De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium - Espressomachines
Goede koffie
Een erg mooie machine, zeer handig in te stellen via de app en heerlijke koffie
Mooie koffie machine, maakt heerlijke koffie
Mooi design.
Werkt zoals verwacht.
Wel een opmerking over het onderste deel van het bedieningspaneel, had gemakkelijker geweest wanneer deze ook verlicht zou zijn.
Pluspunten
- Design
- Heerlijke koffie
Minpunten
- Onverlicht deel van het bedieningspaneel
Mooi design, gemakkelijk in gebruik. Veel keuze, we hebben de machine nog maar een aantal dagen in ons bezit. De 1e indruk is goed, koffie smaakt lekker.
Een aanrader
Fijne machine lekkere koffie en cappuccino en mooi uiterlijk niet te groot makkelijk schoon te maken
Super apparaat
Super fijne machine en makkelijk in gebruik. Ziet er mooi uit en staat sjiek in onze keuken.
Aanrader!
Pluspunten
- Bediening
- Uiterlijk
Prima kwaliteit
een goed werkende en eenvoudig te bedienen koffiemachine vele mogelijkheden. De geproduceerde koffie is van goede kwaliteit
Pluspunten
- goede smaak
- eenvoudig te bedienen
Minpunten
- schoonmaak
goede machine
het is een geweldige machine
mijn vrouwtje had eerst met die cups ,maar was niet meer te betalen
nu neem ze wel 6 cappuccino per dag
Zeker een aanrader.
Een mooie machine, geeft een betere schuim laag dan onze vorige machine van philips. Heerlijke koffie en naar smaak in te stellen.
De'Longhi ECAM370.95.T
We heard about this product from our friend. While we had first cup of coffee we were impressed and immediately placed order to buy one for us Delonghi ecam 370.95.t. The product arrived neatly within the estimated timeline. It is compact sleek and fits our kitchen perfectly. We are excited to try the different coffee recipes offered with this product.
Pluspunten
- compact
- many recipes
- sensitive touch display
- easy to install
Mooie machine, eenvoudig in gebruik
Heb het apparaat pas kort in bezit, maar tot dusver bevalt hij erg goed. Mooi apparaat en eenvoudig in gebruik. Sieraad voor je keuken en zet heerlijke koffie.
Pluspunten
- Mooi
- Simpele bediening
- Uitgebreide functionaliteit
Minpunten
- Waardeloze mobiele app
Top machine voor zeer scherpe prijs
Perfecte prijs kwaliteit verhouding, degelijke bouw met premium onderdelen. En de espresso is om verliefd op te worden.
Daarnaast is het apparaat niet TE groot en is de afwerking strak maar sfeervol; een prima eyecatcher om in de keuken te zetten.
Kleuren touchscreen en een app om te koppelen maken de lijst met features wel af. Vergelijkbare apparaten van andere merken zijn vele malen duurder met dergelijke opties. Tevens blijkt uit meerdere online reviews dat dit apparaat betere resultaten geeft dan veel van zijn duurdere concurrenten.
Pluspunten
- Super espresso met mooie crema laag
- Zeer dik schuim bij de latte
- Weinig herrie van maler
- Design
- Kleuren touchscreen
Minpunten
- Geen bakje om snoer van stekker in op te bergen
Mooie, goede machine
Tot nu toe bevalt het apparaat heel goed, heel veel mogelijkheden, hete lekkers espresso, mooi design.
Ik hoop alleen dat de machine langer meegaat als mijn vorige ( geen DeLonghi)
Pluspunten
- Lekkere espresso
- Mooi design
Mooie uitstraling en makkelijk in gebruik. Prijs kwaliteit goed.zeer blij met dit apparaat.
Pluspunten
- Alle soorten koffie en makkelijk te bedienen
Perfecte koffie.
Doet alles wat een espressomachine moet doen.
Zeer tevreden van mijn aankoop.
Bevalt heel erg goed
Heerlijk apparaat, was eerst wat huiverig ivm meerdere instellingen via de telefoon. Maar is super makkelijk in gebruik en heerlijke koffie, cappuccino en ga maar voort.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Makkelijk schoon te houden
Zeker een aanrader
Gekocht van wegen het gebruikers gemak en de koffie is heerlijk en voor iedere smaak.
Pluspunten
- Gemak
Bevalt zeer goed
Heerlijke koffie en zeer makkelijk te bedienen, ook makkelijk schoon te maken.
Uitstekend en mooi apparaat. Prima koffie. Flexibel
Prima koffie, Opvallend goede Capuchino. Veel verschillende recepten en allemaal, helemaal persoonlijk aanpasbaar voor meerdere personen. Temperattur prima, maar ook instelbaar.
Het apparaat ziet er luxe uit; een sierraad in de keuken. De afmetingen zijn compact. Water reservoir vanaf de voorzijde te verwijderen.
De instelling van de koffie hoeveelheid voor de verschillende profielen is niet erg intuïtief. het zou handig zijn als dit ook zoals voor de sterkte instelbaar zou zijn in het menu.
Ook handig dat je schoon heet theewater kunt produceren vanuit een aparte uitloop.
De uitrichting van melkschuim en koffie is wat kritisch. Je moet wel een wijd kopje gebruiken.
De beloofde service aan huis is uniek en geeft een zeker gevoel.
Ik ben erg blij met dit top apparaat.
Pluspunten
- Prima koffie en vooral de melkrecepten
- Mooi en degelijk
- Volledig te personaliseren recepten
Minpunten
- Instelling hoeveelheid onduidelijk
Een geweldige en super koffieapparaat voor een mooie prijs
Onze oude De Longhi koffieapparaat was stuk gegaan, en dat was de De Longhi Dinamica ECAM350.75 . Deze was ons zeer goed bevallen en hadden ook besloten de De Longhi 370.95T te kopen. Een Super aankoop en bevalt prima.
Pluspunten
- Uitstekend melkschuim
- Mooi en duidelijk touchscreen
- Koffie is heet
- Veel verschillende smaken
- Gebruik aanwijzing heel duidelijk
Minpunten
- Geen
Prima voor heerlijke koffie, melk is een uitdaging
Als je melk uit de koelkast gebruikt (zoals in de gebruiksaanwijzing wordt geadviseerd) krijgt het apparaat de melk niet warm genoeg.
Zeker niet als je de Caffe Latte optie selecteert en de melkschuimer op de laagste stand zet.
Verder is de smaak van de koffie echt heel goed.
Pluspunten
- Smaak koffie
- Geluidsniveau
- Keuze soorten
Minpunten
- Melk wordt niet heet
- Veel handelingen
dit product lijkt makkelijk in het gebruik en heb ook goede revieuws gehoord en gelezen.
verder mooie uitstraling en goede prijs verhouding ten opzichte van andere merken.
tevredenheid moet nog blijken
tevreden
Heb de machine nog niet zo lang, maar ben er tot op heden zeer tevreden over.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Overzichtelijk
Prachtig apparaat met super service
Prachtig apparaat, zet heerlijke koffie varianten. Nu met heel goede cappuccinobox waar 3 jaar onderhoud aan huis in zit
Pluspunten
- Onderhoud service
- Echt goede koffie
- Goed materiaal (titanium)
Fijne bonenmachine
Bonenmachine een week in huis. Fijne melkschuim (bij gebruik BaristaSoja melk, gewone variant geeft geen schuimmelk), heerlijke cappuccino koffie. Makkelijk in gebruik, mooie aanraaktoestdisplay voor jouw koffie naar smaak. Maakt weinig geluid bij bonen malen. Schoonmaak functie doorspoelen na koffie en melk gebruik heel praktisch.
Pluspunten
- handige schoonmaak functies
- goede melkschuim
- lekkere koffie
- fijn display met koffie smaken naar wens
- display geeft aan wat er gedaan moet worden
Minpunten
- nog niet ontdekt
Top
Erg mooi apparaat, alle soorten koffie die je maar kunt bedenken kun je maken.
Makkelijk in gebruik, TOP!
Pluspunten
- Mooi design
- Veel keuzes in koffie