Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue - Smartphones

Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 573,87 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 756 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei P30 6.1" Smartphone - 128GB - Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

K.22-07-2019

Huawei P30

Perfecte mobiel, Mooi groot scherm en lange batterijduur. Mooie en duidelijke functies en werkt uitermate goed. Met de 3 Camara's kun je hele scherpe foto's maken.
Pluspunten
  • Lange batterijduur
  • Groot scherm
  • Werkt snel
  • Licht fijn in de hand
  • Mooie duidelijke Camara's
Miemie22-07-2019

Lekker duidelijk en groot scherm

Het is een zeer mooi en strak model, voelt degeljk aan en werkt lekker snel. Foto kwaliteiten zijn uitstekend alhoewel de 40 MP camerabeelden niet gemakkelijk meer te versturen zijn
Pluspunten
  • Mooi disign (blauwe versie)
Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken ;-)
  • Geen verder kunnen ontdekken
Rob22-07-2019

Mooi toestel met uitstekende camera

Na een groot aantal jaren Sony ben ik vorige week overgestapt naar de Huawei P30. Na een paar dagen gebruik ben ik helemaal om. De camera maakt mooie scherpe foto's, het toestel heeft een helder scherm en is van alle gemakken voorzien en dat voor zo'n prijs. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Camera's
  • Helder scherm
  • Accuduur
  • Quick charge laadt snel op
Minpunten
  • Speaker geluid kan beter
  • Geen ip68 dus niet waterdicht
  • Geen micro SD
Myrthe Van Der Heijden22-07-2019

Beste camera - top prijs/kwaliteit

Ik ben afgelopen week overgestapt van de iPhone naar de Huawei p30 en wil nooit meer terug. Nu heb ik zo veel meer telefoon voor m'n geld: de beste camera, 128 GB geheugen, snelheid en schermkwaliteit! Wat wil je nog meer...
Pluspunten
  • Camera
  • Opslag ruimte
  • Snelheid
  • Schermkwaliteit
Minpunten
  • Speaker geluid
G den Besten22-07-2019

P30

Na de P20 de P30 gehaald, geweldige smartphone. Heb Samsung iPhone gehad accuduur ruk, accu's kapot, Huawei laat je niet in de steek goede, service.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Camera's
Alice22-07-2019

Snel op geladen en het beeld en geluid super goed!

Waar het mij omging was dat ik mooie foto's kon maken. En dat doet het ook echt. De telefoon zelf is niet moeilijk om er mee te werken. Alles ging erg makkelijk kwa installeren. Veel beter dan samsung
Casper22-07-2019

Goede degelijke telefoon

Zeer over te spreken, mooi helder scherm, handzaam formaat, strak design tevens is de gebruikte software gelijkwaardig aan die van andere Android telefoons waardoor die dus makkelijk te gebruiken is tevens als laatste punt ben ik zeer te spreken over de camera deze is van hoogwaardige kwaliteit en er zitten meerdere features op welke ook altijd wel handig zijn!
Pluspunten
  • Zeer helder scherm
  • Zeer goed uitgeruste camera
Minpunten
  • Tot op heden nog niet kunnen ontdekken
Flaningen21-07-2019

Goede accu duur super foto's

Super telefoon batterij gaat lang mee en telefoon maakt haarscherpe foto's ook in donkere ruimtes maakt die super goede foto's
Pluspunten
  • Lange accu duur
  • Super foto's
A. van der Ploeg19-07-2019

Super aantrekelijke smartphone

Ik vind het een hele fijne smartphone voor een hele mooie prijs. De 8 megapixel camera maakt hele goede foto's. De accuduur is heel erg goed ( ca. 2 dagen zonder opladen ). Vind de telefoon zeker een aanrader!
A Snoek19-07-2019

Super telefoon !!!!!!

Ik ben super blij met de Huawei P30 Ik heb altijd een apple mob gehad maar heel blij met de overstap naar Huawei ( veel eerder moeten doen) Mooie camera , duidelijk scherm dus top !!
Joejoe19-07-2019

Goede camera, goede batterij.

Camera is erg goed, zelfs met inzoomen. Batterij gaat zo 2 dagen mee en laadt snel op. Groot scherm. Toestel zelf is erg licht. Overstap van Apple naar deze telefoon is wel erg wennen maar ben tot nu toe zwaar tevreden.
Ed strik19-07-2019

Fijn toestel makkelijk in gebruik

Mooi toestel goede camera beter en goedkoper dan mijn vorige toestel (Samsung)makkelijk te gebruiken
Pluspunten
  • Prima toestel
  • Goedkoop
Axel18-07-2019

Werkt super

Alles werkt zoals het moet werken en met handige assistent wordt het gebruik zelfs nog veel makkelijker. Super toestel
Pluspunten
  • Groot scherm
  • Werkt super
  • Super camera
Minpunten
  • Speciale oplader
Axel18-07-2019

Werkt super

Pluspunten
  • Groot scherm
  • Werkt super
  • Super camera
Minpunten
  • Speciale oplader
Elnealio18-07-2019

Top telefoon voor een goede prijs!

Sinds kort heb ik de Huawei P30 en ik kom van de Huawei P smart plus af, daarvoor Iphone en ik ben nog steeds heel blij met de prijs/kwaliteit verhouding van Huawei. Ik heb eigenlijk totaal geen negatieve op- of aanmerkingen voor dit toestel.
Pluspunten
  • Goede Camera
  • Goede Accuduur + Quickcharge <3
  • Supersnel
Minpunten
  • Gladde telefoon, hoesje nodig
Joël koorn18-07-2019

Geweldige specificaties

Ik heb dit product gekocht omdat de speceficaties van de huawei p30 perfect waren met mijn wensen die ik heb voor mijn mobiel, de prijs is te goed om te laten liggen vergeleken wat je er voor krijgt! Ik zou hem zeker aanbevelen top mobiel
Pluspunten
  • Goeie camera's
  • Werkt snel
  • Bediening home knop en terug knop is top
  • Perfecte grote scherm
Minpunten
  • SD kaart past er niet in
Liesbeth18-07-2019

Fijn in gebruik

Telefoon is fijn te gebruiken ligt qua breedte lekker in de hand. Voor mij had hij net wat minder lang mogen zijn, maar dat went wel. Goede gezichtsherkenning alleen een mindere vingerafdruk, kan door mijn hoesje komen! Goede camera overdag. Nog niet met minder licht getest. Geluid en beeld is goed ook.
Pluspunten
  • Camera
  • Beeld
  • Gezichtsherkenning
Minpunten
  • Te lang voor broekzak
Jen Li17-07-2019

Huawei P30 - intuïtief en mooie foto's

Van een Samsung naar huawei gegaan en bevalt enorm. Makkelijk geïnstalleerd met de app die alles overzet. Vooral de gestures om de telefoon te bedienen zijn er intuïtief. Camera maakt goede foto's, vooral blij met de portret modus. Telefoon ligt lekker in de hand, heb juist gekozen voor de normal p30 omdat ik geen fan ben van de edge zijkant van de pro. Komen wel veel voorgeïnstalleerde apps op.
Pluspunten
  • Gestures zijn erg intuitief
  • Foto's erg mooi, inclusief portret
  • Ligt lekker in de hand
  • Laadt snel op
Minpunten
  • Veel apps voorgeïnstalleerd
  • Oordopjes zijn wat goedkoop
Haydar17-07-2019

Groot genoeg, geweldige camera, lange accuduur, handige apps

Mijn oom heeft deze telefoon en hij liet zien wat voor een geweldige foto's die maakt en voor mij is 1 van de belangrijke dingen de camera van mijn telefoon, wat ik ook erg belangrijk vind is de batterijduur en deze gaat erg lang mee. Ik vond de uiterlijk ook echt prachtig (de kleur blauw). Wat ik ook erg handig vind is dat je alles wat op je oude telefoon zit, in mijn geval Samsung, weer op mijn nieuwe telefoon kan zijn.
Pluspunten
  • Batterijduur lang
  • Camera erg goed
  • Apps
  • Kleur
  • Gezichtsscan
Sym17-07-2019

Zeer stabiele telefoon met een groots gebruiksgemak

Al enige tijd op zoek geweest naar een vervanger voor mij P10, snel wilde ik alweer een huawei vanwege het gebruiksgemak en de fantastische camera. Ik heb daarom ook gekozen om bij de Huawei te blijven met de komst van de P30. Wat een geweldig ding. De snelheid is magistraal, het beeldscherm is prachtig groot en helder. En de camera is momenteel het beste wat je kan krijgen.
Pluspunten
  • Groot en helder scherm
  • Goed geluid
  • Camera is zeer goed en makkelijk bedienbaar
Nicole17-07-2019

Top toestel

Bevalt me heel goed werkt lekker snel batterij gaat lang mee echt een top telefoon super blij mee :)
Pluspunten
  • Camera
  • Battery
Tuba17-07-2019

Super camera

IPhone zijn overpriced, Samsung viel tegen en was vanaf de eerste week stuk. Gekozen voor de Huawei p30 dit keer en tot heden erg tevreden. Duidelijk verder in de camera, vinger scan etc. Ik zou het iedereen aanraden.
Pluspunten
  • Camera
  • Vingerscan
AJ16-07-2019

Mooi scherm en ligt goed in de hand.

Super fijn toestel. Hij is snel en heeft een mooi beeld. Toestel is niet te groot waardoor het fijn in de hand ligt. Hij maakt erg mooie foto's en video's zijn ook meer dan voldoende. Accuduur is goed tenzij je met regelmaat een spelletje speelt, maar het is dan ook een telefoon.
Robbin.N16-07-2019

Ideaal voor langdurig gebruik

Ik ben erg tevreden over hoe lang je met deze telefoon kan doen zonder het aan de oplader te zetten. Na het luisteren van een afspeellijst op youtube voor 8 uur lang, had het nog 50% over om te gebruiken. Daarnaast hoef je het erna maar 10 minuten op te laden om weer op 100% te krijgen
Pluspunten
  • lange batterij gebruik
  • snel oplaadbaar
  • helder beeld
  • goed geluid
  • Scherpe foto's
Kevin chen16-07-2019

Goede accu

Zoals verwacht alles prima camera,accuduur en vooral de extra handige apps die je erbij krijgt en in het begin hoef je niks over te zetten via phone clone gebeurd dat automatisch echt heel goed!!
Pluspunten
  • Prima scherm niet te groot of te klein
  • Snel klaar met opladen
Minpunten
  • Bij sommige apps duurt het ff