De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM301SS Foodprocessor - Zwart/RVS - 800W - 2.1L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik was op zoek naar een eenvoudig apparaat, maar wel met diverse mogelijkheden, vooral voor het snijden en hakken van groenten en het kneden en mixen van beslag. Het apparaat doet wat het moet doen!
Gekozen voor Kenwood vanuit de ervaring die wij al hebben met overige Kenwood apparatuur. Beveel iedereen dit aan vanwege zijn uitmuntende prestaties, gebruiksvriendelijkheid en compacte vormgeving.
Prijs-kwaliteit verhouding is prima
Lekker compact in de keuken , inclusief blender, citruspers en garde. Beste koop consumentenbond. Enige jammere is dat er geen kleine hakmolen bij zit of bij besteld kan worden.
Met een goede prijs gekocht bij de lokale mediamarkt en heb dezelfde dag nog meteen gebruikt om allerlei mogelijkheden te testen. Onvoorstelbaar hoe snel de komkommer in plakjes werd gesneden en hoe snel en makkelijk het was om sinaasappels te persen. Heb het nog te kort om te beoordelen hoe goed het voor de kruimeldeeg zal zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat het net zo snel zal gaan als de komkommer!
Mijn eerste keukenmachine, na lang wikken en wegen voor deze Kenwood gekozen omdat er niet een te grote mengkom bij zit, aangezien ik voor 2 personen kook. Een mooi product om met deze vorm van koken uit te proberen.
Voor dat geld ziet het er mooi uit. Blijft door zuignappen erg goed op mijn roestvrij stalen aanrecht staan. Moet hem er bijna met geweld aftrekken. Voornamelijk goed voor zanddeeg , werkt goed.
Ik heb gekozen voor een Kenwood food-processor omdat ik van mening ben dat Kenwood dé high-end merk is met betrekking tot keukenapparatuur. Ik zag het alleen niet gebeuren, gezien het buiten mijn budget lag.
Maar toen kwam ik de food-processor FDM301SS tegen. Ik zag de machine online en geloofde het eerst niet. Ook nog eens product van het jaar door de consumentenbond verkozen in juni 2018. Ik was overstag, Had hem besteld en ik ben erg verrast dat dit "budget-model" zo onwijs fraai is. Alles wat ik nodig heb, eindelijk in 1 machine. Vandaag maar eens het hakmes van kunststof geprobeerd en het werkt top. Hij staat overigens superknap op het aanrecht.
Thanks Kenwood!
Prima prijs kwaliteit verhouding. Compact model met diverse handige accessoires. De zuignappen onder het apparaat zorgen dat hij goed op zijn plek blijft staan.
prima keukenhulp en mooi ontwerp, zou niet zonder kunnen!
Ben nu 81 jaar maar zou niet zonder dit hulpmiddel kunnen. Koken is mijn hobby en dit maakt het klaarmaken van de gerechten zo gemakkelijk!
Had al een ander merk haast 30 jaar in gebruik maar deze is veel handiger in onderhoud en gebruik
We waren op zoek naar een compacte foodprocessor met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De FDM301SS is als beste getest, is erg uitgebreid uitgevoerd en kost minder dan E100 (dat was voor ons een max.bedrag om uit te geven)
Goeie hulp in de keuken, in een handomdraai je groenten gesneden of je pannenkoekmix gemixd. Makkelijk schoon te maken en niet te groot voor op het aanrecht.
Dit product is erg compact en handig te gebruiken. Ik heb juist voor dit product gekozen omdat ik er goede verhalen over heb gehoord, en dit komt zeker over met de werkelijkheid. Ook is de prijs prima voor wat je er voor terug krijgt