Kenwood FDM301SS zwart, rvs - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 63 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er strak uit, niet te groot.

Algemene score

7,0
Nog weinig ervaring, heb hem net 2 weken. Ik vond het de eerste keer wel lastig om de kom goed op het motorblok te krijgen. Je moet echt even doordrukken, anders werkt het niet. Voor de rest ziet het er degelijk uit, ondanks dat het voornamelijk van plastic gemaakt is.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathilde 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteitvergoeding is goed. Je krijgt een mooie en zeer veelzijdige foodprocessor. Voor alle dagelijkse dingen (raspen, deeg mengen en blenden) kan je dit product gebruiken. Echter, de foodprocessor heeft niet genoeg vermogen om grote hoeveelheden deeg te mengen. In dat geval kan je beter één kiezen met meer Watt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Te veel deeg mengen kan hij niet aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liaccarino 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Works perfectly and good quality

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
It was the only version that also provides a whisking attachment which makes this a unique model. Very happy with the versatility and quality. Also easy to clean

Pluspunten

  • Versatile
  • Easy to clean
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dawasiknie 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Ideale foodshaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect. Gaan we nog veel plezier aan beleven. Ideaal oom lekker ijs of fruit shakes mee te maken. De kinderen zijn er ook dol op. Lekker gezond !!!

Pluspunten

  • Snelle werking
  • Capaciteit

Minpunten

  • Schoonmaken
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

V.Aalders 26-09-2018
  • Product gekocht

goedkoop en goed

Algemene score

8,0
Product gekozen, na raadplegen van de consumentenbond. Zij bevelen het product aan als beste koop. Apparaat nog niet gebruikt dus ik kan niet beoordelen uit eigen ervaring.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Reageer

joost 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uitziende foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Produkt gekocht omdat mijn vrouw steeds maar liep te hannesen met messen , snijplanken enz. vanwege het volgen van een dieet en het dus steeds klein moeten maken van etenswaren.Nu met dit apparaat kunnen we alles in 1 keer klein maken.Heerlijk apparaat

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mooi apparaat

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 23-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strak design, multifunctioneel. Een echte alleskunner die niet veel ruimte in beslag neemt en mooi staat in de keuken.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chefke 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
veelzijdig. het apparaat heeft veel functies en is niet duur. mooie prijs kwaliteit. werk tot nu toe dikke prima

Pluspunten

  • veelzijdig
  • stevig

Minpunten

  • lange handleiding
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Eva 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima op te bergen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Foodprocessor werd vanuit Consumentenbond goed beoordeeld. In combinatie met prettige prijs heb ik de Kenwood aangeschaft.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • relatief eenvoudige bediening

Minpunten

  • snoer opbergmogelijkheid ontbreekt
  • zelf een bakje aanschaffen voor de accessoires
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisette 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Complete Keukenmachine/Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Complete keukenmachine inclusief blender. Veel bijgeleverde materialen voor zowel de keukenmachine als de blender, zoals: een garde, mesjes, raspen. Gemakkelijk in gebruik en voor schoonmaken handig dat je alles kan demonteren.

Pluspunten

  • Veel bijgeleverde materialen
  • Volledig te demonteren
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Verschillende standen voor snelheid

Minpunten

  • Een plastic kom in plaats van glas
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige Keukenmachine Kenwood FMD301SS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
krachtige machine, doet wat het moet doen, hakt lekker fijn. Machine kan hakken, snijden, persen en malen. Het kneden van deeg gaat niet zo lekker. Daar komt deze machine net te kort voor.

Pluspunten

  • Krachtige apparaaat
  • betaalbaar
  • makkelijk schoon te maken
  • makkelijk weg te zetten, niet te zwaar

Minpunten

  • mixen lukt niet goed
  • niet geschikt voor kneden van deed
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Parrok.nl 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Horeca

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
super handig zodat je niet meer met de hand hoeft te doen als je veel snijwerk hebt in de keuken. wij hebben het voor zakelijk gebruik.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roeli 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker hakken en raspen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt prima met de 800 watt motor, ziet er goed uit voor een keukenmachine.
Handige zuignapjes, staat zodoende stevig op aanrecht. Degelijke indruk. Voldoende hulpstukken om alle teken goed te doen.

Pluspunten

  • Prims prijs/kwaliteit
  • Vormgeving apparaat

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • maar 2 snelheden + puls
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F. Elstak 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte foodmaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies goed dit apparaat. Neemt niet al te veel ruimte in op mijn aanrecht en doet wat hij beloofdt te doen. In eerste instantie bij het uitpakken van de doos vond ik de kwaliteit van de plastic accessoires wat zozo, maar alles werkt perfect.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kenwood Keukenmachine Compact 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijne machine. Goed te reinigen en niet duur .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige Kenwood Porcessor was stuk gegaan .Eerst had ik een Kenwoood Chef
daarna de eenvoudige Kenwood.Ik heb nu zo'n zelfde gkocht. Vind het een hele prettige machine. Makkelijk om te gebruiken en ook om te reinigen gemakkelijk.

Pluspunten

  • prima

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Liu 05-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne apparaat om mee te werken. Alles is makkelijk te verstellen aan te passen. Je kan diverse kanten op met dit apparaat voor diverse doelen in de keuken. Wil je de producten fijner maken, dan kan je met behulp van diverse mes/blade erop klikken.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, rvs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews