De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 1.179,00Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r********@k*********16-08-2021

Superapparaat

Fantastisch apparaat, met heel veel mogelijkheden. Groot gebruiksgemak. Top
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk te programmeren
a********@z*******12-08-2021

Goed ??

Goede koffiemachine goed koffie en zeer goed koffie ik raad iedereen aan de koffiemachine
Pluspunten
  • Goed warm
  • Oké
Jan Willem10-08-2021

Zeer tevreden met dit apparaat!

Super product! Koffie en cappuccino zet je met gemak en zijn perfect qua smaak en temperatuur.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Temeratuur instelbaar (goed heet)
  • Kwaliteit van de dranken
  • Het personaliseren van dranken werkt eenvoudig
m******************@g********05-08-2021

Best coffeemaker

A good looking machine with all the bells and whistles! Makes delicious coffee!
Pluspunten
  • all the Features
  • small size
  • Quiet
  • delicious crema & milk foam
xxfile01-08-2021

Bevalt uitstekend en ik raad hem aan

Ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen en ik heb hem vandaag geprobeerd. Het enige wat ik heb geprobeerd tot nu toe is de latte macchiato en die is heerlijk! De bediening is zeer gemakkelijk en zit logisch in elkaar. Fijn dat je via de app rustig op de bank je eigen koffie kan instellen en maken.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • De verschillende soorten koffie
  • De app waarmee je je koffie kunt instellen
  • Sterkers kunnen instellen
Minpunten
  • Het melk blijft in de schuimer zitten
j**********@h**********28-07-2021

Lekker kopje koffie

We zijn zeer tevreden. Gemakkelijk te bedienen en in te stellen naar eigen voorkeur. We hebben deze gekozen omdat we goede ervaring hebben met Delonghi service betreffende onze Delonghi airco.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Goed apparaat voor redelijke prijs
n************@g********28-07-2021

Lekkere koffie.

Mooie machine maakt lekkere koffie.Nu nog beetje experimenten met grofheid.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Telefoon app
n*******@z*******21-07-2021

Goede koffie

Apparaat geeft zeer goede koffie, capac, simpel bedienbaar geheel naar wens
Pluspunten
  • Simpel schoonm.
  • Snel kopje koffie ed
Enrico04-07-2021

Goede espresso apparaat

Nog niet alles geprobeerd, maar de koffie smaakt goed. Ook gemalen koffie (decafe) smaakt erg goed, hoewel op internet op de barista sites vermeld staat dat dit geen toegevoegde waarde heeft. Verder nog veel te ontdekken aan deze machine. Heb het nog maar een paar dagen in huis.
Pluspunten
  • koffiebonen, dus verse koffie
  • gemalen koffie smaakt goed
  • veel mogelijkheden om koffie te zetten met melk
  • koffie is goed heet
Minpunten
  • nog geen te melden
Michael03-07-2021

Perfect koffie apparaat! nu de 2e besteld voor op de zaak

Dit toestel is zeer gemakkelijk in gebruik. Het menu wijst zichzelf uit en heeft veel mogelijkheden. Andere pluspunten zijn dat bij het opstarten en afsluiten het toestel zich spoelt. Ook het melkreservoir kan je met een eenvoudige draai aan de knop laten spoelen en kan je nadien gewoon in de koelkast plaatsen. Persoonlijk vind ik het ook zeer leuk dat je voor de optie warme melk kan kiezen. Een mooi touch lcd scherm geef een luxe gevoel bij het koffie zetten, wij hebben de Dinamica Plus bij ons thuis en nu ook op het werk! Een blijvertje Voor de mensen die twijfelen Gewoon doen! Hij zal je zeker bevallen
Pluspunten
  • 13 fucties voor koffie met 1 druk op de knop
  • Tempratuur van de koffie en melk apart intestellen
  • Persoonlijke stettings van je eigen smaak
  • Melk Carafe zet je zo in de koelkast
  • Heerlijke koffie! Snel en gemakkelijk
Minpunten
  • Je blijft er niet vanaf
Perfect apparaat01-07-2021

Prachtige machine!

Mainland zoeken en vergelijken terecht gekomen bij deze koffie machine. Wat een pracht apparaat! Veel keuze in koffie soorten. Perfecte melkbereiding. Koffie temperatuur is ook super. Oneindig veel te personaliseren. Klein minpuntje: de temperatuur die je instelt geldt ook gelijk voor alle andere dranken.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Veel instelmogelijkheden
  • Temperatuur van de koffie
  • Kwaliteit van de melkschuim
  • Geluidsniveau
Minpunten
  • Temperatuur niet voor elk drankje in te stellen
Tirza29-06-2021

Perfect!

Voor mijn vriend zijn afstuderen heb ik dit gekocht. Hij is super blij! Naast dat hij de app geweldig vind is de koffie ook lekker. We hebben het gevoel dat we thuis nu koffie kunnen drinken van barista kwaliteit.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Alles is per persoon aan te passen
  • Luxe
  • Jaloersmakend
Yunus28-06-2021

De’Longhi Dinamica Plus.

Super blij en voorlopig blijven wij thuis genieten van onze nieuwe aangeschafte koffiemachine volautomatisch De’Longhi. Zeker aanrader met al die drukte op het terras met de Corona tijden!! kan je met dit product weglaten! Het smaakt heerlijk en heel erg knap dat die ook nog eens afspoelt voor je. Cappuccino tot espresso is gewoon niet te missen. Had lang naar gezocht maar verhouding de prijs verdien je zeker iedere kopje koffie het terug. Bedankt voor de service en hopelijk gaan we lang van genieten.
Pluspunten
  • Melkschuim
  • Cappuccino
Peter W26-06-2021

Top espresso machine.

Deze alleskunner doet wat hij belooft. Bedieningsgemak is uitstekend. De behuizing is straks en netjes. De keuze van het assortiment is breed en zal allemaal getest worden. Het aanpassen van alle standaard drank instellingen is een extra +punt om mijn eigen twist aan een eigentijdse drank te geven. Ik had het jaren eerder moeten doen. Bedankt hiervoor Delonghi. Een top prive barista
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Zeer degelijke componenten
  • Breed aanbod
  • Aanpassen standaard drank
  • Handige schoonmaak toebehoren
Nienke25-06-2021

Ziet er netjes uit

Goede koffie, apparaat passend bij omschrijving. Ziet er strak uit, duidelijke lay-out, fijne opties. Voelt niet erg licht aan
Niels19-06-2021

Complete machine met handige smart functie

Mooie complete machine. Veel mogelijkheden. Lekkere koffie. Verschillende soorten. Echte aanrader...
Fam. Duivesteijn17-06-2021

Heerlijke koffie

Levering is naar verwachting, goed en stevig verpakt. Machine ziet er gelikt uit. Heel veel boekjes. Handleiding is goed te lezen, wel doen voor de ingebruikneming. Daar staat oa in waar het strookje voor de waterhardheid te meten zit geplakt. Machine moet ik nu nog gaan uit proberen maar ik twijfel niet over het resultaat. De eerste bakjes met standaard instelling smaken in iedergeval uitstekend.
Koffiegenieter26-05-2021

Chique uitstraling

Toegankelijke menustructuur, duidelijke handleiding, eenvoudig te bedienen, veel koffiesoorten, goede maatvoering
Pluspunten
  • chique uitstraling
  • maatvoering
  • menustructuur
  • bediening
Minpunten
  • waterreservoir en lekbak wel erg 'plastic'
DaanH25-05-2021

Strak, snel en heerlijke koffie

Wij hebben dit apparaat gekocht voor zijn grote variatie in koffie en de oneindige persoonlijke customization van drankjes. Een absolute blikvanger als er gasten langs komen!
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Veel variatie
Minpunten
  • Op afstand bedienen niet ideaal
René22-05-2021

Mooi en compleet koffieapparaat

Een mooie en complete machine met veel variaties aan koffie keuzes. Voorkeuren voor 3 personen vast te leggen. Makkelijke mogelijkheid om cappuccino e.d. mee klaar te maken door de afneembare container.
Pluspunten
  • Veel variaties koffie
  • Duidelijk display
Minpunten
  • Voorkeur voor te weinig personen
Joop21-05-2021

Vee,zijdig apparaat

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Veel koffie-varieteiten, ook met melk. Voldoet aan verwachtingen.
Agnes19-05-2021

Gemakkelijke bediening!

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Erg tevreden over de smaak, temperatuur en melkschuim op cappuccino.
Emma15-05-2021

Tevreden

Ik heb de espressomachine sinds een paar daagjes. Tot nu toe tevreden over mijn aankoop. Snel en gemakkelijk lekkere kopjes cappuccino gezet. Het blijft wel een kwestie van koffiebonen uitproberen en kijken welke bij jouw (smaak) past.
Pluspunten
  • Relatief stil
  • Snel koffie gezet
  • Makkelijk te bedienen
  • Lekker verse koffie
Minpunten
  • Moet ik nog ondervinden
B. Leeuw09-05-2021

Goed en duidelijk display

Ik ben zeer tevreden. Koffie goed en lekker. Latte Machiatio is lekker. En koffie en Latte Machiatio blijft lekker lang warm.
MT05-05-2021

Lekkere koffie en een mooi apparaat!!

Een geweldige machine, veel koffie opties en ideaal in te stellen naar je eigen wensen. Je kunt handige profielen aanmaken en heerlijk genieten van je kopje koffie.
Pluspunten
  • Mooi
  • Lekker
  • Gebruiksvriendelijk