De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
platina
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marden 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha 11-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig apparaat, duidelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
De koffie machine werkt naar behoren. Zeer prettig in gebruik door duidelijke en gebruiksvriendelijke display. Zeer lekkere koffie waarbij alle instellingen zijn aan te passen. Voor iedereen een passend kopje koffie.

Pluspunten

  • Goed schoon te maken
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Exclusief modern De'Longhi volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Makkelijk bedienbaar apparaat.
Gebruiksaanwijzing duidelijk leesbaar.
Veel verschillende koffie varianten te maken en theewater.

Pluspunten

  • Alles in 1
  • makkelijk bedienbaar
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eloy 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Na veel vergelijking deze 37095T gekozen. Vorige was ook DeLonghi, maar na 7 jaar was het exit. Wij waren erg tevreden met het vorig apparaat. Mooi design, past mooi in de keuken. Boven verwachting werken de toetsen perfect. Heel mooi om alles zelf in te stellen. Jammer dat alleen de espresso 2 kopjes tegelijk kan zetten. Melk nog niet geprobeerd, maar ziet er heel handig en makkelijk uit. Bluetoothfunctie is grappig, maar je moet toch de kopjes eronder zetten en weer weghalen. Eigenlijk heeft bediening met telefoon dit geen meer waarde. Apparaat is stiller dan de vorige.

Pluspunten

  • Geen harde herrie bij malen
  • mooi design
  • Maakt echt lekkere koffie
  • Lekkere aroma geur tijdens zetten

Minpunten

  • 2 kopjes tegelijk geld alleen voor espresso
  • Geen Koffiepot aanwezig, zelf kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
mooi design
mooie uitstraling
goede naam

Pluspunten

  • mooi design

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffie liefhebber 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Review De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Nog geen week in bezit, maar na een aantal jaar ervaring met eerdere andere volautomaat lijkt het mij een uitstekende machine. Vooral de mooie droge compacte puks, hoge temperatuur van de koffie/melk en de handige apps!

Pluspunten

  • Mooie Droge Puks
  • Goede warme koffie en melk
  • Mooie melkschuim
  • Handige mobile app
  • Relatief weining water n de lekbak

Minpunten

  • Helaas geen waarschuwing bonen (bijna) op

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnieszka 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi. lekker koffie, veel keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden. Lekker koffie maken. Goede kwaliteit. Ik ben blij met deze koffiemachine.grote scherm

Pluspunten

  • veel keuze

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco van der Leer 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en gebruiksvriendelijke volautomatische koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Dit volautomatische koffieapparaat is niet alleen mooi, gebruiksvriendelijk met het grote display, maar ook nog redelijk stil in gebruik.
Zeer tevreden mee en ik hoop er een hele tijd plezier van te hebben!

Pluspunten

  • Mooie uitvoering
  • Gebruiksvriendelijk met groot kleuren display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Doet wat het moet

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Leuk apparaat om te gebruiken. Zoals de titel verraad: doet wat het moet doen! Design is prettig, het appraat heeft een luxe uitstraling. De Kwaliteit van het apparaat is niets aan af te doen (de kwaliteit van de koffie is gebonden aan bonen). Het display werkt ook prettig, je hoeft je vingers niet te breken voordat het knopje werkt.

Wel vind ik het handmatig aanpassen van je koffie niet goed/prettig/duidelijk werken. dit maakt het gebruiksprofiel systeem voor mij niet heel gebruiksvriendelijk. Het Melk systeem is goed, ik maak er zelf weinig gebruik van, maar mijn gasten zijn erg lovend. In het begin deed de app het helaas niet goed (ging wel draaien, maar kwam geen koffie) dit heeft zich vanzelf opgelost.
Daarbij geeft hij water tekort op tijd aan, maar de bonen niet dit is wel jammer, hier kom je achter als hij het eerst zelf geprobeerd heeft waarna er een melding verschijnt.

Pluspunten

  • Design is top
  • Display werkt prettig
  • Variatie in koffie

Minpunten

  • Aanpassen van koffie/gebruikersinstellingen
  • Koffie bonen leeg geeft hij laat aan
  • veel spoelen! (gebruik lekbakje)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tineke 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Het is even zoeken hoe je het voor je zelf het beste instelt, maar eenmaal gedaan, heerlijke hete koffie naar eigen smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 14-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

echt warme koffie!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Hiervoor hadden wij ook een De'Longhi Ecam, dus na 10 jaar werd het tijd voor vervanging. Hij is compacter dan het vorige model terwijl hij wel uitgebreidere programma's biedt. De koffie is echt heet, dit in tegenstelling tot veel andere merken. De smaak kun je prima instellen voor jezelf en als voorkeur opslaan. Het enige nadeel vind ik dat de melkopschuimer niet goed werkt. De schuimkraag is vaak minimaal en snel weggezakt.

Pluspunten

  • hete koffie
  • eigen voorkeuren instellen
  • compact

Minpunten

  • melkschuimlaag valt tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Greenman 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Na jaren Senseo was ik aan iets nieuws toe en daarom heb ik deze koffiemachiene aangeschaft. Hij is een plaatje in de keuken met zijn strakke desing. Het gebruik is erg eenvoudig gemaakt en voor iedereen te begrijpen. De verschillende keuzemenus zijn ook eenvoudig te bedienen en de koffie smaakt uitstekend.

Pluspunten

  • Veel verschillende programmas.
  • Eenvoudig te bedienen.

Minpunten

  • Nog geen minpunt ondekt.
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

koffieman 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Prima apparaat doet wat is beloofd. App werkt prima. Wat een keuze in soorten koffie. makkelijk te bedienen. Mooi design

Pluspunten

  • stil
  • mooi design

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andries 04-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Prima machine veel koffie varianten en zeer makkelijk in gebruik.
schoonmaken is een makkie.
Het enige wat ik jammer vond is dat het melkpijpje wat kort is.

Pluspunten

  • veel koffie variaties
  • melkschuim is lekker dik

Minpunten

  • melkpijpje is wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.W. Bruinier-van Mourik 01-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delongi ECAM 370.95.T

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat, na onze "overleden" oude koffiemachine een verademing. Eindelijk weer lekkere koffie! Eenvoudige ingebruikstelling en veel instellingsopties voor een geweldig lekkere koffie.

Pluspunten

  • voor elk gezinslid een kop koffie naar eigen smaak
  • instelbare gebruikiersprofielen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t. beekmans 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

machine oogt goed, moet hem nog installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
makkelijk in onderhoud en de koffie maken die je wilt, prijs-kwaliteitverhouding goed. machine oogt degelijk en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • onderhoud makkelijk
  • degelijk

Minpunten

  • veel beschrijving

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berkhout 21-09-2019
  • Product getest

Heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Het apparaat is fijn in gebruik.
Handig dat de koffie of melkschuim al ingesteld is zo krijg je de lekkerste bakken koffie.
Uiterlijk ziet er mooi uit.
Makkelijk in gebruik.
Handig dat je je eigen profiel kan in stellen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie

Reageer

Kaylay1618 16-09-2019
  • Product getest

Mooi koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie verkregen uit dit mooie apparaat. Persoonlijk vind ik ook de temperatuur vergeleken met andere volautomatisch heel goed. Lekkere warme koffie, ook bij de melkvarianten. Wat ik wel een nadeel vind is dat het tuitje waar de melk uitkomt redelijk kort is. Daardoor moet ik bij veel kopjes hem er echt onder houden voor de melk en daarna onder uitlaat voor koffie zetten. Ook het schuim in zijn geheel had ik wat beter verwacht. Wat ik wel erg fijn vind aan dit reservoir, is dat hij zeer makkelijk te reinigen is, en in de koelkast kan. Alle variaties zijn aan te passen naar je eigen smaak, of naar hoeveelheid. Dit is erg makkelijk te doen. De app die je er bij kan downloaden vind ik persoonlijk niet heel veel toegevoegde waarde hebben. Het is niet dat je vanuit je bed alvast een kopje koffie kan zetten, Want het apparaat gaat zichzelf eerst spoelen bij het aanzetten. Qua uitstraling vind ik hem erg mooi! Al met al een prima apparaat met veel variatie! Zeer geschikt voor een huishouden met verschillende koffiewensen.

Pluspunten

  • Goed warme koffie
  • Veel variatie
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Verbruikt vrij veel extra water
  • Voor kleine kopjes wat lastiger
  • Schuim valt tegen

Reageer

vpd 02-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

de longhi dinamica ecam 370.95T platina

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
het apparaat werk goed alleen de koffie word niet warm genoeg verder een prima ding
weet alleen niet waarom die dingen zo duur moeten zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 27-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfectie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Schitterend apparaat.
Heerlijke koffie, welke je ook kiest uit de 13 verschillende soorten.
Volledig op eigen smaak instelbaar.
Koffie is heel snel heel warm.
Dit is mijn 2e Delonghi en voor mij geen ander merk meer!

Pluspunten

  • Lekker
  • Makkelijk in gebruik
  • Snel warm
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews