De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima prijs/kwaliteit-verhouding voor professionele machine
Mooi volautomatische koffiemachine voor een prima prijs.
Hiervoor Jura gehad, op zich prima apparaat. Wij waren de belachelijke dure onderhoudsbeurten van Jura zat (€ 200-€300 per beurt). Dealernetwerk van De'Longhi veel uitgebreider, onderdelen zijn van goede kwaliteit maar bij De'Longhi veel schappelijker. Volautomaten hebben immers meer onderhoud nodig dat de oude filtermachines.
Mooie, goede machine, mooi display, instelbaar voor 3 pers.
Weer voor Delonghi gekozen van wegen de degelijkheid en de vormgeving.
Deze werkt nog gemakkelijker dan mijn vorige Delonghi die ik 10 jaar heb gehad en waar ik nooit geen problemen mee heb gehad.
Het digitale display ziet er goed uit en werkt gemakkelijk. Je kunt de machine instellen naar de voorkeuren van 3 verschillende personen. Ieder persoon krijg zijn/haar eigen display-afbeelding en kleur. Ook is er 1 gast instelling, deze werkt volgens de fabrieksinstelling.
Wel even wennen. Ik heb hem nu een paar dagen, en om de smaak optimaal krijgen duurt wel even. Maar dan heb je ook wat. Allereerst waren we filterkoffie gewend, en om de koffie naar de juiste smaak te krijgen is even uitzoeken welke bonen je gebruikt (want daar zit veel verschil van smaak in). Ook het instellen van de maling en koffiesterkte is even uitproberen wat het meest bij je past. Verder is het een super apparaat. een verschijdenheid aan koffiezetmanieren, en makkelijk te bedienen.
We hadden al een bonenapparaat van jullie merk. Wilde nu voor wat luxe. En ja hoor de koffie komt nog beter tot zijn recht. Ook de latte is een fluitje van een cent om te maken. Zeer fijn apparaat
De Ecam 370.95.T is weliswaar wat duurder dan de Ecam 350.55 maar heeft wel een mooier titanium front en heeft meer instelbare profielen. Daarnaaast is deze als gadget te bedienen met de app.
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Stille motor
Onderhoudsarm door de automatische spoelfuncties
Makkelijk te reiningen maler achter waterreservoir
paar dagen in bezit werkt goed ik heb hem gekocht naar aanleiding van de internet test films waar hij goed uit de bus kwam alleen de prijs valt over teduscuseren
Ik vind op papier de delonghi de perfecte machine die bij me past,echter vind ik de melkproducten uit de machine niet warm genoeg en sommige zelf tegen lauw aan.
Misschien dat hier nog iets mee af te stellen valt, de koffie warmte staat al op maximaal en na mijn weten is het thermoblok waar de melk door loopt niet in te stellen. Mocht dit wel kunnen en de koffie met melkproducten komen er heet uit is dit een wereld machine !!!
Dit is mijn eerste volautomaat. Ontzettend tevreden mee. Handige app waarmee koffie kan worden geselecteerd en gezet worden. Snel opgewarmd. Snel een kop koffie voorbereid.
Deze machine maakt de beste italiaanse espresso en capuccino en nog vele andere varieteiten met 1 druk op de knop. Maakt gemakkelijk schoon, is compact en ziet er geweldig uit !