Kenwood FDM301SS zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 161 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM301SS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nonoa 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor voor degelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Doet goed wat het moet. Zeker waar voor je geld. Kan hakken, snijden, persen en malen maar mixen en deeg maken werkt niet 100%

Pluspunten

  • Krachtige compacte foodprocessor
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Niet geschikt voor deeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoogen 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Gekozen voor Kenwood vanuit de ervaring die wij al hebben met overige Kenwood apparatuur. Beveel iedereen dit aan vanwege zijn uitmuntende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitmuntende prestaties door o.a. twee toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Labayanka 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel apparatuur, grote naam, kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor een Kenwood food-processor omdat ik van mening ben dat Kenwood dé high-end merk is met betrekking tot keukenapparatuur. Ik zag het alleen niet gebeuren, gezien het buiten mijn budget lag.
Maar toen kwam ik de food-processor FDM301SS tegen. Ik zag de machine online en geloofde het eerst niet. Ook nog eens product van het jaar door de consumentenbond verkozen in juni 2018. Ik was overstag, Had hem besteld en ik ben erg verrast dat dit "budget-model" zo onwijs fraai is. Alles wat ik nodig heb, eindelijk in 1 machine. Vandaag maar eens het hakmes van kunststof geprobeerd en het werkt top. Hij staat overigens superknap op het aanrecht.
Thanks Kenwood!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Slimme veiligheden
  • Veel opties
  • Handige snoeropberging
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Veel kunststof (wel optioneel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dieneke 23-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Het is een compacte, goedwerkende machine met veel mogelijkheden. Voor weinig geld. Met veel onderdelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete keukemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
goed product, je krijgt een heel erg uitgebreide machine voor weinig geld.
ik zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood FDM301SS zwart, roestvrijstaal

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liud 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Uitgebreide keukenmachine die niet zoveel ruimte in neemt.
Worteltaart is er makkelijk mee te maken. 🙃

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Scherpe messen
  • Bij de rasp blijft er bovenin pulp steken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Greetje 31-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Fijne, krachtige en veelzijdige keukenmachine. Ik gebruik hem onder andere voor het maken van smoothies en om noten te hakken. Dat gaat allebei moeiteloos. Volgens een recept zou het 5 tot 10 minuten duren voordat de noten een pasta vormen, maar dat koste deze machine slechts 2 minuten.

Minpunten

  • Het vastklikken van de kom kost vrij veel kracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en betaalbaar instapmodel

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Goed startpunt instapmodel voor keukenmachine, doet wat het moet doen. Maakt het koken makkelijker voor jezelf maar ook met meer mensen wat samen eten nog leuker maakt

Pluspunten

  • Prijs
  • Compact

Minpunten

  • Beperkt aantal functies
  • Geen ijscrusher

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ralf 18-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit apparaat is boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Mijn vrouw wilde een keukenmachine maar weinig plek op het aanrecht dus de citruspers vervangen door dit apparaat en die staat nu als citruspers klaar en kan veel meer.

Pluspunten

  • Snijdt goed
  • Perst goed

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mama 14-06-2020
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Fijn en makkelijk in gebruik voor dagelijks bereiding van het eten voor ons gezin. Met veel mogelijkheden van verschillende bereidingswijze

Pluspunten

  • Wat er van verwacht had

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 13-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Werkt goed en snel. Met kleine stukjes fruit hakt hij alles tot een heerlijke smoothie, salades zijn zo gemaakt en kruimels voor cheesecake bodems zijn nu makkelijker te maken dan ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chiara 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super good!

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
echt goed keukenmachine, ik gebruik het om smoothie te maken en groenten te snijden. ik maak ook sinsassappelsap

Pluspunten

  • klein
  • efficient

Minpunten

  • weak materials

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Boeve 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design Kenwood multipro compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine dat makkelijk in gebruik is en ook nog eens super compleet is, een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Alle onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • Erg compleet
  • Veilig in gebruik
  • Extra opties los te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shereen 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact 3in1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Ik ben blij met dit multiproduct! Het bespaart ruimte doordat ik mijn sapcentrifuge, staafmixer en chopper weg heb kunnen doen. Nu 1 apparaat mooi in mijn keuken, handig en simpel in gebruik.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Niet te groot
  • betaalbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt, omdat ik hem pas heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Paeper 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Het product voldoet zeker aan de verwachting heerlijk om er smoothies mee te maken en om verse groente te verwerken en voor salades te maken. De citruspers is niet helemaal top.

Pluspunten

  • Degelijk
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • citruspers, werkt niet zoals ik zou verwachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BB 06-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

9,0
Strakke vormgeving, compact, licht In gewicht en Zeer eenvoudige bediening. Neemt weinig ruimte in in de kast. Erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Paulina 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foodprocessor voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor een compacte food processor kan hij echt veel en neemt niet veel ruimte in beslag op het aanrecht!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Jaco 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke instapper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

8,0
Leuk apparaat, doet op zich wat het moet doen, maar voel wel een beetje plastic en goedkoop aan. De mengkom is helemaal glad aan de zijwanden, heeft geen randjes, waardoor alles in het rond vliegt en er niet zo veel gebeurt als je de hakselaar gebruikt. Maakt erg veel lawaai. Is een leuke instapper.

Pluspunten

  • Grote blender
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Lawaai
  • Mengkom heeft geen randjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kevin 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Geschreven voor: Kenwood FDM301SS zwart

Algemene score

7,0
Voor de prijs heb je een degelijke machine waarmee je alles kan maken. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • prijs
  • mogelijkheden

Minpunten

  • plastic kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews