De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.179,00Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m***************@h**********10-12-2021
Pas net gekocht en in gebruik genomen, maar eerste bevindingen zijn positief. Lekkere koffie en de melk schuimt goed op.
twodogwalker08-12-2021

lekkere koffie

Keurig apparaat. Na wat modificaties van de instellingen komt er goede koffie uit
erikengels1970@hotmail.com04-12-2021

Ecam370.85.T

Hebben hem nu 1 dag dus kan er nog niet veel over zeggen. Tot nu toe is hij perfect maar pas de review wel over een paar maanden aan, dan kan ik pas zeggen hoe het apparaat is.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Weinig herrie met malen
Minpunten
  • Puzzelen voor persoonlijke instellingen
a***********@o**********04-12-2021

Goede kwaliteit en heerlijke koffie

Veel opties, mooie materialen en afwerking, heerlijke koffie, gemakkelijk in gebruik
d**************@p********01-12-2021

Mooi design!

Een geweldige koffiemachine met veel mogelijkheden. Persoonlijke voorkeuren eenvoudig in te stellen! Mooi design. Prijs / kwaliteit goed.
Pluspunten
  • Eenvoudig in te stellen
  • Prijs/kwaliteit is prima
  • Voorkeuren makkelijk instelbaar, ook met de app
  • Handig te reinigen door automatische functie
Fw goddee30-11-2021

Goed

Zeer goede koffiemachine goede koffie een hoop mogelijk heden geen lawaai mooi machine
Pluspunten
  • Goede koffie
  • Goed schoonmaken
d*********@g********29-11-2021

Zeker een aanrader.

Wat een super apparaat en heel eenvoudig. Voor iedereen instelbaar met app. Na drie keer een kapotte saeco is dit een verademing.
Pluspunten
  • Instelmogelijkheden
  • Fijne koffie en late
  • Makelijk schoon te maken zetgroep
t*******@z*******29-11-2021

Goede aanwinst

Mooi koffiezet apparaat, doordat er veel mogelijkheden zijn met deze automatische koffiezetmachine is het nog even zoeken. Maar de koffie is heerlijk. Voorheen hadden we ook een delonghi maar na 25.000 kopjes koffie was hij op. Nu dus de tweede met nog meer mogelijkheden.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Veel mogelijkheden
Minpunten
  • Door de vele mogelijkheden soms ingewikkeld
s*******@g********27-11-2021
Bevalt goed tot nu toe maar heb hem net gekocht en installeert en de eerste bak koffie was lekker
e********@p********27-11-2021

aanrader

uitgebreide functies en makkelijke bediending , prima machine! onderhoud is ook praktisch , duidelijke informatie op het elektronische bedieningspaneel
Kim23-11-2021

Lekkere koffie

Product sinds gisteren in huis, gemakkelijk te installeren en lekkere koffie
Pluspunten
  • Uiterlijk product
  • Verschillende instellingen
Minpunten
  • Prijs
w**************@o**********23-11-2021

Puur genot

Na een paar jaar met veel plezier en genot het 'eenvoudigere zusje' te hebben gehad, nu de overstap naar 'de luxere broer'. Zojuist de eerste latte macchiato getest en dat was echt genieten!
Pluspunten
  • Veel keuzes
  • My profile
  • Eenvoudig te onderhouden
Minpunten
  • Prijs
m***********@h******22-11-2021

Topmachine , aanrader

Topmachine. We hebben deze aangeschaft nadat onze nespresso delonghi na 7 jaar op was. Heerlijke koffie makkelijk in gebruik en weinig geluid bij het bonen malen.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Weinig geluid bij het malen
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
r*************@h******18-11-2021

Lekkere koffie

Dit gekocht op advies meerdere gebruikers dus wij zijn over gestapt van dolce gusto naar dit koffiezetapparaat .
h**********@h**********16-11-2021

top kopje koffie!

Dit is een top product. Je kunt je kop koffie exact afstemmen op jouw wensen: bijvoorbeeld hoeveelheid melk, sterkte van de koffie. Hoeveelheid in het kopje. Gewoonweg super. Helemaal fijn is, dat de machine eenvoudig schoon te maken is. en het vullen van het waterreservoir kan zonder deze er af te moeten halen.
Pluspunten
  • eigen smaak eenvoudig in profiel vast te leggen
  • heel eenvoudig schoon te maken
Minpunten
  • nog geen minpunten ontdekt.
Fabian15-11-2021

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Al meerdere DeLonghi koffiemachines gehad. Eigenlijk nooit problemen mee gehad. Nu deze machine sinds 2 weken in bezit. Werkt zeer eenvoudig. Handig dat je meerdere profielen in kunt stellen zodat iedereen z’n eigen koffie smaak heeft. Koffie is goed heet en het melkreservoir werkt perfect. Ik was bang dat het schoonmaken ervan lastig zou zijn, maar dit gaat automatisch en boven verwachting. Al met al een mooie en kwalitatieve goede machine voor een juiste prijs.
Pluspunten
  • Meerdere profielen mogelijk
  • Apart zelfreinigend melkreservoir
Ed14-11-2021

Bevalt erg goed

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe koffiemachine, lekkere koffievarianten en makkelijk in gebruik.
T***********@g********12-11-2021

Perfect

Excellent coffee machine, easy to use and very elegant looking. Perfect espressos you can drink with this
a***********@o**********12-11-2021

Prachtig espressomachine

Zeer goede prijs/prestatie verhouding. Je kan makkelijk je eigen smaken creëren. Werkt simpel via het touchscreen of via de app. Echt een aanrader
Pluspunten
  • Bediening
  • Mogelijkheden
  • App bediening
OphetLeusveld08-11-2021

Bevalt erg goed, echt een fijne machine.

Dit is hele fijne machine. Op het display wordt alles heel duidelijk aangegeven, ook als er iets moet gebeuren aan het apparaat. Veel verschillende koffiesoorten kun je maken, met en zonder melk, maar je kunt ook simpel de hoeveelheid koffie of melk aanpassen, in een persoonlijk menu opgeslagen, is het de volgende keer weer net zo lekker. Ook het onderhoud is eenvoudig te doen. Kortom: wij zijn erg tevreden over deze mooie machine.
Pluspunten
  • Display
  • Persoonlijk in te stellen
  • Eenvoudig te reinigen
Mathieu Janssen08-11-2021

Juweeltje voor de keuken!!

Werkt perfect zoals het moet!! Prachtig apparaat, duidelijke gebruiksaanwijzing!! En als laatste, heerlijke koffie en andere dranken!!
Pluspunten
  • Degelijk
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Niet goedkoop
Stingray07-11-2021

Fijne Machine

Wat een mooi product. Super makkelijk in gebruik. Makkelijk dat er verschillende profielen in kunnen zodat iedereen in het gezin zijn eigen koffie sterkte kan zetten. het melk systeem is erg makkelijk. perfecte latte volgens de dames. en papa blij met de espresso en doppio. Machine is een stuk stiller als onze vorige machine. Erg blij met onze aankoop.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk melk systeem
  • gebruiks profielen
Minpunten
  • prijs
Albert06-11-2021

Top apparaat!

Wij hadden eerst een DeLonghi Magnifica S. Die staat nu in het huis van onze dochter en wij wilden wel een upgrade. Onze nieuwe Dinamica Plus heeft alle goede dingen van de Magnifica: lekkere koffie, makkelijke bediening en eenvoudig onderhoud. Maar daarnaast heeft de Dinamica Plus een mooi helder scherm en vele nieuwe mogelijkheden voor andere soorten koffie. Het opschuimen van melk werkt echt perfect, de Youtube filmpjes hierover kloppen. Wij gebruiken halfvolle koude melk. Ook het instellen van smaken en hoeveelheden per gebruiker is super handig. Ik lees veel klachten over de app, maar bij ons werkt die prima.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig in gebruik door helder scherm
  • Onderhoud zeer eenvoudig
Minpunten
  • Plateau waar je het kopje zet krast zéér snel.
k******@o**********04-11-2021

Heerlijke Koffie

De Delonghi Dinamica Plus is een vervanger voor mijn Delonghi Magnifica Pronto Cappucino, die ik ga weggeven aan een vriendin (die momentaan zonder machine zit). Ik heb voor een Dinamica gekozen wegens de goede ervaringen van een kennis. Het model Dinamica Plus is de meest luxueuse in de Dinamica reeks, ziet er mooi uit, heeft een mooi touchscreen, en kan met een app worden bediend. En natuurlijk het aller belangrijkste: Hij maakt heerlijke koffie, voor elk wat wils!
Es02-11-2021

Super apparaat, lekker bakkie!

We hebben heel lang getwijfeld om DeLonghi aan te schaffen. Maar nu hebben we hem in huis en ja super blij mee! Heerlijke cappucino en ook gewone koffie natuurlijk! Geen spijt van en echt een aanrader.