Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
2 liter
Aantal snelheden
2
Kleuren
zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoef 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed merk, het apparaat heeft een goed uithoudingsvermogen.
Handig in gebruik. Er zitten veel accecoires bij.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam. Slagter 10-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettig in gebruik

Algemene score

7,0
Het apparaat is prettig in gebruik. Onderdelen zijn gemakkelijk te verwisselen.
Het is een klein en handzaam apparaat. Compact en mooi vormgeven. De machina staat bij ons mooi in de keuken het aanrecht in de keuken. In het zicht dus!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • klein formaat
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rike 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen

Algemene score

7,0
goede kwaliteit goede prijs, veel mogelijkheden, makkelijk schoon te maken,
weinig geluid, goed resultaat.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles wat je nodig hebt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Ik had een nieuwe keukenmachine nodig. Deze machine is zeer compleet en heeft alles wat je nodig hebt!

Pluspunten

  • Compleet
  • Veel power om alles snel te kunnen verwerken
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 04-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn, past op FPM270

Algemene score

8,0
Motor of voeding van FPM270 is kapot gegaan, en deze is compatibel met alle opzetstukken van het oude apparaat. Dat maakt het voor ons een ideale koop :)
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Peertje 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en mooi uitziende foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Compact, moet er nog mee leren werken. Maar eerdere ervaringen geven mij wel moed. Betrouwbaarheid is voor mij belangrijk en natuurlijk de invloed van het materiaal op je gezondheid
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Reageer

Lilian 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprosesor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De verschillenede functies werken goed Prettig formaat neemt niet veel ruimte in.Is makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Goed hanteerbaar is niet zwaar
  • Gemakelijk schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
To nu toe bevalt de foodprocessor goed. Het doet wat ik ervan verwacht. Voor sommige recepten is de mengkom wel wat klein. Dan moet het in tweeën.

Pluspunten

  • zeer betaalbaar
  • compact

Minpunten

  • Bak is een beetje klein
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lammert 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en uitgebreide foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima en volledig complete keukenapparatuur, voor een mooie prijs en ideaal voor de 'simpele' keuken.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn dat er een blender bij zit. Sappen maken is fijn en ik kan ook noten bewerken. Mooi design goed verpakt.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BiancaK 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn keukenmachine, waar je werkelijk veel mee kan doen. Hakken, snijden, raspen, maar ook een citruspers, blender en een mixer. Het uiterlijk van de machine is prachtig, daarom heeft hij een prominente plek op mijn aanrecht gekregen!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • heel veelzijdig
  • krachtige motor
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Julya 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De foodprocessor is onmisbaar in de keuken. Het bespaart mij een hoop tijd. Kenwood heeft een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Met de verschillende hulpstukken is hij ook nog eens multifunctioneel!

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel
  • Handig
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eline 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor werkt naar behoren, nog niet alles geprobeerd. Heb het vooral gekocht voor het snijden van groentes. Fijn dat dat zo snel gaat met dit apparaat.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

keuken prins 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooi apparaat jammer dat er moeilijk producten bij te bestellen zijn waar men in de handleiding wel naar verwijst. noten maler is zeker een pree 2 keer noten gemalen in de standaard maler en nu is het mes al beschadigd.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Foodprocessor 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, met veel mogelijkheden en veel accessoires
handig in gebruik.
goede kwaliteit mooi uiterlijk

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MW 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte foodprocessor

Algemene score

8,0
Product net binnen, mooi en compact en lijkt goed te functioneren, maar nog niet alle functies getest. Ruikt een beetje naar rook in het begin.
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Reageer

Hans 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, compact en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne, mooi ogende en degelijke machine. Doet wat hij moet doen. Snijdt, hakt en mengt. Precies waar ik hem voor nodig heb.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig
  • Degelijk
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos uit Roosendaal 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk product, handig in gebruik , In vergelijking met andere producten is deze machine prima geschikt voor de prijsbewuste klant
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews