Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart - Beschermers voor kookplaten
Een prima aankoop.
Voor de eerste keer een inductiekookplaat aangeschaft. Het eerste wat direct opviel was het strakke en tevens mooie design.
Daarnaast, en daar is het apparaat ook voor gekocht, doet hij wat je van hem mag verwachten.
Op zeer eenvoudige en veilige wijze kunnen koken en daarna op een makkelijke manier de glasplaat schoonmaken.
Al met al voor ons een eerste ervaring met inductie koken en zeker een aanwinst in onze keuken.
Hadden we veel eerder moeten doen.
Pluspunten
- Boosterknop.
- Schitterend design
- Eenvoud
- Veiligheid
- Grote oppervlakte
Bevalt uitstekend
Omdat wij niet meer op gas willen koken hebben wij ons laten informeren wat de beste keus was voor inductie plaat. In de winkel werd ons de Bosch inductie plaat aanbevolen en dit bleek een zeer goeie keus het gebruiksgemak is super dankzij de prima handleiding. Ook de uitleg in de winkel was prima het koken gaat nu veel sneller zonder dat het eten aan brand. Wij bevelen deze inductie plaat dan ook iedereen aan die van plan is een inductie plaat aan te schaffen. Een bijkomstigheid was dat je 75 euro retour krijgt van Bosch nog weer mooi meegenomen.
Minpunten
- Geen minpunten
Zeer goede kookplaat, mooi design, werkt snel, eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te houden (alleen met heet water vochtige doek schoonvegen en met droge zachte doek opdrogen).
Prachtige inductie kookplaat
Prachtig apparaat, heel mooi design
De koppel mogelijkheid is heel gaaf
Werkt super, makkelijk te bedienen
Pluspunten
- Koppel mogelijkheid
- Mooi design
Overgestapt van gas naar inductiekookplaat, even wennen, maar wat een comfort, en makkelijk schoon te houden.
En wat is deze inductiekookplaat (PVS775FB5E) makkelijk te bedienen.
TOPPIE.
Bosch inductie
Mooie inductie voor mooie prijs. Wordt snel warm, ook met booster functie en bedienen is heel makkelijk. Zit ook een combi functie bij, dus ik kan een grote pan met 2 pitten aansluiten. Erg ideaal. Echt een aanrader om dit apparaat te kopen
Een aanrader, bevalt erg goed!
Nadat we diverse merken inductie kookplaten hadden vergeleken, hebben we de keus gemaakt voor Bosch. En daar absoluut geen spijt van gekregen. Ten eerste is de prijs-kwaliteit verhouding heel goed en ten tweede bevalt deze inductie kookplaat erg goed. We zijn er heel tevreden mee. Een aanrader!
Pluspunten
- prijs-kwaliteit verhouding
- stijlvol
Zeer tevreden, goed apparaat
Geselecteerd uit meerdere merken en na langdurig onderzoek toch uitgekomen bij de Pvs775 70 cm,
En wat een mooi en degelijk apparaat en super makkelijk te bedienen. Super tevreden !
Pluspunten
- Degelijk
- Makkelijk te bedienen
- Strak ontwerp
Topproduct
wij hebben voor deze boschkookplaat gekozen vanwege de mogelijkheid dat je twee warmtepunten te schakelen tot een
warmtepunt. dit is handig wanneer je moet koken met een extra grote pan.
En niet minder belangrijk de kwaliteit prijsverhouding.
Ik prijs deze kookplaat dan ook aan bij volgende klanten die een kookplaat willen aanschaffen.
Pluspunten
- schakelmogelijkheid
- Prijs
Minpunten
- nog niet ontdekt
Super product
Inductiekookplaat super om op te koken. Wij hadden eerst gas maar dit super goed .en Bosch producten zijn top wasmachine en droger ook super
Pluspunten
- Super
- Super
Minpunten
- Geen
- Geen
Een aanrader
De Inductiekookplaat is mooi van vormgeving. Makkelijk te bedienen. Voldoet aan mijn verwachting. Al met al heel blij mee.
Pluspunten
- Mooie vormgeving
- Makkelijk te bedienen
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Erg GOED
Top kookplaat lekker van het gas af 😂
Lekker makkelijk te reinigen en te bedienen en een mooi design.
Pluspunten
- Makkelijk in bediening
- Makkelijk schoonmaken
Fijne kookplaat
We zijn overgestapt van keramisch naar inductie en dat is een verademing! Koken gaat veel sneller, zeker met de 'boost' functie van deze kookplaat. De Flex zone is ook erg handig voor grotere pannen. Erg blij mee!
Zeker een aanrader.
Geweldige kookplaat die we jaren eerder hadden moeten aanschaffen. Voorheen kookten we keramisch, maar inductie is echt veel fijner en sneller.
Pluspunten
- Snel warm
- Eenvoudig te gebruiken
Minpunten
- Geen
Bevalt erg goed zeker aan te raden
Luxe inductie kookplaat. Erg handig en makkelijk in het gebruik.
Wij hebben meerdere apparaten van het merk Bosch in het verleden gekocht.
Dit merk bevalt uitstekend.
Pluspunten
- Luxe kookplaat
- Handig in gebruik
- Goed schoon te maken
Fraaie inductiekookplaat.
We zochten een mooie inductiekookplaat. Het model van Bosch vinden we erg mooi. We kookte nog op gas. Dan is het nieuwe koken echt een stuk plezieriger. Het apparaat werkt eenvoudig, maar uitstekend.
We hebben hem nu een week in gebruik en we zijn zeer tevreden.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- eenvoudige bediening
- gemakkelijk schoon te maken.
Topper van een kookplaat.
Nadat we zonnepanelen hadden aangeschaft, zijn we meteen ook overgestapt op inductie koken, zodat we volle profijt hebben van de panelen. We hebben een inductie kookplaat van Bosch aangeschaft. Het werkt fantastisch. We waren jarenlang gewend om op gas te koken, maar dit werkt fantastisch. Heel snel is alles op temperatuur en dan is het wat terug zetten zodat het gerecht lekker gaart. Duidelijke uitleg in het boekje, waardoor je snel op de kookplaat kunt werken. En als je klaar bent met koken, in een zucht en een vloek is de kookplaat weer schoon. Top kookplaat.
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Snel gereinigd en schoon.
Bosch gewoon beter
Omdat we minder fossiele brandstoffen willen verbruiken, hebben we het gastoestel de deur uit gedaan en kozen we voor koken op inductie. Vervolgens was het kiezen van een inductiekookplaat aan de orde. Dat was niet zo moeilijk: het moest een Bosch worden. Geen moment spijt van deze beslissing gekregen. De eerste keer dat we water kookten (om even te proberen hoe het werkt) was het gewoon alsof we terug waren op de middelbare school en de eerste lessen natuurkunde genoten. Alle fasen van het kookproces waren om te genieten. Het apparaat werkt eenvoudig en heel snel. Voor ons geldt in ieder geval Bosch: betrouwbaar, betaalbaar en gewoon beter.
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- prima handleiding
- werkt uitstekend
Topproduct!
Mooie, grote inductieplaat!Past in standaard fornuisopening.Gemakkelijke bediening. Werkt naar volledige tevredenheid.Prima kwaliteit-prijsverhouding.We zijn er blij mee!
Pluspunten
- Grote plaat.
- Praktische indeling
Minpunten
- n,v,t,
een echte aanrader
mooi produkt om te zien en werkt perfect hadden wij eerder moeten aanschaffen.
hebben het nu 1 keer gebruikt en het is heel makkelijk in gebruik. Super aankoop.
Pluspunten
- mooi
- makkelijk aan te sluiten
- makkelijk in gebruik
Bosch....een degelijk product voor de langere termijn!!
Bosch is een degelijk en goed product. De bediening is eenvoudig en doelmatig. Het is niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste.
Pluspunten
- Duurzaam.
- Eenvoudige bediening.
- Gemiddeld prijsniveau.
Super inductieplaat
Mooi product makkelijk schoonmaken
En eenvoudig in gebruik
Echt een aanrader voor een redelijke prijs
Prima prijs/kwaliteit keus voor deze inductieplaat.
Van het gas af en over op inductie. Dat was/is ons motto. De keuze uiteindelijk gevallen op de Bosch PVS775FB5E. Voorwaar, geen slechte keus. Hij ziet er goed uit en doet waarvoor hij bedoeld is. Tot nu toe, na een week presteert hij naar behoren en ondervind ik geen problemen. De plaat is simpel schoon te houden en een paar druppels cervix in- en uitpoetsen doet de rest. De boostknop is ideaal. Wel even opletten dat het niet te snel gaat.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Oogt mooi.
- Mooie maat voor inbouw in een nis in de keuken.
- Past in standaard 4 pits gat in aanrecht.
Minpunten
- Nog niet ondervonden
De beste
De leverancier was zo bezig met de Bosch omductie kookplaat, dat we hem kochten!!!
Pluspunten
- Groot
- En makkelijk te bedienen
Inductie kookplaat
Ben zeer tevreden met mijn inductiekookplaat hij ziet er erg netjes uit.
Verder is het gebruik erg makkelijk.
Gebruiksaanwijzing netjes in het Nederlands.
Ben er zeer tevreden mee. En goed voor hel milleu
Pluspunten
- Gebruiksaanwijzing vriendelijk
- Makkelijk te bedienen