De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.179,00Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Maurice26-05-2019

Prima prijs/kwaliteit-verhouding voor professionele machine

Mooi volautomatische koffiemachine voor een prima prijs. Hiervoor Jura gehad, op zich prima apparaat. Wij waren de belachelijke dure onderhoudsbeurten van Jura zat (€ 200-€300 per beurt). Dealernetwerk van De'Longhi veel uitgebreider, onderdelen zijn van goede kwaliteit maar bij De'Longhi veel schappelijker. Volautomaten hebben immers meer onderhoud nodig dat de oude filtermachines.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudig schoonmaken
Minpunten
  • Watertank had groter gemogen. Op zich nu prima.
Annelies24-05-2019

Geweldig apparaat

Nadat ons oude apparaat vervangen moest worden hebben we de ECAM379.95T gekocht. Het is een prachtige machine, die heerlijke koffie geeft!
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Heerlijke koffie
  • Veel verschillende keuzes
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Margret24-05-2019

duidelijk scherm, gebruikersvriendelijk, weinig geluid

Product gekozen omdat de kosten van de cupjes nogal uit de hand liep. Met het gebruik van bonen is het apparaat binnen 1 jaar terug verdiend.
Pluspunten
  • Duidelijke display
  • Persoonlijke keuzes kunnen ingesteld worden
  • Grote watertank
  • Zeer gebruikersvriendelijk
J. v Wanrooij17-05-2019

Mooie, goede machine, mooi display, instelbaar voor 3 pers.

Weer voor Delonghi gekozen van wegen de degelijkheid en de vormgeving. Deze werkt nog gemakkelijker dan mijn vorige Delonghi die ik 10 jaar heb gehad en waar ik nooit geen problemen mee heb gehad. Het digitale display ziet er goed uit en werkt gemakkelijk. Je kunt de machine instellen naar de voorkeuren van 3 verschillende personen. Ieder persoon krijg zijn/haar eigen display-afbeelding en kleur. Ook is er 1 gast instelling, deze werkt volgens de fabrieksinstelling.
Pluspunten
  • Bediening
  • Instellingen
  • Lekkere kofiie
Minpunten
  • Reservoir voor de bonen zou groter mogen zijn
Pim17-05-2019

Mooi apperaat

Wel even wennen. Ik heb hem nu een paar dagen, en om de smaak optimaal krijgen duurt wel even. Maar dan heb je ook wat. Allereerst waren we filterkoffie gewend, en om de koffie naar de juiste smaak te krijgen is even uitzoeken welke bonen je gebruikt (want daar zit veel verschil van smaak in). Ook het instellen van de maling en koffiesterkte is even uitproberen wat het meest bij je past. Verder is het een super apparaat. een verschijdenheid aan koffiezetmanieren, en makkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Koffie temperatuur is goed
  • Maakt lekkere koffie
anaoniem12-05-2019

mooi apperaat

geweldige machine, makkelijk in te stellen en heerlijke koffie. Echt een aanrader en een mooi apparaat in de keuken
Willeke08-05-2019

Heerlijke Koffie

Hij maakt heerlijke koffie en is makkelijk in gebruik. Ik wilde deze hebben omdat er een melkreservoir bij zit en wij nogal graag latte drinken.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • apart melkreservoir
Henk Gijsbertsen05-05-2019

zeer fijn en mooi apparaat

We hadden al een bonenapparaat van jullie merk. Wilde nu voor wat luxe. En ja hoor de koffie komt nog beter tot zijn recht. Ook de latte is een fluitje van een cent om te maken. Zeer fijn apparaat
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk in te stellen
  • Ieder zijn eigen smaak koffie
Familie van Alebeek23-04-2019

Koffieautomaat met mooi design en stille motor

De Ecam 370.95.T is weliswaar wat duurder dan de Ecam 350.55 maar heeft wel een mooier titanium front en heeft meer instelbare profielen. Daarnaaast is deze als gadget te bedienen met de app.
Pluspunten
  • Stille motor
  • Onderhoudsarm door de automatische spoelfuncties
  • Makkelijk te reiningen maler achter waterreservoir
  • Water, sterkte en temp. melk enapart regelbaar
Minpunten
  • Wel even een investering
phpa10-04-2019

digitaal display

paar dagen in bezit werkt goed ik heb hem gekocht naar aanleiding van de internet test films waar hij goed uit de bus kwam alleen de prijs valt over teduscuseren
jos05-04-2019

prima koffie

uitstekend apparaat, makkelijke bediening, eenvoudig te reinigen, via de app activeer je het apparaat
Pluspunten
  • titanium kleur
  • snel opgestart
Bob23-03-2019

Koffiemachine

Ik vind op papier de delonghi de perfecte machine die bij me past,echter vind ik de melkproducten uit de machine niet warm genoeg en sommige zelf tegen lauw aan. Misschien dat hier nog iets mee af te stellen valt, de koffie warmte staat al op maximaal en na mijn weten is het thermoblok waar de melk door loopt niet in te stellen. Mocht dit wel kunnen en de koffie met melkproducten komen er heet uit is dit een wereld machine !!!
Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Heerlijke koffie komt eruit
Minpunten
  • Sommige melkproducten komen er lauw uit
Emilio27-02-2019

Eerste Volautomaat - Uitstekende keuze

Dit is mijn eerste volautomaat. Ontzettend tevreden mee. Handige app waarmee koffie kan worden geselecteerd en gezet worden. Snel opgewarmd. Snel een kop koffie voorbereid.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Kopje warm water duurt lang
Hans27-02-2019

Koffieapparaat zeer goed

Zeer makkelijke machine met sterke hardstalen schijven Makkelijk in te stellen . Compacte machine . Ook warmwatertappen
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Sterke hardstalen schijven
Willy08-02-2019

Duidelijk touchsceen scherm

Goed degelijk product Eenvoudige Nederlandse bediening op touchscreen scherm Lekkere koffie en goed warm.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Weinig geluid bij werking
L.Magnin28-01-2019

Fantastische volautomaat

Deze machine maakt de beste italiaanse espresso en capuccino en nog vele andere varieteiten met 1 druk op de knop. Maakt gemakkelijk schoon, is compact en ziet er geweldig uit !
Pluspunten
  • geweldige koffie, koffiesmaak blijft lang hangen
  • alle varieteiten met 1 druk op de knop
  • compact en heel mooi om te zien
  • doet heel degelijk aan
  • handige app
Minpunten
  • wel beetje aan de prijs
Marden20-01-2019

zeer gebruiksvriendelijk

Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.