Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 170 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogen 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Gekozen voor Kenwood vanuit de ervaring die wij al hebben met overige Kenwood apparatuur. Beveel iedereen dit aan vanwege zijn uitmuntende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitmuntende prestaties door o.a. twee toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labayanka 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel apparatuur, grote naam, kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor een Kenwood food-processor omdat ik van mening ben dat Kenwood dé high-end merk is met betrekking tot keukenapparatuur. Ik zag het alleen niet gebeuren, gezien het buiten mijn budget lag.
Maar toen kwam ik de food-processor FDM301SS tegen. Ik zag de machine online en geloofde het eerst niet. Ook nog eens product van het jaar door de consumentenbond verkozen in juni 2018. Ik was overstag, Had hem besteld en ik ben erg verrast dat dit "budget-model" zo onwijs fraai is. Alles wat ik nodig heb, eindelijk in 1 machine. Vandaag maar eens het hakmes van kunststof geprobeerd en het werkt top. Hij staat overigens superknap op het aanrecht.
Thanks Kenwood!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Slimme veiligheden
  • Veel opties
  • Handige snoeropberging
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Veel kunststof (wel optioneel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roger en Eva 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein met grote inhoud en sterke motor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen van wegen de compactheid met grote inhoud, motor vermogen en de dingen die ik ermee wilde maken. Tevens is alles makkelijk schoon te maken ook in de vaatwasser. Omdat hij zo compact is staat hij op de aanrecht want dan gebruik je hem ook het meest.

Pluspunten

  • klein met veel inhoud, hoge toeren
  • voldoende accessoires

Minpunten

  • Motor maakt redelijk lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Directie 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig voor alle spijzen! Mooi simpel design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Alle apparaten samengevoegd in één! Mengen, malen, schaven, persen, kloppen, pureren! Incl. smoothie-maker, citruspers en mixer! Geen rondslingerende losse apparaten in de keuken. Heerlijk!

Pluspunten

  • Geen rondslingerende losse apparaten in de keuken
  • Alle apparaten samengevoegd in één

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor gekocht om zelf notenpasta's te maken. Gewoon perfect, maalt/hakt goed. Zeer fijn en glad voor de notenpasta. Raspschijven goed scherp en raspt prima, helaas geen jullienne schijf, de fijnste rasp is daar niet voor te gebruiken. De machine heeft genoeg kracht, hij is klein en compact, maakt wel wat geluid. Blijft goed staan tijdens het gebruik, hij gaat niet wandelen. Bij gebruik de kan hard in het slot drukken, waarna hij moeiteloos alles doet. Een echte aanrader; voor mij een 8, daar ik nog niet alles heb gebruikt en hem pas net in mijn bezit heb.

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • scherp

Minpunten

  • Geen jullienne rasp schijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Produkt gekozen om het als beste koop uit de test van de Consumentenbond is gekomen. Voldoet prima: tot nu toe gebruikt om smoothies mee te maken, slagroom te kloppen en beslag te mengen en dat gaat allemaal goed. Bediening is eenvoudig.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • accessoires lastig op te bergen
  • mengkom had groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Prima product. Werkt goed. Uitgebreide mogelijkheden.
Vele accessoires mee geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Betaalbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Tiny de Launay 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Dit product doet goed waarvoor het gemaakt is.
Makkelijk in gebruik, mooi ontwerp en verder heb ik hier niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nick 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

10,0
Een perfecte Machine. goede prijs/kwaliteitsverhouding. eerder al een kenwood keukenmachine gehad en heeft ook altijd goed gewerkt.

Pluspunten

  • kwaliteit/prijs verhouding
  • doet wat het moet doen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xan 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Erg fijn product. Het is makkelijk in gebruik en voor veel verschillende maaltijden ingezet worden. Ik ben ook zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel tools

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Meer verse producten eten betekende meer snijwerk en dat is met slechte handen best een uitdaging. De machine is een echte aanwinst in onze keuken.

Pluspunten

  • diverse mogelijkheden
  • snel schoon

Minpunten

  • kastruimte voor nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liud 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Uitgebreide keukenmachine die niet zoveel ruimte in neemt.
Worteltaart is er makkelijk mee te maken. 🙃

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Scherpe messen
  • Bij de rasp blijft er bovenin pulp steken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Greetje 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Fijne, krachtige en veelzijdige keukenmachine. Ik gebruik hem onder andere voor het maken van smoothies en om noten te hakken. Dat gaat allebei moeiteloos. Volgens een recept zou het 5 tot 10 minuten duren voordat de noten een pasta vormen, maar dat koste deze machine slechts 2 minuten.

Minpunten

  • Het vastklikken van de kom kost vrij veel kracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en betaalbaar instapmodel

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Goed startpunt instapmodel voor keukenmachine, doet wat het moet doen. Maakt het koken makkelijker voor jezelf maar ook met meer mensen wat samen eten nog leuker maakt

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact

Minpunten

  • Beperkt aantal functies
  • Geen ijscrusher

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ralf 18-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit apparaat is boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

7,0
Mijn vrouw wilde een keukenmachine maar weinig plek op het aanrecht dus de citruspers vervangen door dit apparaat en die staat nu als citruspers klaar en kan veel meer.

Pluspunten

  • Snijdt goed
  • Perst goed

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama 14-06-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

9,0
Fijn en makkelijk in gebruik voor dagelijks bereiding van het eten voor ons gezin. Met veel mogelijkheden van verschillende bereidingswijze

Pluspunten

  • Wat er van verwacht had

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews