De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 174 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marden 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

8,0
Geweldige machine met een variëteit aan heerlijke koffie. Makkelijk bedienbaar en automatisch reinigbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete machine met handige smart functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mooie complete machine.
Veel mogelijkheden.
Lekkere koffie.
Verschillende soorten.
Echte aanrader...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik heb deze de longhi gekocht om zijn veelheid en keuze mogelijkheden van koffiezetten. Je zet hem aan, kiest je koffie en GO, alleen je warme kopje eronder zetten als de koffie erin zit het kopje weer wegnemen en genieten.Een leuk triggertje is ook dat (via Bluetooth) je via een app je koffievoorkeur kan instellen en downloaden in (een van de 3 ) profielen.
Het melk reservoir is fantastisch en cleaning wordt je constant vanzelf aangeboden, heel hygienisch.
Voor mij het beste resultaat als ik de koffie temperatuur op high zet (een na hoogste stand) en de koffiekop voorverwarm met heet water.

Pluspunten

  • heerlijke koffie mogelijkheden
  • mooie machine, met een speciale App

Minpunten

  • geen tot nu toe, prijzig, maar kwaliteit kost wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mart 18-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Twee jaar in gebruik .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

7,0
Ik heb dit product nu twee jaar in bezit, de koffie is nog steeds lekker.
Minpuntjes zijn de gebruikte materialen .
Het RVS afdruiprek vertoont vlekken die ik er niet meer uit krijg evenals het plastic achter de melkcontainer daar zijn vlekjes in ontstaan door stoomvorming van de melkschuimer .
Op zich is het een prima apparaat waar je halfvolle melk in kan gebruiken en een heerlijk kopje koffie uit haalt dat via de app goed instelbaar is qua dosering .

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Goed doseerbaar via de app
  • Geschikt voor half volle melk

Minpunten

  • Vlekken in rvs afdruipplaat
  • Vlekjes door stoom in kunststof voorzijde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

chadil 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische espresso machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

6,0
Fantastische espresso machine. Hier ben ik blij mee. Mooi degelijk apparaat die een heerlijke bak koffie geeft. Topper.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

p**r@o**k.com 11-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed. Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Fantastische espresso machine. Hier ben ik blij mee. Mooi degelijk apparaat die een heerlijke bak koffie geeft. Topper.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l**6@h**l.com 08-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Een aanrader de perfecte koffiemachine heerlijke koffie , cappuccino espresso met lekkere verse koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**g@h**l.com 29-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede machine, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk na een paar dagen gebruik is erg positief. Het lijkt een degelijke machine en de koffie en espresso smaken lekker. Veel mogelijkheden om een drank naar je eigen wensen in te stellen.

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Smaak van espresso en koffie
  • Redelijk compact

Minpunten

  • Melkooschuimer kan de koelkast nat maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

***m@***com 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi Dynamica Plus - Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Fantastische ervaring me DeLonghi koffiemachines. Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Niet te vergeten de overheerlijke koffie die deze Dynamica Plus machine zet! Koffie is echt warm, goed schuimlaag enz. Zeer content mee.

Pluspunten

  • Koffie echt warm
  • Goede melkschuim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**6@h**l.com 18-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
De perfecte koffiemachine, heerlijke koffie ,cappuccino ,echt een aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@k**l.nl 16-08-2021
  • Product gekocht

Superapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat, met heel veel mogelijkheden.
Groot gebruiksgemak.
Top

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk te programmeren

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

a**1@z**o.nl 12-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed ??

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Goede koffiemachine goed koffie en zeer goed koffie ik raad iedereen aan de koffiemachine

Pluspunten

  • Goed warm
  • Oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 10-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met dit apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Super product! Koffie en cappuccino zet je met gemak en zijn perfect qua smaak en temperatuur.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Temeratuur instelbaar (goed heet)
  • Kwaliteit van de dranken
  • Het personaliseren van dranken werkt eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**r@g**l.com 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best coffeemaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
A good looking machine with all the bells and whistles! Makes delicious coffee!

Pluspunten

  • all the Features
  • small size
  • Quiet
  • delicious crema & milk foam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxfile 01-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bevalt uitstekend en ik raad hem aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen en ik heb hem vandaag geprobeerd. Het enige wat ik heb geprobeerd tot nu toe is de latte macchiato en die is heerlijk! De bediening is zeer gemakkelijk en zit logisch in elkaar. Fijn dat je via de app rustig op de bank je eigen koffie kan instellen en maken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • De verschillende soorten koffie
  • De app waarmee je je koffie kunt instellen
  • Sterkers kunnen instellen

Minpunten

  • Het melk blijft in de schuimer zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j**c@h**l.com 28-07-2021
  • Product gekocht

Lekker kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden. Gemakkelijk te bedienen en in te stellen naar eigen voorkeur. We hebben deze gekozen omdat we goede ervaring hebben met Delonghi service betreffende onze Delonghi airco.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Goed apparaat voor redelijke prijs

Reageer

n**m@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Mooie machine maakt lekkere koffie.Nu nog beetje experimenten met grofheid.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Telefoon app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**7@z**o.nl 21-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Apparaat geeft zeer goede koffie, capac, simpel bedienbaar geheel naar wens

Pluspunten

  • Simpel schoonm.
  • Snel kopje koffie ed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Enrico 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede espresso apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

9,0
Nog niet alles geprobeerd, maar de koffie smaakt goed. Ook gemalen koffie (decafe) smaakt erg goed, hoewel op internet op de barista sites vermeld staat dat dit geen toegevoegde waarde heeft. Verder nog veel te ontdekken aan deze machine. Heb het nog maar een paar dagen in huis.

Pluspunten

  • koffiebonen, dus verse koffie
  • gemalen koffie smaakt goed
  • veel mogelijkheden om koffie te zetten met melk
  • koffie is goed heet

Minpunten

  • nog geen te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Michael 03-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect koffie apparaat! nu de 2e besteld voor op de zaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T platina

Algemene score

10,0
Dit toestel is zeer gemakkelijk in gebruik. Het menu wijst zichzelf uit en heeft veel mogelijkheden. Andere pluspunten zijn dat bij het opstarten en afsluiten het toestel zich spoelt.
Ook het melkreservoir kan je met een eenvoudige draai aan de knop laten spoelen en kan je nadien gewoon in de koelkast plaatsen. Persoonlijk vind ik het ook zeer leuk dat je voor de optie warme melk kan kiezen.
Een mooi touch lcd scherm geef een luxe gevoel bij het koffie zetten, wij hebben de Dinamica Plus bij ons thuis en nu ook op het werk!
Een blijvertje
Voor de mensen die twijfelen
Gewoon doen! Hij zal je zeker bevallen

Pluspunten

  • 13 fucties voor koffie met 1 druk op de knop
  • Tempratuur van de koffie en melk apart intestellen
  • Persoonlijke stettings van je eigen smaak
  • Melk Carafe zet je zo in de koelkast
  • Heerlijke koffie! Snel en gemakkelijk

Minpunten

  • Je blijft er niet vanaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews