anderen dat toch? Al heb ik wel 2 favoriete tools, standaard zit de stang op de stofzuiger met de gewone borstel want deze kan bijna alles. Voor de trap en de banken heb ik de huisdieren borstel, voor de kleine hoekjes pak ik de "punt". Andere tools heb ik nog niet gebruikt. De zuigkracht is heel goed. En we gebruiken stand 1 (van de 3) en die is ook qua geluid redelijk. Mn huisdieren vluchten nu niet meer weg, zoals ze bij de miele's deden. Dus ik vind dit een enorm aangenaam geluid. Ik was bang voor hoge tonen, maar die hoor je eigenlijk alleen bij de max-stand. Het reservoir legen is een peuleschil. Al moet ik die wel 3x legen tijdens een zuigactie. Maar ja, hondenharen.. en het legen is ook nog eens leuk.
Zit er een nadeel aan.. nou met mijn miele kwam ik verder onder de banken, dat is bij deze dyson iets onhandig. Dus verplaats ik de bank iets. opgelost!
verder is het grootste nadeel dat deze belachelijk duur is. Maar ja, ik heb wel een schoner huis dan met mijn miele's. En nu alles is afgeschreven "voel" ik het niet meer. Toch blijft het veel geld. Maar het gebruiksgemak is enorm en ik ben echt superblij met deze aanschaf.

Wat mij opviel dat er in de verpakking geen plastic zit. Dat maakt dyson gelijk duurzaam. Echt een pluspunt van dyson. Er zat wel veel karton in, maar dat breng je naar de papiercontainer.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • zuigkracht

Minpunten

  • prijs
  • manouvreren onder banken

Reageer

Zonde van het geld 13-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

GEEN vervanger voor je stofzuiger, veel te dure kruimeldief

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

2,0
Wij hebben het apparaat nu ene aantal weken en kort door de bocht: Geen goede vervanging voor je huidige stofzuiger en veel te duur voor een kruimeldief.

Eerst de positieve punten: het apparaat is stil en krachtig op hogere standen.

Voor de prijs van dit apparaat verwacht ik een zeer goed resultaat na stofzuigen en dat is zeker niet het geval. Op "normale" stand (stand 1) zijn de prestaties van het apparaat zeker niet beter dan die van een normale stofzuiger. Er ligt nog steeds veel vuil op de grond en dit merk je vooral als je met blote voeten rondloopt. Op de hogere standen ben je zo door de acculading heen.
Het apparaat is relatief zwaar, aangezien je een motor, accu en het opgezogen vuil meesleept. Vooral als je "lange halen" maakt begin je dit te merken.
Bij een klassieke stofzuiger leg/gooi je makkelijk de slang even neer om bijvoorbeeld even een stoel aan de kant te kunnen schuiven. Dat kan met dit apparaat niet, hier moet je bukken om neer te leggen en op te pakken. Dat is niet het meest verschrikkelijke om te moeten doen, maar is simpelweg niet makkelijk.
De duurzaamheid van de accu zal zeker nog moeten blijken. De reden om het apparaat draadloos te maken ontgaat mij volledig. Er is namelijk altijd wel een stopcontact te vinden in huis.
Het ding ziet er wel grappig uit, maar je ziet heel snel krassen op het gekleurde en doorzichtige plastic. Het gebruikte materiaal komt mij over als hard plastic en ik ben ook erg bang dat het breekt/scheurt zodra het valt. Gelukkig nog niet gebeurd.
Verder moet je bij het legen altijd een afvalzak om het apparaat houden, anders vliegt het stof alle kanten op.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig op hogere standen

Minpunten

  • Prijs
  • Prestatie
  • Gebruiksgemak
  • Materiaal
  • Gewicht

Reageer

R_Peters 14-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed, solide; accuduur okay als je je daarop instelt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

8,0
Update van mijn review van 25-10-2018.
De accuduur vond ik aanvankelijk te kort. Inmiddels gebruik ik bewust regelmatig de pauzestand van de motor. En dat scheelt veel. Pauzestand: simpelweg even de rode aan-knop loslaten wanneer ik even niet zuig, bijvoorbeeld als ik met de stofzuiger naar een andere hoek van de kamer ga, of als ik spullen aan de kant schuif of door iets wordt afgeleid. Zodoende heb ik geen "lege" draaimomenten meer en kom ik bijna altijd uit met één acculading. Ik vind het slim van Dyson dat ze het pauzeren van de motor zo makkelijk hebben gemaakt.
Verder, als ik een verdieping extra intensief wil zuigen, dan kan dat gewoon; ik kies er dan voor om de rest van het huis op een ander dagdeel te doen, zodat de accu eerst weer kan opladen; geen probleem voor mij. Maar meestal hoeft het niet zo intensief en heb ik de hoogste motorstand niet of maar kort nodig; met de twee laagste motorstanden kan ik al het gebruikelijke zuigwerk in één keer doen.
Al met al is mijn accu nu nooit meer ongewenst leeg. Ik heb daardoor ook geen behoefte meer aan een verwisselbare accu en een motorloze vloerborstel, waarvan ik eerst nog vond dat die ontbraken.

Punten ik handhaaf uit mijn eerdere review:
- productontwerp en maakwijze heel mooi
- een vertrouwd gevoel over de kwaliteit en levensduur
- zuigt en manoeuvreert geweldig
- minder lawaai dan mijn oudere Dyson met snoer
- gewicht is nog goed te hanteren
- accu herladen duurt lang, maar is geen groot probleem als je de rode knop en de standenschakelaar slim gebruikt, en als je het zuigen van een groot huis verdeelt over twee dagdelen.

Pluspunten

  • Indrukwekkend technisch ontwerp
  • Goed gebouwd
  • Zuigt erg goed
  • Niet te veel lawaai

Minpunten

  • Accuduur mag flink groter of laadtijd flink korter

Reageer

Jan 13-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Matige kwaliteit

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

3,0
Sinds mei hebben wij de Dyson V10. Na 3 maanden de accu defect. Na moeizaam contact met de klantenservice kregen we een nieuwe accu (eerst vergeten op te sturen). 4 maanden later stopt de motor er mee. We houden hem goed schoon , filters etc. Er branden alleen 3 lampjes bij de schakelaar.

Pluspunten

  • Handig = draadloos
  • zuigt goed kattenharen

Minpunten

  • Storingsgevoelig

Reageer

fam Dobber 13-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top

Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

10,0
De Dyson V10 nu enkele maanden in gebruik. Gewoon een topper en ontzettend handig. Nog geen enkele keer met een lege accu geconfronteerd. Ook het legen en het onderhoud gaat erg eenvoudig. Ik kan deze stofzuiger aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geen snoer
  • trap zuigen kinderlijk eenvoudig

Minpunten

  • hulpstuk nodig om onder de bank te komen

Reageer

Wil 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Dyson

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

9,0
Vandaag deze Dyson gekocht. Ik ging eigenlijk voor de Bosch unlimited vanwege 2x accu en betere score op kieskeurig, maar eigenlijk direct nadat ik deze in mn hand had vond ik deze te zwaar. De Dyson is echt lichter in gewicht en heeft hepafilter, ook prettig. Ook vind ik het materiaal van Dyson beter aanvoelen dan de Bosch. Alles ziet er kwalitatief beter en degelijker uit. Thuisgekomen direct de Dyson uitgeprobeerd en verbaasd hoeveel stof ik opzoog in laagste stand terwijl ik ‘s morgens nog gestofzuigd heb.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Geluid (hond blaft niet)
  • Hepa filter
  • Reservoir

Reageer

R_Peters 25-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt goed, accuduur nogal beperkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

7,0
Het productontwerp en de maakwijze vind ik heel mooi. Dat geeft meteen een zeker gevoel over de kwaliteit en levensduur.
Het apparaat zuigt en manoeuvreert geweldig, beter dan mijn oudere Dyson met snoer, en met minder lawaai. Het apparaat zuigt zeer krachtig in hoogste stand. Het gewicht is nog goed te hanteren.
Helaas is de accuduur nogal beperkt, ook bij gebruik in enkel de laagste stand. Onze huishoudelijke hulp kan tijdens haar vaste werkochtend niet alle vloeren van onze woning (die toch vrij compact is) in één doorloop zuigen. Het apparaat raakt dan voortijdig leeg. Herladen duurt maar liefst 3,5 uur. Het helpt ook al niet dat de twee meegeleverde vloerborstels beide gemotoriseerd zijn en dus altijd accustroom verbruiken. Ik mis een motorloze borstel voor gladde vloeren.
Al met al vind ik het jammer dat Dyson niet heeft gekozen voor een ontwerp met verwisselbare accu. Dit betekent dat we het stofzuigen structureel anders moeten plannen; dat is op zich werkbaar, maar was eigenlijk niet de bedoeling.

Pluspunten

  • Indrukwekkend technisch ontwerp
  • Goed gebouwd
  • Zuigt erg goed
  • Niet te veel lawaai

Minpunten

  • Vrij korte accuduur
  • Accu herladen duurt lang
  • De vloerborstels verbruiken accustroom
  • Een motorloze vloerborstel ontbreekt

Reageer

Rossy 06-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

10,0
Zo goed en gemakkelijk in gebruik, een enorme aanwinst.
Even snel gepakt, altijd een schoon huis.
Kortom, een aanwinst voor elke woning.
En de Dyson zelf, voor ons van topkwaliteit.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Altijd een schoon huis

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Danny V10 05-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

V10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V10 zilver, koper

Algemene score

8,0
Toen ik dit toestel voor het eerst gebruikte dacht ik, die batterij mag wel wat langer meegaan.
Nu weet ik wel beter. Ik heb er eerst leren met werken. Nu ben ik echt tevreden dat ik deze aankoop toch overwogen heb. Dagelijks eens rondgaan en het is echt proper in huis en de veranda. Een kritiek punt is de vorm van de startknop, na lang stofzuigen begint je vinger echt pijn te doen. Maar misschien is dit alleen mijn probleem. Werken doe hij wel.

Reageer

Toon meer reviews