De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.179,00Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*************@h**********05-05-2022

De beste espressomachines die ik tot nu toe heb gebruikt

Ik gebruik het apparaat nu al ongeveer 2 weken. In vergelijking met andere espressoapparaten is deze vrij stil. Het ideale van dit apparaat is ook dat je verschillende sterktes en volumes kunt aanpassen. Hiervoor heb je ook profielen zodat het apparaat dit voor de volgende keer herkent als je dit zou willen. Melkopschuimer werkt ook goed. Alleen dit apparaat heeft voor mij 1 min puntje, namelijk dat de uitloop van het melkkannetje alleen naar boven en beneden te verstellen is en niet uitschuifbaar, zoals dat het geval is bij de koffieuitloop. Maar al met al een 9 en toch het beste apparaat wat ik tot nu toe heb gebruikt
  • Profielen
  • Groot bonenreservoir
  • Hete koffie
  • Aanpasbaar volume
Henk en Lia29-04-2022

Super goed

Zeer tevreden, koffie lekker heet en schuim heerlijk vol en zacht. Machine lekker compact niet te groot.
Pluspunten
  • Koffie lekker heet
  • Veel en volle schuim
  • Veel koffie keuze
m**********@h**********08-04-2022

Top apparaat

Geweldig apparaat, dat werkelijk heerlijke koffie en melkproducten geeft 'out of the box'. Goed instelbaar via de app. Enige wat beter kan is de app via WiFi te verbinden ipv Bluetooth.
Pluspunten
  • Goede drank
  • Eenvoudige bediening
Fam. Veen06-04-2022

Aanrader!!

Fantastische apparaat zeker omdat je via de app uit je luie stoel zo een bakje koffie zet! Niet vergeten om er een kopje onder te zetten, dit geeft het apparaat ook nog als controlemelding aan. De programma's zijn duidelijk en kun je eenvoudig aanpassen naar gewenste koffiesterkte en de betreffende hoeveelheid koffie. Ook de melkopschuimer werkt goed en is makkelijk te reinigen,nooit gedacht zulke lekkere koffie hier thuis te drinken. Onze eerste De'longhi maar zeker niet de laatste!
Pluspunten
  • App
  • Design
  • Ga zo nog maar even door!
Minpunten
  • Nog niets kunnen ontdekken
Peter Boersma05-04-2022

Perfecte koffiemachine

Nu een paar dagen in gebruik. Een fraaie machine die een stuk stiller is dan mijn vorige. Veel instelmogelijkheden en makkelijk schoon te maken. Er zitten 4 profielen in de machine zodat iedereen zijn eigen koffie kan opslaan. De app is af en toe de verbinding (bluetooth) kwijt of het duurt lang voordat de machine gevonden word.
Pluspunten
  • Mooie afwerking
  • Stil in vergelijking met andere machines
  • Mooi melkschuim, spettert niet
Minpunten
  • Je gaat meer koffie drinken :-)
Koffiedik04-04-2022

Leuke machine

Vandaag de machine gekocht, alles geïnstalleerd en tot nu toe heb ik geen klagen De machine is eenvoudig in gebruik te nemen en aanwijzingen zijn duidelijk.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi ontwerp
  • Display
Minpunten
  • Reservoir 0.5 liter voor mij net iets te klein
JohannesLM30-03-2022

mooie machine

Mooie compacte machine die je naar eigen smaak en voorkeur kunt instellen. Gebruiksaanwijzing op papier is uitvoerig, maar de eerste kopjes koffie zijn toch snel gezet. Mooi klein en rustig touchscreen. Titanium-kleur is stijlvol. Langzamerhand gaan we alle soorten kopjes koffie eens uitproberen. De cappuccino en flat-white waren al heerlijk.
Pluspunten
  • compact
  • bediening
  • kleur
  • personalisatie smaak
Viktor04-03-2022

Perfect koffiezetapparaat!

Top apparaat, maakt heerlijke koffie, espresso en cappucino. Simpel aan te sluiten en schoon te maken!
Pluspunten
  • makkelijk aan te sluiten
  • makkelijk schoon te maken
  • heerlijke espresso / cappucino
  • makkelijk te personaliseren
Minpunten
  • bediening via app laat te wensen over
a***********@h**********02-03-2022

Goede espressomachine

Deze machine nu een paar maanden in gebruik. Bevalt nog steeds uitstekend. Alles via het apparaat of via de app instelbaar. Je kan geheel naar eigen smaak instellen en dat voor 3 verschillende profielen/mensen. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Alles wordt gesignaleerd echter op het lekbakje na. Die moet je zelf zo’n nu en dan ff checken.
Pluspunten
  • Zie review
Minpunten
  • Zie review
r*********@y********01-03-2022

goede keuze

mooi, niet te groot compleet apparaat. Zet goede koffie en espresso. Eigen smaak in te stellen, goed op temperatuur. Menu duidelijk op display... melk schuimt zeer goed op, auto reiniging prima. Veel stiller dan veel andere machines.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • stil
  • veel keuze mogelijkheden
  • persoonlijk profiel
  • eenvoudig te reinigen
Minpunten
  • hoge prijs
Familie BuenPueblo21-02-2022

Een geweldige en complete machine die boven verwachting is!

Eindelijk een echte koffiemachine! Na meerdere eenvoudige koffiemachines besloten we nu een 'echte' koffiemachine te kopen. We wisten dat het merk DeLonghi staat voor betrouwbaarheid want veel kennissen hebben er een. In eerste instantie hebben we een eenvoudiger model besteld, maar al gauw bleek dat de opties als op de website van de verkopende partij niet compleet waren en deze machine niet aan onze verwachtingen voldeed, we konden enkel voor de optie Cappuccino kiezen. Deze hebben we dus retour gezonden. En dus besloten we eenmalig iets meer te investeren en dat was het geld meer dan waard! Met deze DeLonghi Dinamica Plus 370.95.T kun je werkelijk alles instellen, van sterkte van de bonen, tot de temperatuur van de koffie, hoeveel ml koffie er in het kopje moet komen.. alles. Je kunt ook meerdere profielen aanmaken zodat je jouw gewenste instellingen makkelijk kunt bewaren. Tenslotte, hoe leuk is het dat je, wanneer er vrienden of familie op bezoek zijn, je hen op je telefoon, in een gastaccount, zelf een koffiesoort en sterkte kunt laten samenstellen! Met één druk op de knop begint de koffiemachine in de keuken de gekozen koffie te bereiden. Echt een dikke 10 voor deze machine.
Pluspunten
  • Meerdere profielen instelbaar
  • Koffie volledig naar wens in te stellen
  • Alle koffievarianten in één machine
  • Goed te reinigen en onderhouden
Minpunten
  • Hij is relatief prijzig
w********@h******15-02-2022

Top machine

Mooi Design maar bovenal fijne machine die veel instellingen biedt. We gaan ervan genieten.
Pluspunten
  • Design
  • Instelmogelijkheden
  • Compleet
Rob12-02-2022

De Dinamica Plus ECAM370.95.T is een mooi en fijn apparaat!

Sinds een week in mijn bezit. Mooi apparaat en stevig apparaat welke lekkere koffie zet. De espresso vind ik goed, maar de andere koffiekeuzes met melk zijn uitstekend! Tot nu toe erg tevreden.
Pluspunten
  • Espresso naar eigen voorkeur in te stellen
  • Mooi en stevig apparaat
  • Schoonmaken gaat met gemak
Minpunten
  • Nog geen minpunt kunnen vinden
Corrie31-01-2022

Voor de melkdrinkers

Fijn machine wat goed werkt! Door de vele instellingen kun je de koffie voor iedereen makkelijk aanpassen naar zijn of haar behoefte. Wij drinken veel met melk, daar is het self cleaning system echt fijn voor!
Pluspunten
  • Melktoevoer
  • Koffiesterkte invoeren
MR25-01-2022

Prima apparaat, makkelijk in gebruik.

Eenvoudig in gebruik. Melk goed opschuimend. Zeer tevreden over het apparaat.
Pluspunten
  • goede koffie
  • goede melkopschuimer
  • onderhoud makkelijk
Minpunten
  • nog geen, ongeveer maand in bezit.
c*************@c*********24-01-2022

Zeker een aanrader

Geen lompe machine heerlijke koffie en de z groep is eenvoudig schoon te maken. Dit is na altijd Siemens gehad te hebben inmiddels de tweede de’longhi koffiemachine. Koffie ook goed op temperatuur in vergelijking met de Siemens die toch lauwe koffie gaf. Het is zijn prijs dubbel en dwars waard!
Pluspunten
  • Warme koffie
  • Z groep makkelijk schoon te maken
  • Fraai model
R.L22-01-2022

Top apparaat

Slechts enkele dagen in het bezit van dit prachtige apparaat, maar tot dusver erg tevreden. Het is een robuust apparaat van goede kwaliteit. Alles voelt stevig aan en de koffie is top. Je kan je eigen profiel instellen en alles is makkelijk in gebruik. Ook maakt het apparaat relatief weinig geluid. Tot nu toe erg tevreden.
Pluspunten
  • Veel koffie variatie
  • Eigen profiel
  • Kwaliteit apparaat
  • Relatief weinig geluid
Minpunten
  • Nog niets kunnen ontdekken
Eric D.18-01-2022

Aanrader

Mooi relatief klein koffieapparaat. Veel mogelijkheden voor het afstellen van verschillende soorten bakjes koffie. Fijn idee dat bij onverhoopte technische problemen Delonghi voor een periode van 3 jaar service aan huis biedt.
Pluspunten
  • Afstelmogelijkheden
  • Mooi niet al te groot apparaat
Jan-H15-01-2022

Mooi design. Stille /complete machine aanrader!

Vandaag de De Longi Dinamica plus aangeschaft. Veel mogelijkheden en eenvoudig in gebruik. Programma’s makkelijk naar wens te personaliseren. T.O.v. Andere machines ook lekker stil bij het malen van de koffie wat zeker een pluspunt is Kortom eerst indruk is het een fijne machine
  • Stille machine
  • Voor 3 profielen te personaliseren.
Familie Mulder13-01-2022

Hele fijne espressomachine!

Temperatuur, hoeveelheid koffie en , hoeveelheid melk zijn allemaal te in te stellen en in je eigen profiel op te slaan naar persoonlijke smaak en de grootte van je koffieglas. Dat is is ideaal, altijd een mooi gevuld glas. Machine is gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk. Bediening is handig en logisch, ook de app is hier al veel gebruikt. Wel een klein beetje jammer dat de temperatuur van "gestoomde (warme) melk" niet hoger in te stellen is, dus deze komt hooguit lauw uit de machine. Dus die moet nog even kort in de magnetron voordat je er een beker warme chocolademelk van kunt maken. Bij koffiebereidingen met melk is de temperatuur geen probleem, die zijn zeker warm genoeg. Kortom: echt een top apparaat, wij zijn er heel blij mee en tevreden over.
Pluspunten
  • veel instelmogelijkheden
  • opslaan persoonlijke voorkeuren in profiel
  • gemakkelijke bediening
  • gemakkelijk schoon te maken
Minpunten
  • temperatuur van warme melk (zonder koffie)
René12-01-2022
Omdat we gecharmeerd zijn van verse koffie producten, en deze machine daarvoor, voor ons de geschikte machine is.
Pluspunten
  • Veel koffie mogelijkheden te kiezen
  • Makkelijke instelling van persoonlijke voorkeuren.
Erdem11-01-2022

De'longhi dinamica

Echt super machine. Ik ben zeer tevreden. Alles via app controleren mogelijk.
Pluspunten
  • Lage decibel
  • Via app controleren
m******@u*********11-01-2022

Dit apparaat bevalt me erg goed en is zeker een aanrader!

Na mijn jarenlange Espresso verslaving eindelijk de overstap gemaakt naar een bonenmachine. Dat heb ik heel lang tegen gehouden ondanks de ferme prijs van de cups omdat ik het zo makkelijk vond om zo een Latte te maken. Wat ben ik blij dat ik voor deze machine gekozen heb! Hij ziet er prachtig uit en is redelijk klein voor een bonenmachine. De koffie is heerlijk en een Latte is net zo snel gemaakt als bij mijn Espresso machine! Het apparaat is heel degelijk, heel erg makkelijk in onderhoud. Veel onderdelen kun je uit elkaar halen en omspoelen. We zo hygiënisch. Koffie is in te stellen zoals jij hem lekker vindt. Is het waterreservoir bijna leeg, krijg je een melding, staat het melkreservoir op de schoonmaakstand (of moet je juist schoonmaken) krijg je ook een melding. Het is een gebruiksvriendelijk apparaat. Ik ben om.
Pluspunten
  • Zet uitstekende koffie.
  • Veel instelmogelijkheden naar eigen smaak.
  • Eenvoudig schoon te maken.
Minpunten
  • Plateau is erg kras gevoelig
k*******@z*******11-01-2022

aanrader

Zeer veel zijdige machine je kun er thee mee zetten en choco melk vooor de kinderen en hele lekkere koffie dus van alle marken thuis. Een klein min puntje hij moet ook gelijk aan de water leidening kunnen want het reservoir is wel snel leeg
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • goed heet water voor Thee
  • lekkere choco melk voor de kinderen
Minpunten
  • water is snel op
a*******@h**********09-01-2022

Fijne machine

Fijne koffie machine. Makkelijk te bedienen en heerlijke koffie. App is handig waardoor je veel verschillende bakjes koffie kunt zetten en kunt aanpassen aan je eigen smaak.