De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Koffie soort(en)
americano, caffe crema, caffe latte, cappuccino, espresso, heet water, koffie, latte macchiato, ristretto, thee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 128 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marden 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik heb deze de longhi gekocht om zijn veelheid en keuze mogelijkheden van koffiezetten. Je zet hem aan, kiest je koffie en GO, alleen je warme kopje eronder zetten als de koffie erin zit het kopje weer wegnemen en genieten.Een leuk triggertje is ook dat (via Bluetooth) je via een app je koffievoorkeur kan instellen en downloaden in (een van de 3 ) profielen.
Het melk reservoir is fantastisch en cleaning wordt je constant vanzelf aangeboden, heel hygienisch.
Voor mij het beste resultaat als ik de koffie temperatuur op high zet (een na hoogste stand) en de koffiekop voorverwarm met heet water.

Pluspunten

  • heerlijke koffie mogelijkheden
  • mooie machine, met een speciale App

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sito 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en groot gebruikers gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Gewoon goede machine, snel ook trouwens en strak. Even gepuzzel met de juiste bonen, maar dat is ook leuk om te doen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Ziet er degelijk uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ola 05-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk coffee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Veel koffie soorten, heel handig melk container, snelle koffie voorbereiding, makkelijk om schoon te maken, de beste aankoop van dit jaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne de Graaf 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over dit apparaat.
Heel gemakkelijk te installeren, gebruiken en te onderhouden. Na even puzzelen over welke bonen wij moesten gebruiken hebben wij voor ons een heerlijke koffie en cappuccino gevonden. Ook de telefoon app is leuk om te gebruiken.
Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Zelf reinigend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 29-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, goed instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Na het testen van meerdere merken en varianten volautomatische espressomachines, alsmede het lezen van reviews, zijn wij bij deze De´Longhi Dinamica Plus uitgekomen. Er kunnen volop koffievariaties worden gezet, en er zijn meerdere gebruikersprofielen om de koffiesoorten geheel zelf in te stellen, en op te slaan.
De koffie smaakt heerlijk, dat staat voorop. De temperatuur is makkelijk in te stellen, alleen niet per koffiesoort+gebruikersprofiel op te slaan. Voor sommigen is dit een nadeel, wij gebruiken hier slechts 1 temperatuuroptie. Het touchscreen werkt overigens geheel naar behoren. Het melkschuim is dik genoeg en de melkspecialiteiten zijn dan ook zeker aan te bevelen. Het reinigen van de diverse componenten is eenvoudig en wordt deels door het apparaat zelf gedaan. Met name de materialen die nodig zijn voor de melkspecialiteiten, kosten wel enige tijd om handmatig te reinigen. Maar; het blijft makkelijker en lekkerder cappuccino/latte macchiato zetten dan bij vele andere apparaten. Een echte warmhoudplaat voor kopjes zit er niet op, al wordt het metalen plaatje op de bovenkant behoorlijk warm na enige tijd het apparaat in standby te hebben. Misschien dat sommigen het leuk vinden om daar gebruik van te maken, al werkt het weken van een kopje in warm water naar ons inziens toch echt beter.
Wat wij wel jammer vinden is dat het spiegelende metalen afdekplaatje van het wateropvangsysteem, erg krasgevoelig is. Dit zal naar mate van tijd niet meer zo mooi spiegelend zijn, maar voor ons geen reden om het apparaat niet te houden. In zijn geheel ziet het apparaat er leuk uit, toch wel een eyecatcher in de keuken. De vitale onderdelen zijn van hoge kwaliteit, wat er in zal resulteren dat het apparaat lang goed blijft, tenminste daar gaan we vanuit.
Al met al een mooi apparaat -en nog veel belangrijker- heerlijke koffie voor een prijs die naar ons idee begrijpelijk is.

Pluspunten

  • Er kunnen volop koffievariaties worden gezet
  • Meerdere gebruikersprofielen beschikbaar

Minpunten

  • Spiegelend metalen plaatje is erg krasgevoelig
  • Reinigen kan wat tijd kosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

D. van Zwieten 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Mooi apparaat om te zien, makkelijk in gebruik, heerlijke koffie, perfecte schuimlaag op de cappuccino

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alik 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mooi product maakt hele lekkere koffie talloze mogelijkheden en koffiespecialiteiten. Duidelijke keuzemenu. Koffie warmte is aan te passen.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik vindt hem erg goed, cappuccino en latte erg lekker, eenvoudig menu om door te bladeren en eigen profiel in te stellen, zeer tevreden mee

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Goed van smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Snel 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Wij hebben het apparaat net een aantal dagen in huis maar bevalt erg goed. Maakt heerlijke koffie en cappuccino's. Aanrader voor iedereen die van koffie houdt.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klant 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat die lekkere koffie zet. We maakten ons zorgen dat de cappuccino en latte misschien niet warm genoeg zullen zijn omdat de melk niet goed warm wordt. Maar dit is zeker niet het geval, ook de melk wordt lekker warm. Het is een beetje zoeken naar de juiste manier van malen om een mooi schuimlaagje te krijgen op de espresso. Verder makkelijk in gebruik en erg duidelijk en mooi scherm. Handig dat we ook een eigen profiel kunnen maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lekkere warme koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

X Zhang 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good looking machine plus good taste coffee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
I bought this as a Christmas gift for my wife and she loves it. It is a classic Italian coffee machine blended with modern technologies. The machine gives you a complete freedom of controlling how you want your coffee to be. Do you want a good cup of espresso before even getting out of bed? This machine is the one.

Pluspunten

  • Beautiful appearance. Solid build.
  • Capability of making almost all coffee varieties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ons tweede Delonghi. De eerste begaf het na een respectabele 13 jaar. Ook nu weer lekkere koffie, nog meer gebruiksgemak en een mooi design. Hopelijk gaat ook dit apparaat weer lang mee. De app werkt goed, maar ik weet niet of we die veel gaan gebruiken. Zo moet je natuurlijk toch naar het apparaat lopen om er een kopje onder te zetten en na het spoelwater om te voorkomen dat je koffie voor een deel bestaat uit spoelwater.

Pluspunten

  • Lekkere cappuccino met goede schuimlaag
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Na ontvangst makkelijk en snel te installeren! Echt een uitvinding dat je zelf een koffie kan samenstellen via de app

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Zelf reinigend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.A. 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top volautomaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Machine net in gebruik, ziet er degelijk uit. Heel veel mogelijkheden en overzichtelijk menu. Stil en heerlijke koffie.
Na enkele Saeco machines voor Delonghi gekozen en nu al heel erg tevreden met deze keuze.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Meerdere gebruikersprofielen in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michalina 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Het is een van de beste koffiemachine ter wereld. Italiaanse productie. Beste kwaliteit. Ik wilde altijd al hete,versgemalen koffie in het huis drinken

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Designer look

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marijke 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede makkelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Ik heb deze gehaald omdat ik opzoek was naar een volautomaat koffiemachine.
De machine is erg makkelijk in gebruik, en via de app makkelijk op afstand bedienbaar.

Pluspunten

  • app
  • bluetooth verbinding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

florian 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great coffee machine and sleek design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
A great expresso machine:
# love the sleek design and colour (titan);
# coffee shots and cappuccinos are great;
# it has temperature adjustments - so you'll get a hot coffee;
# you can personalize by your taste your own aroma and quantity in the shots - honestly I've played with those - but we went back to default settings which are just ideal- (of course from time time I want the strongest shot and it's just a press of a button);
Advice : *** give it time to calibrate***
# have a few shots till it runs smoothly (it might take 10-15 coffees till it's calibrated);
# adjust the coffee grinder and give it 2-3 coffees to feel the difference;
# don't use the cheapest coffee it will not make wonders :);

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, veel instelmogelijkheden. Mooi kleuren touchscreen waardoor ook (groot)ouders zonder moeite een lekker koffie kunnen maken.
Je kan je eigen voorkeuren opslaan per koffiesoort. ( 3 gebruikers en 1 gast)
Volume aanpassen op je eigen kop/mok, glas.
Koffie is warm
Melk opschuimen werk goed.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Touchscreen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Minke 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Apparaat is erg makkelijk in gebruik. Hij is ook makkelijk te onderhouden. De koffie is heerlijk! Zeker een aanrader als je veel koffie met melk drinkt.

Pluspunten

  • Smaak
  • Onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews