De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 170 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Multipro Compact FDM301SS Foodprocessor - Zwart/RVS - 800W - 2.1L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze foodprocessor is mooi compact, heel handig omdat ik een kleine keuken heb.
Ik heb het apparaat pas 1 keer gebruikt, heb het net gekocht. Ik heb voor Kenwood gekozen omdat ik al andere keuken apparaten van dit merk heb, waterkoker e, koffiezetapparaat, en deze mij heel goed bevallen.
ik heb dit apparaat gekozen omdat ik veel groenten moet snijden, wat met deze processor zeer handig en snel gaat. Ook is het handig om smooties te maken.
Mooi uiterlijk, makkelijk in gebruik, doet zijn werk zoals het moet. Extra functies voor groente snijden en deeg kneden. Daarnaast scherpe messen voor het fijn snijden van groentes. Goede prijs- kwaliteit verhouding
Het apparaat is prettig in gebruik. Onderdelen zijn gemakkelijk te verwisselen.
Het is een klein en handzaam apparaat. Compact en mooi vormgeven. De machina staat bij ons mooi in de keuken het aanrecht in de keuken. In het zicht dus!
Motor of voeding van FPM270 is kapot gegaan, en deze is compatibel met alle opzetstukken van het oude apparaat. Dat maakt het voor ons een ideale koop :)
Compact, moet er nog mee leren werken. Maar eerdere ervaringen geven mij wel moed. Betrouwbaarheid is voor mij belangrijk en natuurlijk de invloed van het materiaal op je gezondheid
Machine ziet er goed en modern uit. Alles duidelijk aangegeven. Werkt eenvoudig. En de machine heeft vele mogelijkheden wat het koken een stuk eenvoudiger maakt.