Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart - Beschermers voor kookplaten
Een goed werkt produckt
Het produckt werkt prima ,zoals verwacht van een klasse A produckt ,erg makkelijk in omgang
Aanwinst voor mijn keuken!
De apparaten die ik in ons huis nieuw aanschaf zijn allemaal van het merk " Bosch".
Wasmachine, droger, afwasmachine en nu een inductie kookplaat.
Zeer tevreden met dit merk en heb er altijd lang plezier van.
Pluspunten
- Gemakkelijke bediening
- Snel in het gebruik
Functionele en Mooie inductieplaat
Ik heb meerdere apparaten in huis van bosch altijd zeer tevreden geweest. Nu bij het kiezen van nieuwe inductieplaat was het niet moeilijk, weer een bosch. Wel onderzoek gedaan naar de verschillende modellen. Deze model heeft directselect, dus zonder al te veel toetsen meteen de juiste stand kiezen, dat vond ik belangrijk. En er zit een functie om je pannen te testen of ze geschikt zijn en of ze optimaal zijn, ideaal! Kookt ook geweldig en zeer mooie uitstraling met een dunne rvs stootrand.
Pluspunten
- Meerdere handige functies
- Mooie brede afmeting
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Past net niet in standaard opening, aanrechtblad
bevalt goed mooi product
de inductieplaat werkt voortreffelijk.ziet mooi uit. Helaas 2 kleine krasjes op de plaat.
Ik heb gekozen voor Bosch omdat het een fijn merk is en alleen goede dingen heb gehoord. De oven is ook heel goed.
Pluspunten
- oogt heel mooi
- zeer snel tot kookpunt
Minpunten
- 2 kleine krasjes
Gebruik van Bosch apparatuur
Mooi en gemakkelijk te bedienen apparatuur, daarbij ziet het er ook nog modern uit.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
Aanrader
We hebben goeie ervaring met Bosch producten vandaar deze aankoop.
Inmiddels maken we volop gebruik van de kookplaat en hij voldoet volledig aan onze wensen.
Prima product voor een mooie prijs!
Doet wat moet
Met angst en beven afscheid genomen van het gas koken. Maar wat was ik blij verrast! Niet te veel toeters en bellen. De beste test was toch wel erwtensoep maken. Niets aangekoekt wat bij het gas af en toe wel gebeurde als je ff niet oplette. Nu staat er een heerlijke stoofschotel te pruttelen :-). Ik heb alles van Bosch. Alles gaat al jaren mee en ik verwacht dat deze inductie kookplaat ook een aantal jaartjes mee zal gaan.
Pluspunten
- bedieningsgemak
- makkelijk schoonmaken
- Bijt niet
Minpunten
- Nog niks gevonden
Top kookplaat
We zijn over gestapt naar inbouw kookplaat en moet zeggen het is even wennen naar hij werkt heel makkelijk en reageert supper snel en hij staat ook nog eens mooi
Ben blij dat we voor de Bosch hebben gekozen makkelijker bediening .
Ben er heel blij mee
Pluspunten
- bediening
- het ook wil ook wat
- het aansluiten
- de prijs
Minpunten
- niet gevonden
Fantastische inductiekookplaat
Het is een juweeltje voor je keuken en een genot om mee te koken vanwege de vele mogelijkheden en de gemakkelijke bediening. Helemaal Top!
Pluspunten
- Chique uiterlijk
- gemakkelijk te bedienen
- veel mogelijkheden
Minpunten
- geen braadstand
Koop een Bosch inductie kookplaat
De uitstraling is al luxe.
We moeten in de toekomst van het gas af, dus de keuze viel meteen op dit apparaat.
Ook omdat het aanrechtblad niet aangepst hoeft te worden, en deze Bosch toch een groot oppervlakte heeft.
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Gemakkelijk te bedienen
Minpunten
- Nog niet ondekt
Erg mooi en goed werkend met duidelijke aanduidingen.
Mooi apparaat mooi vormgegeven,werkt erg prettig is een enorme aanwinst in de keuken. Moest wel even wennen na gas maar ben nu erg blij met de overstap. De prijs viel ook mee, zeker nu we nog wat krijgen.
Pluspunten
- Snel
- Mooi
- Duidelijk
Minpunten
- Geen
Goede service. Aanrader. Merkartikel
Bosch kwaliteit. Voldoet goed. Duidelijke gebruikaaanwijzing. Goed schoon te maken.
Een kookplaat die doet wat ie belooft
Door de breedte van de inductiekookplaat (70 cm) passen er met gemak 2 pannen naast elkaar. De boostfunctie zorgt voor een snel kookresultaat. Ook reageert de kookzone direct op het lager zetten, zodat de kans op overkoken minimaal is. Heel praktisch is het dat er 2 kookzones te combineren zijn.
Pluspunten
- Extra breed
- Boostfunctie voor snel kookresultaat
- Gemakkelijk bedienbare tiptoetsen
- Heel gemakkelijk schoon te maken
Zeker een aanrader
Ik vind het belangrijk dat je goede service krijgt in de winkel en het apparaat werkt gewoon prima
Pluspunten
- Nishoogte
- Grotere kook gelegenheid
- Bescherming rand
Aanrader
Product voldoet zeer goed vooral de boost en combiplaat en goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Combiplaat
eenvoudig werkend topproduct
Gemakkelijk te bedienen inductie kookplaat van Bosch met een duidelijke beschrijving dat is voor een ouder echtpaar zoals wij zijn een voordeel. Met een turbo stand als je haast hebt dus ook voor jongeren geschikt.
Pluspunten
- samenvoegende sones
- snel op temperatuur
Kies Bosch.
Omdat ik met veel plezier meerdere apparaten van Bosch gebruik,of heeft gebruikt.En,goed is goed,daar is alles mee gezegd..
Blij met de aankoop
Opzoek naar een nieuwe inductiekookplaat kwam ik toevallig bij deze kookplaat terecht. De grote van de plaat is perfect. Ruimte voor de pannen, maar neemt niet alle ruimte in op het aanrecht. Daarnaast ook simpel te bedienen en met de 'boost' knop staat het water binnen enkele seconden te koken. Ik ben er ontzettend blij mee, zeker aan te raden!
erg goed
overzichtelijk,makkelijk,ik zal het in heel nederland en daarbuiten zeker aanraden
Pluspunten
- makkelijk
Wat een verademing om op inductie te koken, was even wennen, maar nu wil ik niet meer terug naar de gasplaat.
Heel makkelijk in onderhoud en veilig(geen open vuur). En het is ook nog eens voordelig nu de energieprijzen omhoog schieten.
top product
zo snel
zo gemakkelijk
zo FIJN
het is enorme verbetering om zo te kunnen koken
Goede keuze
Deze mooie inductiekookplaat is van een royaal formaat en past toch in het inbouwgat van een kleinere. Keurig afgewerkt met RVS en facetgeslepen glas. Je kan ook twee platen combineren zodat er een grote braadslee op past.
Met boost functie voor even snel water koken, een kinderslot en een timer completeren het geheel. Kortom alles wat je kan wensen. Een aanwinst voor je keuken!
Kookplaat ook voor oudere
Ik was bang om een nieuwe kookplaat te kopen. Op mijn leeftijd (87) is verandering vaak lastig. Maar de nieuwe kookplaat is zonder knoppen gemakkelijk te bedienen. Gemakkelijk schoon te maken. En echt waar voor zijn geld.
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Gemakkelijk schoon te maken
Groot Goed Geweldig
Gemakkelijk in gebruik.
Grote plaat maar past toch in nisbreedte 56cm.
Ideale functie met het samengaan van 2 kookplaten.
Erg tevreden mee.
Pluspunten
- Groot
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Nog niets gevonden
Perfecte plaat
De plaat is 12 cm breder dan mijn vorige inductiekookplaat, terwijl de nis van mijn keukenwerkblad hetzelfde bleef.
Doordat je 2 kookgedeeltes kunt combineren kan ik nu gemakkelijk mijn brede braadslede gebruiken.
Pluspunten
- Breedte van de plaat
- Combineren van 2 kookgedeeltes