Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 195 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF500HLD op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Met de Inventum GF500HLD kies je voor verantwoord snacken. Je maakt dankzij de mandinhoud van maar liefst 2l in een mum van tijd gerechten klaar voor het hele gezin. Daarbij komen ook de handige display met indicatoren voor resttijd en temperatuur goed van pas. Evenals de acht automatische programma’s. Goed om te weten: met de Inventum GF500HLD maak je veel meer klaar dan enkel snacks. Het koken met hete lucht laat je ook vlees, vis en groente bereiden, uiteraard zonder frituurolie. En als je uitgegeten bent, zet je de uitneembare pan en mand gewoon lekker in de vaatwasmachine.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**********@z******* 08-07-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude airfryer kapot is , moest ik aan een nieuwe
dus goed gekeken ben deze is het geworden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toos ter Metz 03-07-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Het is een fijn apparaat die eenvoudig te bedienen is. Het display is goed zichtbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g**********@z******* 29-06-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste koop?

Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

4,0
De Inventum airfryer GF500HLD voldoet zeker niet aan de verwachtingen die je mag hebben als dit apparaat als 'beste koop' uit de test komt wat betreft het bakken van ovenfrites. De baktijd (van beide gebruikte pannen) wat veel te lang, waarna driekwart van de frites te hard was en een kwart te snotterig, zelfs na het na 5-7 minuten opschudden van de frites.

Pluspunten

  • Fijn en onderhoudsvriendelijk mandje.
  • Kroketten en bitterballen bakken prima.
  • Uiterlijk mooi en vrij licht apparaat.

Minpunten

  • Baktijd is veel te lang voor frites.
  • Bakresultaat van frites is teleurstellend.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Andreplusplus 23-06-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende airfryer voor een zacht prijsje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

8,0
Uitstekend product, terecht de beste koop bij de consumentenbond. Goede prijs/kwaliteit verhouding voor een airfryer voor bijv 750-1000 gr friet (er staat tot 1500, maar dat is te veel). Bevalt tot nu toe beter dan onze vorige van een ander merk (maar die was dan ook al heel wat jaartjes oud)

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te reinigen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen opbergmogelijkheid voor het snoer
  • Lade kan in vaatwasser maar droogt wel slecht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m**********@y******** 12-06-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Mondelinge reclame

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Na het bekijken van de site kwam deze airfryer als beste koop uit de bus. Na informatie bij vriendinnen en in overleg met de verkoper besloten deze airfryer te kopen. Hij bevalt prima, de zin beste koop wordt waar gemaakt.

Pluspunten

  • inhoud
  • beveiliging uithalen "frituurbak"
  • overzichtelijke bediening van tijd en temperatuur

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 29-05-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Enorme aanwinst voor de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dit apparaat. In de handleiding staat dat hij bij het eerste gebruik tien minuten leeg moet draaien, maar daar zou ik gerust een half uur van maken. Daarna af laten koelen en het verwarmingselement even afnemen met een vochtig doekje. Dan gaat het bijsmaakje er razendsnel vanaf. Enorm welkome aanvulling voor onze keuken, iedereen is enthousiast! Er gaat steeds minder in de pan en de grote oven gaat zelden nog aan.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Laag geluidsniveau
  • Kan in de vaatwasser
  • Makkelijke bediening
  • Relatief goedkoop

Minpunten

  • Tijdelijk bijsmaakje bij ingebruikname
  • Harde piep bij elke toetsdruk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoWi 21-05-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

prachtige mooie heteluchtfriteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
heb deze hetelucht friteuse voor mijn verjaardag gekregen / gekocht onze oudste dochter heeft deze ook en bevalt haar erg goed .
Moet zeggen mij ook, zit er top uit en het eten is erg lekker.
Kortom ben erg blij met deze Inventum GF500HLD hetelucht friteuse

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • goede bediening
  • lekker eten
  • snel klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**************@g******** 01-05-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

8,0
Aanbevolen door EP Tubbergen
geweldig apparaat
Doe er kip-friet-kroket-vooral vis
Heel blij mee

Pluspunten

  • Snel en duidelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m************@g******** 01-04-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Topproduct! Veel ruimte en lekker snel. Kan veel in dus niet steeds van tafel opstaan.

Pluspunten

  • Ruimte in de mand
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h******************@g******** 29-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
onze vorige airfryer was een philips, was na 6 jaar echt aan vervanging toe, zijn afgegaan op de keuring van de consumentenbond, en zijn daar zeer tevreden mee!!

Pluspunten

  • duidelijk display
  • makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w*************@t********* 29-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk goede reviews en goede prijs en snacks komen krokanter uit de airfryer

Pluspunten

  • Goedresultaat
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CraigvH 27-02-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Prima apparaat de mand is wat minder diep dan gemiddeld en lekt soms n beetje condens binnenin maar de bak is lekker ruim en bakt heerlijke friet en dat telt ik raad dit product aan voor zn goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Ruim
  • Bakt krokant

Minpunten

  • Kan wat lekken aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a********@p******** 24-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top produckt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Frietjes en snacks in de airfrayer van inventum zijn zo klaar en gaar .geen vette hap maar krokant en geen vieze lucht in huis

Pluspunten

  • Gezond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 22-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top Fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Mooi van vorm en groot literinhoud.
Makkelijk in gebruik.
Incl grillrooster en spiesjes.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel literinhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r********@k********* 22-02-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving.
Goede Prijs / kwaliteit.
De aanbeveling van de consumentenbond.

Reageer

m*********@h********** 03-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

6,0
Waren aan een nieuwe toe, en deze kwam goed uit de test,
Patat bakken duurt heel lang en het display is niet te zien en kan ik dus niks mee, alleen als je hem aanzet komt het er even voor.

Reageer

Frans 27-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goede Airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Heb deze Airfryer zins kort in huis en ben dik te vrede hier over. Omdat de oude Airfryer kapot was gegaan na jaren goede dienst was ik op zoek naar een ander en een wat grotere. Zodoende kwam ik deze tegen als beste koop van november 2023. En het is terecht een goede aankoop. Kan er veel in kwijt en doet wat hij moet doen. Mooi gebakken frites en ook mijn afbak broodjes komen er mooi uit.
Dus echt een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • fijne makkelijke bediening
  • Producten komen goed er uit
  • Kan flink wat in de pan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j***********@g******** 19-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
wij zijn meer dan tevreden

echt een super apparaat

de friet is snel klaar en veel lekkerder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w**********@g******** 14-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk airfryer met een goede prijs kwaliteit apparaat.
Het display is heel duidelijk met diverse programma's voor diverse gerechten. Ben zeer tevreden met product

Reageer

Dyonne 31-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Een fijne airfryer, niet zwaar,makkelijk te bedienen en goed schoon te maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m***********@g******** 18-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Het is een makkelijk bedienbaar product, ziet er mooi uit, de werkwijze is heel duidelijk beschreven in de handleiding, makkelijk schoon te maken zonder vaatwasser of te wel een super product 😃👍

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken zonder vaatwasser
  • Duidelijke handleiding erbij
  • Mooie vorm
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken zonder vaatwasser
  • Duidelijke handleiding erbij
  • Mooie vorm
  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken zonder vaatwasser
  • Duidelijke handleiding erbij
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r************@g******** 10-12-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

2,0
Dat het beste koop is snap ik niet. Heb er frites in gebakken op programma , maar patat blijft deels rauw. Zelfs na 40min op 200 C . Programma duurt 22min . Inventum heeft gereageerd op mijn vraag hoe het dan wel lukt. 1kg is te veel , 700 gr is te veel ( moet 1, 5 in kunnen)) snel weer een Philips gekocht

Reageer

a**********@u********* 09-12-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Airfryer inventum xxl geweldig apparaat ,gebruik hem dagelijks broodjes bakken kippenvleugels hamburgers super 👍👍

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk bediening

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m******@l****** 05-12-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
Superfijne airfrayer prijs / kwaliteit
Makkelijk in gebruik ..
Ik wil geen andere meer

Pluspunten

  • Gebruik
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja van Raalte 30-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF500HLD

Algemene score

10,0
We hadden ooit een airfryer van een B-merk, deze duurde erg lang voor het klaar was en de patat was ook niet knapperig daaruit.
Hoe anders is deze airfryer van Inventum, Hij ziet er mooi uit, heeft een mooi helder display en handige keuze programma's. Het mandje is lekker groot, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk eruit te halen.
En het belangrijkste van allemaal, bij deze airfryer worden de patat en snacks echt knapperig.
Wij zijn super tevreden met deze Inventum airfryer.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • groot mandje
  • lekkere knapperig
  • mooi robuust apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews