Kenwood FDM301SS zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrold 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Compacte, krachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een compacte foodprocessor met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De FDM301SS is als beste getest, is erg uitgebreid uitgevoerd en kost minder dan E100 (dat was voor ons een max.bedrag om uit te geven)

Pluspunten

  • compact, veelzijdig, krachtig

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BlackH 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Goeie hulp in de keuken, in een handomdraai je groenten gesneden of je pannenkoekmix gemixd. Makkelijk schoon te maken en niet te groot voor op het aanrecht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima foodprecossor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Het was een mooie aanbieding en alle functies zitten erop die ik graag wilde hebben. Ik weet dat Kenwood een betrouwbaar merk is.

Pluspunten

  • Werkt goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

FDM301SS 05-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Good product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

10,0
Good machine and clean speed work strong beautiful product good food maker 100%
Good I recommend buying

Pluspunten

  • Good
  • Good

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghislaine 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Dit product is erg compact en handig te gebruiken. Ik heb juist voor dit product gekozen omdat ik er goede verhalen over heb gehoord, en dit komt zeker over met de werkelijkheid. Ook is de prijs prima voor wat je er voor terug krijgt

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Weinig ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joop 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig & Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Aanwinst voor de keuken, doet wat het moet doen, compact met de juiste hulpstukken, gemakkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact
  • Makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Super fijn apparaat!
Je kan er alles mee van hakken, malen, mixen en raspen.
het apparaat is makkelijk in gebruik en zeer makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • veel functies
  • vriendelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana Hendriksen 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze foodprocessor voornamelijk gekocht voor de blender. Deze heb ik nu een aantal keer gebruikt. Hij doet het geweldig. Hij mengt alles fijn. Geen harde stukjes! Daarnaast zitten er nog tal van accessoires bij. Hiermee kun je ook van alles. De citruspers is ook heel handig. Nu heb je ook maar één ding meer op je aanrecht staan. Dat vind ikzelf ook erg fijn.

Pluspunten

  • Mengt goed
  • Alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compacte Foodprocessor 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Omdat mijn fijne motoriek niet meer goed is had ik een machine nodig die me helpt bij het raspen van vooral aardappelen om aardappelpannenkoeken van te maken. Ik was op zoek naar een compacte foodprocessor die ik op het aanrecht kan laten staan. Mooi meegenomen dat er ook veel andere functies opzitten. Top!

Pluspunten

  • Compact
  • Genoeg vermogen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteits verhouding. Doet Wat hij moet doen doen. Veel accessoires erbij. Je kan er kortom vanalles mee!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HJV 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Ik vind deze Kenwood FDM301SS Foodprocessor Multipro Compact - van 800 Watt, met 2 vermogensstanden, een capaciteit van de mengkom van 1.2 liter, met 9 meegeleverde accessoires - een compleet apparaat.

Pluspunten

  • Compleet
  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maja 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Ik vond dat ik voor de prijs best wel veel kreeg, daaromnheb ik ervoor gekozen.
Ook al had ik nooit eerder vanm kenwood gekocht, het bleek een goede aankoop.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteit verhoudjng
  • Veel functies

Minpunten

  • Niet hitte bestendig
  • Best wel kleine inhoud

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Douwe 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

10,0
Omdat we vaak Koolhydraatarm eten en vaak bloemkoolrijst maken dit apparaat gekocht. Fijne bijkomstigheid is dat je dit apparaat voor heel veel meer doeleinden kunt gebruiken

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

foodprocessor 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel extra opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Niet duur, wel uitgebreid. Gekocht speciaal voor het mengen van deeg maar je kunt er dus veel meer mee, er zit een blender bij, een fruitpers , raspen etc.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ziet er strak uit, niet te groot.

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Nog weinig ervaring, heb hem net 2 weken. Ik vond het de eerste keer wel lastig om de kom goed op het motorblok te krijgen. Je moet echt even doordrukken, anders werkt het niet. Voor de rest ziet het er degelijk uit, ondanks dat het voornamelijk van plastic gemaakt is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathilde 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteitvergoeding is goed. Je krijgt een mooie en zeer veelzijdige foodprocessor. Voor alle dagelijkse dingen (raspen, deeg mengen en blenden) kan je dit product gebruiken. Echter, de foodprocessor heeft niet genoeg vermogen om grote hoeveelheden deeg te mengen. In dat geval kan je beter één kiezen met meer Watt.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Te veel deeg mengen kan hij niet aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews