Gekocht vanwege de looks en vele positieve reviews online heb de koelkast nu zelf iets meer dan een week thuis. Wat een prachtding, mooie indeling vanbinnen, en heerlijk stil. Super tevreden!
Het produkt is mooi van design, ideaal dat de vriezer geen ijs vormt. Helaas wat de isblokjesmaker die erbij zat stk dus waar moet ik een nieuwe voor regelen. Verder werkt het apparaat perfect en is ruim.
Goede aankoop , lang gezocht naar goede afmeting en toch veel ruimte, Mooie strakke vormgeving, rvs zwart mooie kleur en perfecte diepte afmeting 64 cm valt mooi weg in de rest van de keuken, veel ruimte zowel diepvries als koel gedeelte en van alle gemakken voorzien, temp op graden instelbaar, 5 jaar garantie we zijn er heel blij mee
Wij kwamen op het idee om een Amerikaanse koelkast te kopen. En hadden gehoord en gelezen dat Etna goede en betaalbare prijzen hanteert. En dat je zo op deze manier toch kunt genieten van het Amerikaanse gevoel. En dat in Nederland een fijne Amerikaanse koelkast beschikbaar is.
Pluspunten: Alles op 1plek; Geen 2 apparaten meer nodig .Deze koelkast is gemakkelijk in gebruik. En heeft een mooie vormgeving. Niet te groot en niet te klein. En kunt alles mooi kwijt
Hele mooie koelvriescombinatie,,matzwart en heerlijk ingedeeld
Het artikel was met aandacht ingepakt wat ik ook zeer belangrijk vind.
Denk dat ik hier veel plezier van ga hebben
Mooi design en speciaal gekocht om zijn diepte.De meeste Amerikaanse koelkasten hebben best een diepe diepte bij de ETNA was dat niet zo heel veel,mooi zo nu past de koelkast tussen mijn keukenkasten en steekt niet veel uit.