Kenwood FDM301SS zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 116 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogen 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Gekozen voor Kenwood vanuit de ervaring die wij al hebben met overige Kenwood apparatuur. Beveel iedereen dit aan vanwege zijn uitmuntende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitmuntende prestaties door o.a. twee toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labayanka 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel apparatuur, grote naam, kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor een Kenwood food-processor omdat ik van mening ben dat Kenwood dé high-end merk is met betrekking tot keukenapparatuur. Ik zag het alleen niet gebeuren, gezien het buiten mijn budget lag.
Maar toen kwam ik de food-processor FDM301SS tegen. Ik zag de machine online en geloofde het eerst niet. Ook nog eens product van het jaar door de consumentenbond verkozen in juni 2018. Ik was overstag, Had hem besteld en ik ben erg verrast dat dit "budget-model" zo onwijs fraai is. Alles wat ik nodig heb, eindelijk in 1 machine. Vandaag maar eens het hakmes van kunststof geprobeerd en het werkt top. Hij staat overigens superknap op het aanrecht.
Thanks Kenwood!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Slimme veiligheden
  • Veel opties
  • Handige snoeropberging
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Veel kunststof (wel optioneel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Onno 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Kan werkelijk alles, leuk om eens mee te beginnen als je altijd al met een handmachine stond te knoeien en een keukenmachine uit wilt proberen.

Pluspunten

  • Prijs
  • compact
  • compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat op ‘t aanrecht

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Heb ‘m gisteren gekocht, mooi apparaat, veel mogelijkheden. Ijs gemaakt zo gepiept, energiebars gemaakt dus noten en dadels gemalen. Ook prima. Tot nu toe erg tevreden

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koolen 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

3,0
Ik ben er zeer tevreden mee. Je kunt er veel mee doen smouthy s maken gerechten mixen en veel extra s. Veel extra hulpmiddelen erbij en goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • volledigheid
  • duidelijke beschrijving

Minpunten

  • veel afwassen
  • niets meer

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Judith 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
maakt veel geluid en heeft helaas een kleine bak voor het eten.

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • kan in de vaatwassen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geluid
  • grootte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gehakt 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Allround foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Prima te gebruiken voor meerdere doeleinden. Gebruik hem zelf om gehakt fijn te hakken en werkt prima.

Pluspunten

  • motor

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gebruiker Foodprocessor 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat, beetje luidruchtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Prima prijs / kwaliteitsverhouding.
Enige nadeel processor is toch nog erg luidruchtig.

Minpunten

  • Luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MPI 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good price, good functionality

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
The machine works with all functions, and offers a large variety of uses for a low price. I recommend this product for students as their first foodprocessor.

Pluspunten

  • Price
  • Many functions

Minpunten

  • Suboptimal stirring

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edward 14-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, mooi en krachtig apparaat voor dagelijkse gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Compact, krachtige en mooi vorm gegeven apparaat voor dagelijkse verwerking , snijden, blenden van voedingsmiddelen. Stevig te bevestigen op het aanrechtblad en door de modulaire onderdelen goed schoon te maken. Tevens eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Veel accessoires
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joris Talens 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelige allrounder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Verrassend voordelige foodprocessor met goede looks en ruime accessoires. Gebruiksgemak is prima en het verwerken van voedsel gaat zoals gehoopt. Neemt ook niet teveel ruimte in op het aanrecht!

Pluspunten

  • Prijs Kwaliteit
  • Veel accessoires
  • Robuust, prima design

Minpunten

  • Handleiding kan gebruiksvriendelijker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

timmers 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werk handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Mooi om te zien en ga er veel plezier aan beleven tijdens het koken,maakt alles makkelijker.en hop zo in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A SAJJAD 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GREAT PRODUCT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Its a good product, its fast and does the work it is expected to do, but its all plastic that's the downside

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miek 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Machine die alles kan!

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Ik zocht een apparaat dat alles kon, zodat ik oude apparaten kon vervangen. Deze keukenmachine van kenwood kan daadwerkelijk alles! Alle onderdelen zijn los en daardoor is hij ook nog eens makkelijk schoon te maken. Ondanks dat het allemaal losse onderdelen zijn, voelt het allemaal degelijk en stabiel/stevig. Goed apparaat dat zijn werk doet.

Pluspunten

  • losse onderdelen
  • goed schoon te maken
  • alles-in-1

Minpunten

  • door alle onderdelen neemt het best wat ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus Plantinga 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functionele foodprocessor mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze foodprocessor gekocht omdat het de beste prijs kwaliteitverhouding was op de markt. Aluminium behuizing multifunctioneel , mixen kloppen kneden en snijden zijn dingen die ik belangrijk vind bij de aanschaf naar deze functies zit er ook een blender en citrus pers bij al met al een hele complete voor onder 100 euro die er ook nog eens goed uitziet en mooi staat in de keuken, ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • multi fuctioneel
  • Mooi design
  • Degelijk ontwerp

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus Plantinga 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne keuken maschine voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze keuken maschine gekocht omdat het de beste value was op de markt. Aluminium behuizing multifunctioneel , mixen kloppen kneden en snijden zijn dingen die ik belangrijk vind bij de aanschaf naar deze functies zit er ook een blender en citrus pers bij al met al een hele complete maschine voor onder 100 euro die er ook nog eens goed uitziet en mooi staat in de keuken, ik ben zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • Multi functioneel
  • Ziet er degelijk uit
  • Aluminium behuizing ipv plastic
  • Mooie verpakking documentatie

Minpunten

  • Heb ik niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews