De'Longhi ECAM370.95.T titanium - Reviews

  • Best Reviewed 7 keer apr 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 305 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM370.95.T titanium op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Poul 26-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat, met lekkere warme koffievarianten. Veel mogelijkheden qua koffiesterkte etc, maar daar moet je dan wel even de tijd voor nemen om uit te zoeken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker als je dit apparaat ook nog eens registreert, waardoor je ook nog een aantal extra's krijgt.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden en varianten
  • mooie machine

Minpunten

  • water snel bijvullen, wel normaal ivm spoelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 24-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb het product 1 dag in mijn bezit.
Eerste indruk is prima.
Alleen duurt de bereiding vrij lang.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel soorten van bereiding

Minpunten

  • Bereiding duurt wat lang
  • Veel spoelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

e**r@l**e.nl 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekend compact apparaat, voldoet aan verwachting, prima koffie en mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**s@g**l.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed werkt goed vanuit de doos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren en in te stellen. Zet vanaf de fabrieksinstellingen al goede koffie. De maler is gemakkelijk te bereiken en aan te passen. Waterreservoir zit aan de voorkant wat heel fijn is met bijvullen.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Smakelijk
  • Toegankelijk

Minpunten

  • Warm water spettert iets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maryann 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijne koffiemachine, veel keuze in verschillende koffie. Makkelijk in gebruik.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Goede melkopschuimer

Minpunten

  • 'Heet' water, niet heel heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**z@z**o.nl 11-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi en degelijk apparaat. Heel veel keuzeinstellingen qua smaak en koffiesoorten. De eerste koffies bevallen prima, we zullen nog veel gaan uitproberen. Goed dat je je eigen smaakprofiel kunt opslaan. Tot nu toe veelbelovend.

Pluspunten

  • Stevig, degelijk apparaat
  • Veel keuze opties
  • Eigen smaak profiel opslaan.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dennis 09-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppertje voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super koffie! Mooie automaat in een strak en degelijk design. Was ik maar eerder op een bonen automaat overgestapt. Niet onbelangrijk: Geluid molen valt mij erg mee. Enige verbeterpunt is: warmte van de melk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

broersen77@gmail.com 04-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig mooi apparaat, deze is stil en heeft veel mogelijkheden en een eenvoudige bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker goed en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en duidelijk product, instellingen zijn overzichtelijk en apparaat geeft duidelijk aan welke stappen voor welke koffie gemaakt moeten worden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

f**n@h**l.com 30-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aamrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag de Longhi Dinamica plus ontvangen en gelijk uitgeprobeerd. Heel veel informatie en beschrijvingen erbij ontvangen maar achteraf bleek het gewoon stekker erin en de info op het display volgen het simpelste. Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Het enige minpuntje wat ik kon ontdekken was dat de koffie latte niet echt heet was. Op zich is dat niet raar want er gaat een hoop melk in de koffie latte. De cappuccino was goed heet en smaakte overheerlijk. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de merk bonen en de sterkte kan je volledig zelf instellen. Ook makkelijk is dat er 2 expresso's of gewone koffie tegelijk gezet kan worden. Ook is het mogelijk een kan koffie te zetten. Al met al een tevreden klant.

Pluspunten

  • Veel keuzes koffievarianten
  • Simpel in gebruik
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Waterverzachter om de 2 maanden vervangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m**n@h**e.nl 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vele mogelijkheden om verschillende koffies te zetten. Goede smaakbeleving. Niet goedkoop maar wel kwaliteit voor je geld.

Pluspunten

  • Goede Koffie
  • Duidelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**l@z**o.nl 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik had eerst een ander apparaat, nadat deze al meerdere keren kapot ging met de winkellier overlegd en gekozen voor de de'longhi. Hier moest ik nog wel extra voor bij betalen. Ik heb hem net vanmiddag binnen gekregen en tot dusver prima. Moet de juiste instelling zien te vinden en dat duurt toch wel een paar dagen en wat verschillende koffie soorten. Ik kan er dus nog niet heel veel over zeggen. Het enigste is dat de koffie warm is en dat het apparaat een mooie uitstraling heeft,

Pluspunten

  • mooi apparaat
  • Warme koffie
  • Werkt met een app
  • Kan een klein kannetje zetten
  • Koffie komt snel

Minpunten

  • Kannetje zit er niet bij
  • Gewone koffie niet met 2 kopjes tegelijk zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Younes 26-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch!!! Overstijgt al mijn verwachtingen en mijn wildste fantasieën omtrent koffie.

Pluspunten

  • App
  • Koffie is warm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vele opties
  • Eigen koffie maken

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**1@g**l.com 17-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De longhi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goed aperaat heerlijke warme koffie en veel keuze 1 nadeel moet vaak ontkalken en water filter vervangen dieoverings vrij duur zijn

Pluspunten

  • Koffie lekker heet
  • Veel keus

Minpunten

  • Veel ontkalkem
  • Veel water filter vervangen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**p@p**t.nl 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine 3 weken in huis en heerlijke koffie . Makkelijk in onderhoud. Alleen de geheugens instellen was een beetje lastig
Maar na enig puzzelwerk is dat ook gelukt.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

i**o@g**l.com 14-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

First days with the new coffee machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This is my first automatic coffee machine at home, but I have tried a lot of coffee machines in different offices. Picking DeLonghi was a no-brainer since I've seen one of their machines surviving for years in an office where at least 50 people drank coffee daily and that was the only coffee machine there. So I already knew the brand and went on choosing the model (as the one I've seen was quite old). Picked the one with the best reviews and so far it is perfect for me. I am sure I'm not using all the functions it has, but it is reassuring to know they are there. All I really wanted is to set it up to my taste and have the coffee at a push of a button. I got that, so I'm happy.

Pluspunten

  • Great coffee taste
  • A lot of options
  • Easy to set up

Minpunten

  • Price (but really, it is worth it)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w**f@g**l.com 13-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel variatie aan keuzemogelijkheden. Mooi design. Lekkere koffie. Handig te koppelen aan app op de telefoon

Reageer

Wilma 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Waarom hebben we de De 'Longhi 370.95.T gekocht:
de handige watertank, makkelijk te plaatsen
geen gedoe voor het melk opschuimen
mooie strakke uitvoering
stoere kleur: titanium
touch screen
personaliseren mogelijk
super goede recensies

Pluspunten

  • handige watertank / stil
  • touch screen
  • geen gedoe met melk opschuimen
  • personaliseren mogelijk
  • strakke uitvoering in mooie kleur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael tolhuisen 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor dit product gekozen omdat deze de perfecte schuim geeft voor bijv cappuccino
We zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Perfecte schuim
  • Heet

Minpunten

  • Waterreservoir snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**3@g**l.com 06-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie machine
Veel opties en makkelijk in gebruik
Zeer degelijk ook
Staat mooi in de keuken

Pluspunten

  • Mooi
  • Degelijk
  • Makkelijk te onderhouden
  • Hele warme koffie

Minpunten

  • Instellen wat lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews