De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM301SS Foodprocessor - Zwart/RVS - 800W - 2.1L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben erg tevreden over mijn keukenmachine, waar je werkelijk veel mee kan doen. Hakken, snijden, raspen, maar ook een citruspers, blender en een mixer. Het uiterlijk van de machine is prachtig, daarom heeft hij een prominente plek op mijn aanrecht gekregen!
De foodprocessor is onmisbaar in de keuken. Het bespaart mij een hoop tijd. Kenwood heeft een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Met de verschillende hulpstukken is hij ook nog eens multifunctioneel!
Deze foodprocessor werkt naar behoren, nog niet alles geprobeerd. Heb het vooral gekocht voor het snijden van groentes. Fijn dat dat zo snel gaat met dit apparaat.
mooi apparaat jammer dat er moeilijk producten bij te bestellen zijn waar men in de handleiding wel naar verwijst. noten maler is zeker een pree 2 keer noten gemalen in de standaard maler en nu is het mes al beschadigd.
Mijn moeder gebruikt dit apparaat al paar maanden. Ze is zeer blij met het aanschaffen van dit product. Vandaar dat ik deze product ook aanschaf. Vandaag heb ik voor het eerst gebruikt. Ben zeer tevreden. Prima kwaliteit. Snijdt prima. Mooie complete foodprocessor, snijden, mengen en sappen alles in een. En in de toekomst kan ik het goed gebruiken voor de babyvoeding. Ideaal voor de keuken.
Prima kwaliteit!
Fijne simpele werking. Blijft stevig staan. Snijdt prima.
Ik ben er erg blij mee. Hij staat op het aanrecht en ik gebruik hem bijna dagelijks.
compacte machine met voldoende mogelijkheden. Geen overbodige hulpstukken en neemt weinig plaats op het aanrecht. Zeker ideaal voor personen met kleinere woning.
ik weet dat nog niet omdat ik het product vandaag pas gekocht heb. jammer dat je voor de najaarsactie om 20.00 euro terug te krijgen verplicht bent dit alles in te vullen. En dan ook nog minimaal 100 karakters.
We hebben gezocht naar een compacte foodprocessor met veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs. We gebruiken deze alleen in het weekend als wij uitgebreid koken, dan wil ik geen groot apparaat.
na lezen van andere reviews voor Kenwood gekozen.
Het is een hele mooie complete foodprocessor. Ik gebruik het vooral om pasta sauzen mee te maken. Het enige wat wij jammer vonden is dat de blenderkan van plastic is. Dit was niet duidelijk vermeld bij Mediamarkt.
Goed product met veel mogelijkheden. Je hebt hierdoor een aantal apparaten niet meer nodig wat weer ruimte in de kast scheelt. Product is solide gebouwd