Inventum GF500HLD Airfryer - 5L - 1700W - Black/Stainless Steel - Frituurpan

Inventum GF500HLD Airfryer - 5L - 1700W - Black/Stainless Steel
Inventum GF500HLD Airfryer - 5L - 1700W - Black/Stainless Steel
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 90,95 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 219 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF500HLD Airfryer - 5L - 1700W - Black/Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Willem Rotterdam20-01-2022

Prima airfryer en dat voor een nette prijs

Ik gaf deze airfryer aan mijn zoon en schoondochter. Ik ben lid van de Consumentenbond en deze airfryer was beste koop. Dat is ook zo, makkelijk en handig in gebruik, simpele bediening en ook nog eens mooi om te zien. Alles wordt lekker krokant en afbakbroodjes zijn veel sneller gereed dan in een gewone oven. Heb het apparaat inmiddels zelf ook gekocht! Hij is wel ineens overal duurder geworden sinds hij de beste koop is, dat is wel jammer.
Pluspunten
  • mooi om te zien
  • handig en simpel in gebruik
  • alles wordt goed bereid en krokant
Minpunten
  • wat veel herrie
  • netsnoer had langer mogen zijn, is wat kort
h***************@g********17-01-2022
Makkelijke bediening,door zijn vierkante vorm kunnen ook vuurvast schaaltjes er in om bv wat ,,natte etenswaren te maken,,denk aan groenten met bv tomaten en paprika. Instel/alarm piepje is wel hard. Maar is voor mij een bijzaak tov de voordelen.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening.grootte handige bak qua vorm
Minpunten
  • De harde piep met in stellen op display
Anas15-01-2022

Je moet het kopen

Je moet de Airfryer van Inventum gaan kopen, het is heel goed idee dat je echt veel dingen kan koken via de inventum airfryer. Stroom i.p.v. Gas, dat is heel goed voor je portemonnee. Als laatste: een goede kwaliteit maakt iedereen blij en actief om anderen te gaan vertellen: je moet het gewoon gaan kopen.
Pluspunten
  • Minder geld betalen
  • Snel, mooi, slim
f********@h**********11-01-2022

Goede aankoop

Heel fijne friteuse met veel inhoud en vermogen, maar toch compact in afmeting. Bevalt zeer goed.
Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
Hanny07-01-2022

Ik ben erg blij met de hetelucht friteuse van inventum. De snacks en frietjes komen er lekker krokant uit. Zeer snelle opwarm tijd. En de geur is veel minder dan van een friteuse. Kortom zeer goede aankoop.
Pluspunten
  • Snelle opwarming
  • Krokante snacks
Minpunten
  • Beetje lawaaiig
Deejee04-01-2022

Beste aankoop !

In eerste instantie een ander merk airfryer gekocht, deze bakte helemaal scheef. Direct teruggebracht. Even wat internet onderzoek gedaan en de Inventum kwam ook goed uit de tests. Nou dat is zeker waar, een super apparaat, er staan er inmiddels 2, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Geweldig apparaat en het harde geluid waar ze op internet over praten gaat voor ons niet op, dit ondanks een open keuken, totaal geen hinder van. Super apparaat !! Heb nog een kleine wens dat er goed passende accessoires aan toegevoegd gaan worden. Dan is het helemaal een multifunctioneel kooktoestel, onmisbaar in mijn keuken.
Pluspunten
  • afwerking
  • snelheid opwarmen
  • goed geisoleerd
  • logische bediening
  • prijs !!
Minpunten
  • op dit moment nog geen accessoires
peter.dhaen@telenet.be30-12-2021

Air Fryer

ik vind het een zeer handig product, het is een volwaardige, gezonde vervanger van de aloude gekende frietketel
Pluspunten
  • degelijk, onderhoudsvriendelijk
  • veel opties
Minpunten
  • voorlopig geen
Mieke30-12-2021

Top produkt voor een interessante prijs.

Heb noodgedwongen (de via een website bestelde airfryer van een ander merk kon opeens niet op tijd geleverd worden) deze besteld en had hem een dag later al in huis. Een prachtige uitstraling, en het eindresultaat van wat erin is geweest is nog mooier. Door de grote mand/pan kun je in één keer meerdere gerechten bereiden. Scheelt weer op onze energierekening. Het geluid is iets harder dan bij mijn kleine airfryer maar de voordelen zijn groter. Een top produkt voor een betaalbare prijs.
Pluspunten
  • Prachtige uitstraling
  • Grote mand
  • Prima eindresultaat
Minpunten
  • maakt iets meer geluid dan bij een kleine airfryer
  • moet 2 minuten langer bereid worden
j*********@c********26-12-2021

Top airfryer

Deze airfryer is een mooi product met handige programma's en een veilige design ombouw die niet heet wordt. Ruime pan dus goed te doen om porties te maken en in ieder geval lekker krokant. Eerst was ik niet zo'n voorstander om deze heteluchtfriteuse te kopen maar nu ben ik na aanschaf wel om. En je kunt meerdere gerechten er in klaar maken en ook nog eens een stuk gezonder
Pluspunten
  • Ruime pan
  • mooi design
  • diverse programma's
  • veilig omhulsel
Minpunten
  • Je hoort hem
Koert Janssen26-12-2021

Zeker een aanrader

Super model qua inhoud en hoog vermogen. Past in een 6 persoons gezin. Uistraling en design is zeer eigentijds. En.prijs verhouding tov bijvoorbeeld Philips is goed. Denk zelfs dat Philips relatief te duur is. Groetjes Koert Janssen en dank dat ik aan deze actie mee mag doen.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Veel vermogen
Mary24-12-2021

Prima airfryer

Ik vind het een fijn product en heb het gekocht omdat het door de Consumentenbond heel goed is getest.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Intuitieve bediening
Minpunten
  • Erg groot
Yvette22-12-2021

Zeker een aanrader

Alleen het uitpakken is al een feestje! mooi apparaat om in huis te hebben staan. Bakt fijn en makkelijk te bedienen. Fijne ruime bak waar voor het hele gezin eten in kan! Wij gaan smullen! prijs/kwaliteit is prima!
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit
  • makkelijke bediening
  • mooi uiterlijk
Minpunten
  • tot nu toe nog niks
c************@k*********22-12-2021

Tevreden met deze aankoop!

Een heerlijk ruime airfryer die makkelijk te bedienen is en een groot diplay heeft. Wel maakt de pan veel lawaai ten opzichte van mijn oude airfryer. Tip; Knip een barbeque-matje op maat in de pan. Hiermee voorkom je aangekoekt vuil en bescherm je de pan tegen krassen. Zo heb je er vast net als ik nog heel lang plezier van!
Pluspunten
  • Ruim
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Veel lawaai
a***********@k*********21-12-2021

aanrader

super fijn apparaat, goede prijs kwaliteit verhouding, zelfs met mijn grijze haren snap ik hoe hij werkt
Pluspunten
  • grote binnenpan
  • zeker niet te duur
Minpunten
  • kost me veel moeite om de bak er uit te halen
d*********@g********18-12-2021
Een geweldige airfryer mooi design ik ben er zooooo blij mee. Had nooit verwacht dat ik er 1 zou kopen . Heb het aangeschaft voor mijn gezondheid ,nu zult u denken "voor u "gezondheid " ja echt waar ik heb ivm met ziekte van de maag een dieet waarbij ik weinig tot geen vet verdraag. Alles kan ik nu bereiden zonder vet zoals alle groenten ,vlees,vis enz . Zelfs een cake zonder boter gaat geweldig. Ik beveel deze airfryer dan ook iedereen aan ook zonder dat men een dieet volgt. Echt een geweldig en makkelijk apparaat. 🥳🥳🥳🥳🥳😋😋😋👍👍👍👍. Ook zeer makkelijk te reinigen en ook een voordeel ...weinig afwas..😉
Mevrouw Knol16-12-2021

Airfryer OOK VOOR NIET oven/airfryer produkten!!

Een aantal jaren terug een airfryer gehad maar de bereidde produkten konden ons niet bekoren. Er waren toen ook veel veel minder positieve berichten te vinden in vergelijking met nu. De, daarna, verdert ontwikkelde airfryers en de vermeldde resultaten voor ons de aanleiding om het nog een keer te proberen. De eerste ervaring - zelf aardappels geschild, tot friet gesneden met een patat snijder, 30 minuten in water leggen, afdrogen, 3 + 10 minuten in de airtfryer 'stoven', daarna uit de bak in een schaal en omhusselen in 1 eetlepel archide olie, daarna terug in de airfryermand en het patat programma aangezet.... Perfecte patat. Lekker. En ook gewone oven frituur produkten, na ze met archide olie gesprayed, gedept en met silkiconenkwast SPAARZAAM(een eetlepel per kilo) ingevet te hebben komen er perfect uit... Bye bye frituurpan maar ook geen duurdere oven/airfryer frituurprodukten nodig.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Bereidde producten goed
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • GEEN
t*****@o**********15-12-2021

Super fryer!

Goede recenties, na zelf proberen meer dan tevreden. Boven verwachting. Heerlijke gerechten en simpele bediening. Wij blij, de gasten blij, laat de Kerst maar komen, ik denk dat ik tijd over ga houden.
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Erg lekker
  • Simpel te bedienen.
  • Zoveel variaties mogelijk.
j***@p********14-12-2021

Zeer makkelijke bediening en goede bakresultaten. Mooi design en eenvoudig schoon te maken.
aanrader14-12-2021

aanrader

goed te gebruiken. goed schoon te maken en prijs was ook te doen. gemakkelijke bediening.
Pluspunten
  • gemakkelijke bediening
  • makkelijk schoon te maken
B. B.13-12-2021

Iedereen kan met dit apparaat uit de voeten !

Dit product gekozen omdat het zeer goed getest is/was. En het klopt ook erg blij met de aankoop, en absoluut geen miskoop. Een simpel patatje bakken kan iedereen. Maar naar wat speurwerk op Google en op de site van Inventum al de lekkerste gerechten gemaakt en het lukt ook gewoon. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en tot nu alles al gelukt.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • als wat je maakt lukt
  • het apparaat maakt het een dubbel ++
Lia08-12-2021

inventum GF500HLD top hetelucht friteuse

Ik wil graag voor de kleinkinderen een gezonde manier van frietjes bakken. Maar we vinden dit zelf ook lekker. En het heeft nog veel meer mogelijkheden. Top hetelucht friteuse! Mooie vormgeving, goede bakresultaten, grote bakmand, vele mogelijkheden te bedienen op de display, eenvoudige bediening.
Pluspunten
  • goed bakresultaat
  • grote bakmand
  • mooie vormgeving
  • handig display
  • vele mogelijkheden
m**********@g********01-12-2021

Prima apparaat!

Prima apparaat, doet wat hij moet doen. Ik ben dik tevreden! Enige minpuntje vind ik de speling op het mandje als je de frietjes aan het opschudden bent.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ruim, er kan veel in.
  • Goede anti aanbaklaag, er plakt niks vast.
Minpunten
  • Speling op het mandje/handvat
c********@h**********01-12-2021

Lekkere kroketten

Ik wou gezonder eten maar wel soms ‘frituren’ en koos daarom hiervoor. De vega bitterballen en kroketten vind ik heerlijk hieruit, en dat zonder frituurvet! Bij de patatjes proef je wel verschil maar even langer erin laten maakt ze ook lekker! Lekker om te snacken zonder al dat vet!!!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken
r************@h**********01-12-2021

Aanrader!

Wat een ontzettend fijne heteluchtfriteuse. Hij is makkelijk te bedienen en geeft amper geurtjes af. Wij vinden het design ook erg mooi. Hij is makkelijk schoon te houden. Hier is echt over nagedacht!
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Makkelijk schoon te houden/maken
  • Geeft amper geurtjes af
derkwilthof@hotmail.com30-11-2021

lekker een Inventum

goede wijn behoeft geen krans is het spreekwoord en op zijn plaats mooi en lichte pan gemakkelijk te hanteren
Pluspunten
  • mooi
  • gemakkelijk te bedienen