De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 442 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T Volautomatische Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie luxe machine die erg gebruiksvriendelijk is en veel verschillende koffies kan bereiden je kunt hem zelfs bedienen met een app haha zal ik wel nooit doen maar het kan
We wilde graag een alles in 1 machine zowel voor thee als cappuccino of een pot koffie.
Echter was het niet heel duidelijk of er nu een koffiepot bij zat bij de aankoop.Deze was wel te zien bij de afbeeldingen maar dus niet erbij geleverd, die gaan we nog aanschaffen wel handig voor een verjaardag of om een thermoskan mee te vullen.
Na dat wij jaren een longhi magnifica hebben met plezier wilde weer een nieuwe longhi ik hoop dat we met deze net zoveel lekkere bakkie’s kunnen drinken
We hebben dit apparaat nu een maandje. Zeer gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft veel voorgeprogrammeerde koffie varianties maar ook allemaal te personaliseren. Er zitten zelfs gebruikersprofielen op voor 3 personen en een gast profiel. Hierin kun je jouw eigen voorkeuren vastleggen. Via de app op je telefoon kun je als het apparaat aan staat (en het kopje er onder staat) jouw koffie zetten. De koffie is lekker warm en in sterkte in te stellen. Ook de hoeveelheid en de grootte van het kopje is in te stellen. Bij de koffievarianten met melk kun je ook de hoeveelheid melk regelen. De melk koelt de koffie niet af.
Wij genieten van de vele verschillende soorten koffie die je makkelijk en snel kunt zetten! Water bijvullen of het afvalcontainertje legen gaat makkelijk. Het afspoelen van de zetgroep en melkreservoir is eenvoudig.
Ik wilde graag een volautomatische espressomachine, die ook goed havermelk opschuimd. Dit apparaat doet dat perfect! Erg makkelijk en fijn om te personalizeren. Aan de dure kant, maar je haalt het geld er zeker uit :)
Mooi apparaat makkelijk en overzichtelijk om te bedienen, veel keuzes om een overheerlijk kopje koffie te kiezen.
De cappuccino heeft een mooi glanzende schuimlaag.
We hebben hem net maar zijn nu al super tevreden.
Mooi espresso apparaat waar ik weer jaren mee vooruit kan.
sinds een paar dagen deze espresso machine in huis, erg bij mee.
Hij is zeer makkelijk te bedienen en de koffie die ik tot nu toe heb geprobeerd is zeer goed en erg heet.
Nog geen ervaring met het reinigen maar het lijkt erg simpel.
De app is een leuke bijkomstigheid.
Wij zijn zeer tevreden over onze koffie machine. Wij hebben deze nog niet zo lang maar zijn hier zeer tevreden mee en drinken nog meer koffie dan voorheen. Vooral de vrouw vind de separate melk houder ideaal t.o.v. andere apparaten die met losse slangetjes werken. Zelf vind ik het fijn dat ik de sterkte en hoeveelheid kan instellen en het belangrijkste, de koffie is heet! Niet gewoon warm, maar echt heet! Ik hoef niet meer eerst mijn beker met kokend water op temperatuur te brengen om een goede kop koffie te krijgen. Gewoon koude mok onder het apparaat en dan nog is de koffie heet.
Ik heb de koffiemachine nu net een paar dagen en ben zeer tevreden. Hiervoor had ik een Senseo dat is natuurlijk niet te vergelijken! Ik moet nu oppassen dat ik niet te veel koffie drink, maar dat is lastig met dit geweldige apparaat. Wat heel fijn is dat je verschillende profielen kunt aanmaken met elk hun favoriete smaken. Je kunt zelfs drankjes creëren wat op zich wel grappig is. De app is een handige tool om gemakkelijk wijzigingen te maken in je instellingen. De melkschuim is perfect en kun je kunt ook de hoeveelheid melkschuim instellen. Eigenlijk kun je alles wel naar eigen smaak instellen. Kortom een fijn apparaat met eenvoudige installatie en bediening en een fraai design.
Ik kan iedereen dit apparaat aanbevelen! Wat ik vergeet te vermelden is dat je ook kan koffie kunt zetten! Hartstikke handig als je visite hebt! Twijfel je? Twijfel dan niet meer en koop dit apparaat! Je zult er zeker geen spijt van hebben!
Verschillende koffiemogelijkheden/ melkspecialiteiten. Maakt echt lekkere koffie. Verbruikt wel veel water (heel vaak spoelen). Melksysteem werkt goed. Stand 3 voor cappuccino is aanbevolen, echter met stand 2 wordt de melk beter opgeklopt. Geen idee waar het aan ligt. Sterkte en hoeveelheid zelf in te stellen, werkt prima. App wat mij betreft geen toegevoegde waarde. Touch- kleurenscherm werkt heel goed. Al bij al tevreden met deze aankoop.
Zeer tevreden over dit apparaat.
Heel gemakkelijk te installeren, gebruiken en te onderhouden. Na even puzzelen over welke bonen wij moesten gebruiken hebben wij voor ons een heerlijke koffie en cappuccino gevonden. Ook de telefoon app is leuk om te gebruiken.
Wij zijn zeer tevreden.
Na het testen van meerdere merken en varianten volautomatische espressomachines, alsmede het lezen van reviews, zijn wij bij deze De´Longhi Dinamica Plus uitgekomen. Er kunnen volop koffievariaties worden gezet, en er zijn meerdere gebruikersprofielen om de koffiesoorten geheel zelf in te stellen, en op te slaan.
De koffie smaakt heerlijk, dat staat voorop. De temperatuur is makkelijk in te stellen, alleen niet per koffiesoort+gebruikersprofiel op te slaan. Voor sommigen is dit een nadeel, wij gebruiken hier slechts 1 temperatuuroptie. Het touchscreen werkt overigens geheel naar behoren. Het melkschuim is dik genoeg en de melkspecialiteiten zijn dan ook zeker aan te bevelen. Het reinigen van de diverse componenten is eenvoudig en wordt deels door het apparaat zelf gedaan. Met name de materialen die nodig zijn voor de melkspecialiteiten, kosten wel enige tijd om handmatig te reinigen. Maar; het blijft makkelijker en lekkerder cappuccino/latte macchiato zetten dan bij vele andere apparaten. Een echte warmhoudplaat voor kopjes zit er niet op, al wordt het metalen plaatje op de bovenkant behoorlijk warm na enige tijd het apparaat in standby te hebben. Misschien dat sommigen het leuk vinden om daar gebruik van te maken, al werkt het weken van een kopje in warm water naar ons inziens toch echt beter.
Wat wij wel jammer vinden is dat het spiegelende metalen afdekplaatje van het wateropvangsysteem, erg krasgevoelig is. Dit zal naar mate van tijd niet meer zo mooi spiegelend zijn, maar voor ons geen reden om het apparaat niet te houden. In zijn geheel ziet het apparaat er leuk uit, toch wel een eyecatcher in de keuken. De vitale onderdelen zijn van hoge kwaliteit, wat er in zal resulteren dat het apparaat lang goed blijft, tenminste daar gaan we vanuit.
Al met al een mooi apparaat -en nog veel belangrijker- heerlijke koffie voor een prijs die naar ons idee begrijpelijk is.
Wij hebben het apparaat net een aantal dagen in huis maar bevalt erg goed. Maakt heerlijke koffie en cappuccino's. Aanrader voor iedereen die van koffie houdt.
Het is een mooi apparaat die lekkere koffie zet. We maakten ons zorgen dat de cappuccino en latte misschien niet warm genoeg zullen zijn omdat de melk niet goed warm wordt. Maar dit is zeker niet het geval, ook de melk wordt lekker warm. Het is een beetje zoeken naar de juiste manier van malen om een mooi schuimlaagje te krijgen op de espresso. Verder makkelijk in gebruik en erg duidelijk en mooi scherm. Handig dat we ook een eigen profiel kunnen maken.
I bought this as a Christmas gift for my wife and she loves it. It is a classic Italian coffee machine blended with modern technologies. The machine gives you a complete freedom of controlling how you want your coffee to be. Do you want a good cup of espresso before even getting out of bed? This machine is the one.
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Beautiful appearance. Solid build.
Capability of making almost all coffee varieties.
Minpunten
Might be too overwhelming for coffee entry lovers.
Ons tweede Delonghi. De eerste begaf het na een respectabele 13 jaar. Ook nu weer lekkere koffie, nog meer gebruiksgemak en een mooi design. Hopelijk gaat ook dit apparaat weer lang mee. De app werkt goed, maar ik weet niet of we die veel gaan gebruiken. Zo moet je natuurlijk toch naar het apparaat lopen om er een kopje onder te zetten en na het spoelwater om te voorkomen dat je koffie voor een deel bestaat uit spoelwater.
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Lekkere cappuccino met goede schuimlaag
Gebruiksgemak
Minpunten
Prijzig maar je krijgt er een goede kwaliteit voor