De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prachtig apparaat. Je wordt door het apparaat zelf begeleid bij het instellen van alle zaken, en het resultaat, helemaal op persoonlijke maat, is geweldig. Aanrader!
Een mooie complete volautomaat. Makkelijk in gebruik en voor 3 profielen naar eigen smaak in te stellen!... Na diverse cup machines te hebben gehad weer de echte koffiebeleving zoals je die in een goed koffiehuis kunt ervaren. Ook cappuccino en andere dranken smaken goed! Nu nog op zoek naar de lekkerste bonen voor deze machine.....
Een aanrader zonder meer.... goed prijs kwaliteit verhouding
Deze machine kwam als een van de beste uit de door mij gelezen reviews en heeft ons tot heden niet teleurgesteld..... prima machine...en nog belangrijker prima koffie!
Een prachtige koffiemachine. Makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie. Eenvoudige reiniging. Veel mogelijkheden qua smaak. Draadloos via WiFi te bedienen. Persoonlijke smaak per persoon op te slaan via het menu. Fijn dat er ook plantaardige 'melk' gebruikt kan worden.
Na dat ik koffie bij mijn vader had gedronken van de zelfde machine was ik verkocht .
We hebben gelijk de zelfde gekocht , terwijl we altijd andere merken jura en seaco hadden gehad vonden wij deze machine een stuk lekkerder koffie maken.
Een makkelijk te gebruiken koffie machine die snel (en qua geluid rustig) zijn werk doet en voorzien is van vele mogelijkheden (drankjes) eenvoudig te bedienen via een handig touchscreen systeem. Handig bij te vullen qua water. De koffie opvang bak en lek bak onder zijn wat minder makkelijk te legen, maar geen verder geen probleem ofzo. De melk opschuimer doet ook goed zijn werk, wel van belang om het juiste formaat glazen/koppen te gebruiken (of het kopje op tijd te verschuiven) aangezien de melk tuit en de koffie tuiten ver uit elkaar staan. Ergens wel vreemd dat je daarvoor een aparte draai kop moet bedienen (qua instellen schuim en schoonspoelen) maar anders zou de machine alleen maar duurder worden waarschijnlijk. Fijn is ook dat (bijna) van alles aan te passen is in een aantal profielen via het handige touchcreen systeem. Gekocht ter vervanging van onze Philips koffie machine die er opeens mee ophield en gebaseerd op vele reviews (oa van kieskeurig, maar ook andere bronnen). We gebruiken hem nu een week en nog geen problemen ondervonden.
Een prima apparaat, met lekkere warme koffievarianten. Veel mogelijkheden qua koffiesterkte etc, maar daar moet je dan wel even de tijd voor nemen om uit te zoeken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker als je dit apparaat ook nog eens registreert, waardoor je ook nog een aantal extra's krijgt.
Gemakkelijk te installeren en in te stellen. Zet vanaf de fabrieksinstellingen al goede koffie. De maler is gemakkelijk te bereiken en aan te passen. Waterreservoir zit aan de voorkant wat heel fijn is met bijvullen.
Mooi en degelijk apparaat. Heel veel keuzeinstellingen qua smaak en koffiesoorten. De eerste koffies bevallen prima, we zullen nog veel gaan uitproberen. Goed dat je je eigen smaakprofiel kunt opslaan. Tot nu toe veelbelovend.
Super koffie! Mooie automaat in een strak en degelijk design. Was ik maar eerder op een bonen automaat overgestapt. Niet onbelangrijk: Geluid molen valt mij erg mee. Enige verbeterpunt is: warmte van de melk.
Vandaag de Longhi Dinamica plus ontvangen en gelijk uitgeprobeerd. Heel veel informatie en beschrijvingen erbij ontvangen maar achteraf bleek het gewoon stekker erin en de info op het display volgen het simpelste. Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen. Het enige minpuntje wat ik kon ontdekken was dat de koffie latte niet echt heet was. Op zich is dat niet raar want er gaat een hoop melk in de koffie latte. De cappuccino was goed heet en smaakte overheerlijk. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van de merk bonen en de sterkte kan je volledig zelf instellen. Ook makkelijk is dat er 2 expresso's of gewone koffie tegelijk gezet kan worden. Ook is het mogelijk een kan koffie te zetten. Al met al een tevreden klant.
Ik had eerst een ander apparaat, nadat deze al meerdere keren kapot ging met de winkellier overlegd en gekozen voor de de'longhi. Hier moest ik nog wel extra voor bij betalen. Ik heb hem net vanmiddag binnen gekregen en tot dusver prima. Moet de juiste instelling zien te vinden en dat duurt toch wel een paar dagen en wat verschillende koffie soorten. Ik kan er dus nog niet heel veel over zeggen. Het enigste is dat de koffie warm is en dat het apparaat een mooie uitstraling heeft,