Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger en Eva 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein met grote inhoud en sterke motor!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen van wegen de compactheid met grote inhoud, motor vermogen en de dingen die ik ermee wilde maken. Tevens is alles makkelijk schoon te maken ook in de vaatwasser. Omdat hij zo compact is staat hij op de aanrecht want dan gebruik je hem ook het meest.

Pluspunten

  • klein met veel inhoud, hoge toeren
  • voldoende accessoires

Minpunten

  • Motor maakt redelijk lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Directie 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig voor alle spijzen! Mooi simpel design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alle apparaten samengevoegd in één! Mengen, malen, schaven, persen, kloppen, pureren! Incl. smoothie-maker, citruspers en mixer! Geen rondslingerende losse apparaten in de keuken. Heerlijk!

Pluspunten

  • Geen rondslingerende losse apparaten in de keuken
  • Alle apparaten samengevoegd in één

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze foodprocessor gekocht om zelf notenpasta's te maken. Gewoon perfect, maalt/hakt goed. Zeer fijn en glad voor de notenpasta. Raspschijven goed scherp en raspt prima, helaas geen jullienne schijf, de fijnste rasp is daar niet voor te gebruiken. De machine heeft genoeg kracht, hij is klein en compact, maakt wel wat geluid. Blijft goed staan tijdens het gebruik, hij gaat niet wandelen. Bij gebruik de kan hard in het slot drukken, waarna hij moeiteloos alles doet. Een echte aanrader; voor mij een 8, daar ik nog niet alles heb gebruikt en hem pas net in mijn bezit heb.

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • scherp

Minpunten

  • Geen jullienne rasp schijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenmachine

Algemene score

8,0
Produkt gekozen om het als beste koop uit de test van de Consumentenbond is gekomen. Voldoet prima: tot nu toe gebruikt om smoothies mee te maken, slagroom te kloppen en beslag te mengen en dat gaat allemaal goed. Bediening is eenvoudig.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • accessoires lastig op te bergen
  • mengkom had groter gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima product. Werkt goed. Uitgebreide mogelijkheden.
Vele accessoires mee geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Betaalbaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Tiny de Launay 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Algemene score

8,0
Dit product doet goed waarvoor het gemaakt is.
Makkelijk in gebruik, mooi ontwerp en verder heb ik hier niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nick 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een perfecte Machine. goede prijs/kwaliteitsverhouding. eerder al een kenwood keukenmachine gehad en heeft ook altijd goed gewerkt.

Pluspunten

  • kwaliteit/prijs verhouding
  • doet wat het moet doen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Xan 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijn product. Het is makkelijk in gebruik en voor veel verschillende maaltijden ingezet worden. Ik ben ook zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel tools

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 21-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meer verse producten eten betekende meer snijwerk en dat is met slechte handen best een uitdaging. De machine is een echte aanwinst in onze keuken.

Pluspunten

  • diverse mogelijkheden
  • snel schoon

Minpunten

  • kastruimte voor nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liud 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide keukenmachine die niet zoveel ruimte in neemt.
Worteltaart is er makkelijk mee te maken. 🙃

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Scherpe messen
  • Bij de rasp blijft er bovenin pulp steken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Greetje 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne, krachtige en veelzijdige keukenmachine. Ik gebruik hem onder andere voor het maken van smoothies en om noten te hakken. Dat gaat allebei moeiteloos. Volgens een recept zou het 5 tot 10 minuten duren voordat de noten een pasta vormen, maar dat koste deze machine slechts 2 minuten.

Minpunten

  • Het vastklikken van de kom kost vrij veel kracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en betaalbaar instapmodel

Algemene score

7,0
Goed startpunt instapmodel voor keukenmachine, doet wat het moet doen. Maakt het koken makkelijker voor jezelf maar ook met meer mensen wat samen eten nog leuker maakt

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact

Minpunten

  • Beperkt aantal functies
  • Geen ijscrusher

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ralf 18-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit apparaat is boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn vrouw wilde een keukenmachine maar weinig plek op het aanrecht dus de citruspers vervangen door dit apparaat en die staat nu als citruspers klaar en kan veel meer.

Pluspunten

  • Snijdt goed
  • Perst goed

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama 14-06-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn en makkelijk in gebruik voor dagelijks bereiding van het eten voor ons gezin. Met veel mogelijkheden van verschillende bereidingswijze

Pluspunten

  • Wat er van verwacht had

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 13-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt goed en snel. Met kleine stukjes fruit hakt hij alles tot een heerlijke smoothie, salades zijn zo gemaakt en kruimels voor cheesecake bodems zijn nu makkelijker te maken dan ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chiara 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super good!

Algemene score

9,0
echt goed keukenmachine, ik gebruik het om smoothie te maken en groenten te snijden. ik maak ook sinsassappelsap

Pluspunten

  • klein
  • efficient

Minpunten

  • weak materials

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boeve 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design Kenwood multipro compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine dat makkelijk in gebruik is en ook nog eens super compleet is, een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • Erg compleet
  • Veilig in gebruik
  • Extra opties los te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shereen 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact 3in1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben blij met dit multiproduct! Het bespaart ruimte doordat ik mijn sapcentrifuge, staafmixer en chopper weg heb kunnen doen. Nu 1 apparaat mooi in mijn keuken, handig en simpel in gebruik.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Niet te groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt, omdat ik hem pas heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Paeper 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor is top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product voldoet zeker aan de verwachting heerlijk om er smoothies mee te maken en om verse groente te verwerken en voor salades te maken. De citruspers is niet helemaal top.

Pluspunten

  • Degelijk
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • citruspers, werkt niet zoals ik zou verwachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strakke vormgeving, compact, licht In gewicht en Zeer eenvoudige bediening. Neemt weinig ruimte in in de kast. Erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews