Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprosesor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De verschillenede functies werken goed Prettig formaat neemt niet veel ruimte in.Is makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar is niet zwaar
  • Gemakelijk schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
To nu toe bevalt de foodprocessor goed. Het doet wat ik ervan verwacht. Voor sommige recepten is de mengkom wel wat klein. Dan moet het in tweeën.

Pluspunten

  • zeer betaalbaar
  • compact

Minpunten

  • Bak is een beetje klein
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lammert 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima en volledig complete keukenapparatuur, voor een mooie prijs en ideaal voor de 'simpele' keuken.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn dat er een blender bij zit. Sappen maken is fijn en ik kan ook noten bewerken. Mooi design goed verpakt.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BiancaK 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn keukenmachine, waar je werkelijk veel mee kan doen. Hakken, snijden, raspen, maar ook een citruspers, blender en een mixer. Het uiterlijk van de machine is prachtig, daarom heeft hij een prominente plek op mijn aanrecht gekregen!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • heel veelzijdig
  • krachtige motor
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Julya 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De foodprocessor is onmisbaar in de keuken. Het bespaart mij een hoop tijd. Kenwood heeft een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Met de verschillende hulpstukken is hij ook nog eens multifunctioneel!

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel
  • Handig
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eline 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor werkt naar behoren, nog niet alles geprobeerd. Heb het vooral gekocht voor het snijden van groentes. Fijn dat dat zo snel gaat met dit apparaat.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keuken prins 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooi apparaat jammer dat er moeilijk producten bij te bestellen zijn waar men in de handleiding wel naar verwijst. noten maler is zeker een pree 2 keer noten gemalen in de standaard maler en nu is het mes al beschadigd.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Foodprocessor 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, met veel mogelijkheden en veel accessoires
handig in gebruik.
goede kwaliteit mooi uiterlijk

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MW 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte foodprocessor

Algemene score

8,0
Product net binnen, mooi en compact en lijkt goed te functioneren, maar nog niet alle functies getest. Ruikt een beetje naar rook in het begin.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Reageer

Hans 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, compact en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne, mooi ogende en degelijke machine. Doet wat hij moet doen. Snijdt, hakt en mengt. Precies waar ik hem voor nodig heb.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig
  • Degelijk
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos uit Roosendaal 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk product, handig in gebruik , In vergelijking met andere producten is deze machine prima geschikt voor de prijsbewuste klant
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, gemakkelijk in gebruik. Zeer compleet en makkelijk schoon te maken. Vaatwasmachinebestendig.

Pluspunten

  • Gemakkelijjk
  • Compleet

Minpunten

  • Iets lawaaig
  • Geen
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor

Algemene score

9,0
Mijn moeder gebruikt dit apparaat al paar maanden. Ze is zeer blij met het aanschaffen van dit product. Vandaar dat ik deze product ook aanschaf. Vandaag heb ik voor het eerst gebruikt. Ben zeer tevreden. Prima kwaliteit. Snijdt prima. Mooie complete foodprocessor, snijden, mengen en sappen alles in een. En in de toekomst kan ik het goed gebruiken voor de babyvoeding. Ideaal voor de keuken.

Minpunten

  • beker van plastic is
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva Agopovic 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb vroeger hetzelfde product gehad en ben heel tevreden. Werkt helemaal good and snel. met viel opties.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocesssor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima kwaliteit!
Fijne simpele werking. Blijft stevig staan. Snijdt prima.
Ik ben er erg blij mee. Hij staat op het aanrecht en ik gebruik hem bijna dagelijks.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aline 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij maken er baby voeding mee. Dar gaat erg goed met.dit apparaat.
Het apparaat is ook makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

bart 17-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
compacte machine met voldoende mogelijkheden. Geen overbodige hulpstukken en neemt weinig plaats op het aanrecht. Zeker ideaal voor personen met kleinere woning.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews