Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue - Smartphones

Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 573,87 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 756 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

WenkzY02-08-2019

Mooi design, fijn in je hand

Goede, scherpe camera's. Fijne accuduur. Lekker snel reagerende vingerafdruksensor, waardoor ik snel mijn telefoon kan gebruiken. Met het heldere scherm is series kijken ook geweldig.
Pluspunten
  • Scherpe camera's
  • Lange accuduur
  • Goede speakers
  • Hoge resolutie scherm
Minpunten
  • Kan heet worden
Nnnn02-08-2019

Mooi toestel met een goeie accu

Ja hoor. Daar heb jr een toestel. Met een camera net als het blote oof een accu als een conditie van een atleet en kracht van een bodybuilder
Martijn02-08-2019

Mooi scherm, goede accuduur en fantastische camera!

Ik heb dit toestel nu een week in bezit, en ik moet zeggen ik ben positief verrast. Het ligt goed in de hand, de accu duur is beter als verwacht en de camera werkt fantastisch ik heb tot nu toe nog alleen maar complimenten gehad over de foto's. En dan nog niet te spreken over de fingerprint scanner in het scherm. En dit allemaal voor deze prijs is boven verwachting. Tot nu toe gaat bij mij de batterij gemiddeld 2 dagen mee, met voornamelijk socialmedia, email, muziek en foto's maken. En ik moet zeggen de hoeveelheid bloatware op het systeem valt me ook nog mee, ik heb wel wat apps direct verwijderd en wat start schermen uitgezet. Maar het valt me alleszins nog mee. Wel heb ik er direct een hoesje bij besteld omdat het toestel ondanks zijn goede looks toch wat glad kan zijn.
Pluspunten
  • Scherm
  • Accurduur
  • Camera
  • Vinger print scanner
Minpunten
  • Geen led indicatie lampje
  • Enkele speaker
TDJP02-08-2019

Beste telefoon tot nu toe

Beste telefoon tot nu toe. Is heel snel, heeft een super goede camera en de batterijduur gaat lang genoeg mee voor een hevige gebruiker
Pluspunten
  • Batterijduur
  • Camera
  • Edge tot edge display
  • Komt met screenprotector
Minpunten
  • Stereo geluid
Krista01-08-2019

Helder scherm, strakke vormgeving en scherpe camera

Super strakke en mooie telefoon, werkt fijn, alles functioneert via het beeldscherm, het werkt fantastisch, lange accuduur. Ik kan nog geen minpunten benoemen.
Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Alles in het beeldscherm geïntegreerd
  • Leica lens, 3 camera's
  • Accuduur
Carsten01-08-2019

Strak design

Ik heb gekozen voor de huawei p30 omdat deze telelfoon dezelfde kwaliteit, bediengemak en styling heeft tov andere duurdere merken.
Pluspunten
  • Styling
  • Camera
  • Geluid
Minpunten
  • Toestel is glad
Bart01-08-2019

Fijne telefoon, batterij gaat lang mee en erg scherpe foto's

Vergelijkbare en soms zelfs betere specificaties als (dan) de Samsung S10, maar lagere prijs. Batterij gaat lang mee en de foto's/video's zijn erg mooi!
Pluspunten
  • Batterij
  • Camera
  • Prijs/kwaliteit
Mel01-08-2019

Fantastische camera!

Kan niets negatiefs bedenken! Prijs kwaliteit is op en top! Camera is fantastisch mooie foto's... Accu gaat goed mee... Waterbestendig, mooi geluid... Amazing!
Rianka Boertien01-08-2019

Top telefoon

Nog nooit zo enthousiast van een telefoon geweest. Met name de camera is geweldig. Super kwaliteit foto's en fijne functies. Had de afgelopen jaren voor een Sony telefoon gekozen om de camera maar deze overtreft alles. Geen minpunten te vinden. En dat voor dezelfde prijs als een Sony en goedkoper dan een Samsung.
Pluspunten
  • Camera kwaliteit
  • Functies
  • Snelheid
  • Batterijduur
  • Opslagcapaciteit
Dave01-08-2019

Groot scherm

Deze telefoon kan heel goed met deze tijd mee, dit is mijn 3e huawei en ben zeer tevreden. Het is precies wat je verwacht van een huawei. Heb gekozen voor een p30 omdat ik de pro iets te groot vindt voor mijn gebruik.
Sem01-08-2019

Huawei P30

Ontzettend mooi toestel, prijs kwaliteit verhouding is er goed. De camera maakt mooie foto's en filmpjes.
Pluspunten
  • Camera
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Makkelijj te bedienen
Minpunten
  • Minder aanbod aan beschermhoesjes
Rob01-08-2019

Mooie afwerking, Camera werkt heel goed. De Accuduur super!

Nette telefoon, mooi afgewerkt. De camera-functie werkt heel goed, camera presteers ook goed zelfs bij inzoomen. De accuduur ben ik zeer over te spreken! Al met al gewoon een prima telefoon.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Camera-functie
  • Afwerking
  • Kraakhelder beeldscherm
Minpunten
  • Slechte kwaliteit in-ear plugs meegeleverd
Loeki30-07-2019

Spiegel heldere foto's. Volledig scherm.

Na een Huawei P10 nu overgestapt naar de P30. Wat een geweldig toestel. Maakt kraakheldere foto's. Voldoende geheugen. Ik ben er heel blij mee. Enige minpuntje is dat de camera wat uitsteekt. Ik hoop dat dit bij de volgende versie bij Huawei in het frontje is verwerkt.
Pluspunten
  • Camera
  • Beeld
  • Foto's
Minpunten
  • De camera's aan de achterkant steekt uit.
Zakaria ghaleb30-07-2019

Super Toestel de Huawei P30 ????????

Ik was toe aan een ander toestel ben van een. Apple iPhone 6 naar Huawei overgestapt ik hoorde hele goei verhalen over de Huawei zelf Ben toen op zoek tocht geweest van of dat ook zo is en tot nu toe geen spijt ik probeer mij vrouw ook over te halen om over te stappen. De toestel heeft een strake uitstraling mooi scherm en als klap op de vuurpijl mooi foto's Huawei is top prijs en kwaliteit vind ik hem heel netjes de Apple iphone koop je alleen voor de naam maar voor de rest is het niks vergeleken met Huawei
Pluspunten
  • Camera
  • Scherm
Minpunten
  • Heeft geen minpunten
Ger van Zantvoort30-07-2019

Geen randjes meer telefoon is beeldscherm

Hij is plat en snel de prijs is goed kwaliteit is perfect. Hij heeft een zeer goede fotocamera het geluid is gewoon geweldig.
Pluspunten
  • Camera erg goed
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Geen lampjes voor als de accu vol is
  • En geen lampje als er een bericht binnen is.
Daan30-07-2019

Top scherm batterij helemaal top lekker lang te gebruiken

Scherm , foto's, batterij, kleuren, en besturing systeem. Allemaal beter als concurrentie. Gewoon een top toestel
Pluspunten
  • Batterij
  • Camera
Minpunten
  • Niet
jant30-07-2019

is perfect !

Toestel doet alles wat ik wil, maakt mooie foto's, is snel, mooi groot scherm, maar toch handzaam.een mooi design . zelfs bij een concert met harde bas, perfecte geluidskwaliteit en beeldkwaliteit bij mijn video's krijgen.
R. van der Sleen30-07-2019

Helder scherm, maakt mooie foto's

Overgestapt van concurrent naar Huawei en heb er geen spijt van. Toestel ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand. Erg snel.
Pluspunten
  • Mooi formaat
  • Goede Accu
Soner29-07-2019

Mooi compact toestel, past goed in je hand

Ik ben Samsung gebruiker, echter als ik de Huawei vergelijkt qua uiterlijk en werking vind ik de Huawei fijner werken. Beeld / foto kwaliteit is veel beter
Pluspunten
  • Perfecte camera
  • Handige en snel door de menu's
Minpunten
  • Nog niet
Erik29-07-2019

geweldig

voor zover ik het kan beoordeling omdat ik de p30 pas een weekje gebruik is het een top toestel. Hiervoor al een p10 maar deze is wel een stuk beter. Alles was makkelijk te instaleren en over te zetten. Camera eerste indruk perfect, ook in wat minder lichte omstandigheden. Een dingetje is dat soms gespreksvolume wat zacht, maar dat komt misschien vanwege ontbreken speaker. De handfree geluid is wel weer top. Ook in auto zeer goed te verstaan door speaker. Heerlijk dat opladen nog maar paar minuten zijn. Kijk uit naar meer ontdekingen
Pluspunten
  • bijna alles
Minpunten
  • soms gespreksvolume
Veerle Kleppe29-07-2019

Prettig in gebruik, mooie camera, gebruiksvriendelijk

Ik heb eigenlijk geen reden om lager dan een 10 te geven. Ik was gewend aan de nieuwste Samsungs maar deze telefoon is kwaliteit naar mijn mening nog beter. Plus een stuk beter betaalbaar. Vooral de foto's zijn erg mooi, dat is toch wel een pre voor mij.
Pluspunten
  • Camera
  • Mooi helder en fijn scherm
  • Opslagruimte
  • Prijs
  • Binnen 30 minuten volledig opgeladen
Geert29-07-2019

Mega camera en nog betere accuduur

Op basis van mijn overwegingen bij deze telefoon uitgekomen en absoluut een goede keus gebleken. Accuduuria stukken beter dan bijv Samsung. Daarnaast de 48MP (?!) camera, compacte maar complete telefoon met genoeg geheugen en snelheid voor een mooi prijsje ook nog eens.
Pluspunten
  • Accuduur
  • 48MP camera
  • Prijs/kwaliteit
Minpunten
  • Mono geluid
niels29-07-2019

de camera en batterij maken dit een top toestel!

Een goede camera en levensduur van de batterij zijn voor mij de belangrijkste features van een telefoon. In deze prijsklasse is wat mij betreft dan geen betere optie dan de p30.
Pluspunten
  • camera
Jarno Hendriksen28-07-2019

hele goede accuduur

de Huawei P30 vind ik een geweldig product, het heeft een lange accuduur, veel opslag en een geweldige camera! ik raad deze telefoon aan iedereen aan en ga Huawei producten nu veel vaker gebruiken.
Pluspunten
  • accuduur
  • groot scherm
  • geweldige camera
  • heel snel
  • goed geluid
Minpunten
  • zonder hoesje is het glad
N. R.28-07-2019

Goede beeldscherm. Gebruiks vriendelijk.

Ik heb voor dit toestel gekozen omdat het een waanzinnig camera heeft en heel gebruiks vriendelijk is. Superscherm. Tevens voor de kwaliteit van wat je ervoor krijgt voor wat je hebt betaald. Top telefoon.