- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Inventum GF500HLD Airfryer - 5L - 1700W - Black/Stainless Steel - Frituurpan
Perfecte airfryer
Werkt naar volle verwachting, Ruime mand om alles in te bereiden en het vierkante design die je weinig ziet op het gebied van airfryers. Eénvoudig te bedienen.
Pluspunten
- Ontwerp
- Gebruiksgemak
aanrader
na aankoop van verschillende andere airfryers hebben we met deze eindelijk gevonden wat wij zochten.
Hij is snel, alles wordt lekker krokant en door de grote inhoud kan je b.v. naast je friet gewoon nog wat snacks in de mand leggen.
Geweldige Airfryer
6 Met gratis recepten kookboek
Deze Airfryer verdiend 10 sterren
Ipv 5...De beste ooit...
Inventum airfryer
Een geweldig apparaat voor een hele mooie prijs. voor iedereen die twijfelt zeg ik doen. doet echt niks onder voor philips die veel duurder is
Veel inhoud voor meerdere personen
Fijne airfryer met een ruime bak, het eten smaakt goed alleen ij de drogere producten zoals aardappellen zou ik wel olijfolie aanraden om van te voren eropte doen zodat ze beter smaken. Handige bediening, en duidelijk signaal wanneer hij klaar is. De lade gaat er wel ietswat stroef uit maar vooral met kinderen is dat juist handig. En ook de mand is erg makkelijk schoon te maken
Pluspunten
- Er kan veel in
- Alles wordt egaal gaar
- Handig schoonmaken
- Handig display
- Laat zien hoeveel min nog
Minpunten
- Lade gaat stroef
- Behoorlijk zwaar/groot
top product
Deze airfryer enkele dagen in gebruik , en zeer tevreden. Hier voor de Ph....s maar deze overtreft hem helemaal. Echt een aanrader , ook een mooi apparaat qua uitstraling. We zouden de XXL van Ph....s aanschaffen maar de verkoper expert zei dat deze net zo goed en mss wel beter is. Echt een aanrader en wil niet meer zonder!
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken
bevalt goed
Prijs was onze belangrijkste reden en het was een beste keus product, we hadden gelezen dat hij meer geluid maakt als andere merken maar dat nemen we op de koop toe, je hebt tenslotte ook de afzuigkap aan staan en die maakt ook herrie
Geslaagde aankoop
Mijn ouders hebben al jaren een airfryer en zijn daar erg enthousiast over. Wij hebben een oven, maar de ovenfriet blijft steeds slap. Daarnaast kost het bereiden ook veel tijd. Na een zoektocht op internet kwamen we de GF350HLD en GF500HLD op het spoor. Na een vergelijking (gevonden op youtube), besloten we, voor ons gezin van vier, te gaan voor de GF500HLD. Onze zoon die al eerder friet uit een airfryer had gekregen was niet heel gelukkig met het idee van dit plan, toen hij er lucht van kreeg, tot hij de friet op zijn bord kreeg. De friet is zo veel lekkerder dan ovenfriet en de snacks zijn vergelijkbaar met de kwaliteit van de frietboer.
Van mijn man had het niet gehoeven een extra apparaat, zei hij, maar ook hij is te spreken over het resultaat van de friet uit deze hetelucht friteuse. Ik kan niet wachten om meerdere dingen te bereiden in dit apparaat. Graag zou ik er brood in willen proberen te bakken. Er komt nog een receptenboek aan, dus in afwachting daarvan, durf ik gerust te zeggen, dat het voor nu al geslaagde aankoop is!
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- makkelijk schoon te maken
- lekker resultaat
- mooie prijs/kwaliteit verhouding
- mooi vormgeving
Minpunten
- een extra apparaat om op te bergen
goede airfryer
Goede en ruime airfryer en ook nog eens scherp gesprijst en er zitten acc. bij zoals een rekje en sate-pennen en ziet er ook nog eens mooi uit met duidelijke display.
Pluspunten
- scherp geprijst
- incl. acc
Minpunten
- geen
Een aanrader
Ik heb me nu ruim 4 maanden, gebruik hem bijna dagelijks en ben er heel tevreden mee.
Ook onze kinderen (die hem ook zolang hebben) zijn er blij mee.
Fijn om Spareribs en lasagne schalen er in te plaatsen doordat hij vierkant is.
Hij maakt wel meer geluid dan mijn KLEINE vorige airfryer maar dat is denk ik logisch omdat hij groter is.
De mand is ook losser doordat hij vierkant is maar het resultaat is heel goed. Fijn de grote inhoud als je onverwacht mee-eters krijgt.
Een aanrader dus gezien de prijs en kwaliteit.
Pluspunten
- Ruim
- Mooi design
- Blijft heel mooi
Minpunten
- Maakt meer herrie dan een kleine
- Doordat bak groot en vierkant is is mand wat los.
Goed en voordelig
Top fryer voor een prima prijs en makkelijk schoon te houden zeer tevreden dit is mijn 2de inventum deze is rechthoekig en kan meer in en maar liefst 1700w
Pluspunten
- Mooi
- Snel
Minpunten
- Geen
Top airfryere
Een perfect werkend en goed uitziend apparaat. Past in elke keuken en is eenvoudig in het bedienen.
Een aanrader.
Goede, zinvolle en praktische keukenapparatuur uitbreiding
De airfryer van Inventum is een zinvolle uitbreiding qua keukenapparatuur. De grote, energie slurpende, oven gebruiken we amper meer.
De airfryer gebruiken we voor de 'gangbare' oven frituur produkten maar ook voor broodjes afbakken, gebakken aardappeltjes met kip, vlees of vis er bij.
In tegenstelling tot de frituurpan, die we amper gebruikten, komt de airfryer wel wekelijks in actie..
Vooral de, op de sla / salade variaties na, volledige maaltijden voor twee zijn een uitkomst.
Weinig werk en snel klaar waarna veel smaak op ons bord
Wij zijn erg tevreden over onze airfryer qua mogelijkheden in kwantiteit, kwaliteit en hoeveelheden.
Pluspunten
- Maximale onhoud
- Kwaliteiten bereidde produkten
Minpunten
- GEEN
Nooit meer iets anders!
Het overstijgt al mijn verwachtingen! Alles komt er tot nu toe perfect geslaagd uit, van kipkluifjes en biefstuk tot bladerdeeghapjes en bananenbrood!
Het ontwerp is daarnaast mooi en het apparaat is erg simpel in gebruik. Deze airfryer is nu al mijn meest favoriete keukenapparaat ooit!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Mooi ontwerp
- Veelzijdig
- Gezond eten bereiden
prima produkt
Prima product met een zeer duidelijke display en makkelijke bediening.
Boven dien een goed resultaat en een vriendelijke prijs(aanbieding)
Zeer goede prijs/kwaliteit
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Makkelijk in gebruik, patat en snacks zijn erg goed bevallen en praktisch door de grote inhoud! Daarbij stukken goedkoper dan een vergelijkbaar model van Philips en goed getest door de Consumentenbond!
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Snel op temperatuur
- Eenvoudig in gebruik
- Lekkere patat en snacks
Minpunten
- Nog geen
Super blij aanrader
Wat een fantastische keuze . De airfryer wordt dagelijks gebruikt . Van broodjes bakken tot snacks bakken . Heerlijk !!!
Dit is absoluut een aanrader !
Pluspunten
- Snel
- Eerlijke prijs
Een echte aanrader
Wat zijn we blij met deze koop we werden getipt door vrienden en inderdaad de prijs was goed en de bediening is erg gemakkelijk en de hapjes komen er heerlijk knapperig uit dus het was een heel goede keus.
Pluspunten
- Gemakkelijke bediening
Minpunten
- Geen
Vergrendeling
Ik vind het een fijn product hij werkt goed. Alleen is de vergrendeling van het handvat van de pan in het begin een beetje lastig met die schuifvergrendeling.
Pluspunten
- Werkt goed
- Snelle werking
Minpunten
- slot vergrendeling handvat
Met deze airfreyer hoef je géén chef kok te zijn
Deze Inventum GF500HLD gebruik ik dagelijks en hij doet wat je van een goede airfryer verwacht . Dit toestel is zeer aan te bevelen hij verbrand nooit vlees en afbak broodjes komen eruit zoals je een broodje bij een bakker koopt . De mand is groot genoeg je krijgt daar een kleine Pizza in . Ik ben 76 jaar en heb geen ervaring in koken , maar met deze airfryer maak ik mijn eten klaar snel en wat ik wil . Soms nevel ik een ietsepietsie olie op het vlees zodat de kruiden tijdens het airfryen niet wegvliegen door de wind circulatie .
Dus een Top apparaat
Pluspunten
- Het doet wat je verwacht van dit toestel
- eenvoudig te bedienen
Minpunten
- geen
- geen
Beste airfryer
Ik heb deze airfrayer een paar maanden in bezit
je kunt er van alles in klaar maken zonder probleemen
ik raad het product echt aam om dat het een de helf goedkoper is
als de philips en is nog nederlands ook
Pluspunten
- makelijk schoon maken
- en bediening
- geen min puten
bevalt erg goed
Zeer goed product voldoet aan verwachtingen.Werkt goed en ziet mooi uit.Goed voor de lijn en geen gesleep meer met flessen olie. Prima
zeer tevreden
Mooi design, groot en 5 sterren waardig, gemakkelijk te bedienen en alle voedsel komt er perfekt uit.
Pluspunten
- gemakkelijk te bedienen
- mooi design
- goede voedsel bereiding
Minpunten
- geen
Aanrader.
Top product. Makkelijk in bediening. Alles wat er in gaat komt lekker knapperig en krokant uit. Krasvast. En wat zeer belangrijk is: Het neemt niet veel plek in beslag. Bij mij staat ie blijvend op het aanrecht. Ik ben er echt SUPERBLIJ mee !!
Pluspunten
- Compact
- Handig
- Krasvast
- Makkelijk schoon te maken
- Design is Top
ECHTE AANRADER
Deze airfryer gekocht en uiteraard geprobeerd....helaas gaf een storing aan. Contact gehad met klantenserviced over de foutmelding en werd direct verzocht een serviceaanvraag in te dienen aangezien de foutmelding (E1) bijna niet voorkwam. Binnen no time bericht terug van de serviceafdeling, dat de airfryer vervangen werd voor een nieuwe en dat deze afgestuurd zou worden. Binnen een week de nieuwe airfryer opgestuurd gekregen en uiteraard uitgeprobeerd.
Wat een goed apparaat, makkelijk in gebruik en een grote bak, waar genoeg hapjes e.d. in klaargemaakt kunnen worden. Heerlijke hapjes en via het automatische menudisplay kun je de gerechten nog makkelijker klaar maken. Apparaat is precies wat er beloofd wordt, dus... ALLEEN MAAR LOF!!!!
Pluspunten
- makkelijk te bedienen
- heerlijke gerechten mee klaar te maken