Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart - Beschermers voor kookplaten

Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart
Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 135 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch PVS775FB5E - Inductie Kookplaat - 71 cm - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m***********@h**********02-01-2022

erg goed

de inductie plaat voldoet 100 procent. makkelijk in gebruik. voor de extra functies hoef je ook niet veel meer te doen. goede omschrijfing. zit wel een snoer bij , maar geen perilex stekker . ik heb een kant en klare perilex stekker eraan gezet.
Pluspunten
  • makkelijk
  • mooi
Minpunten
  • perilex stekker niet mee geleverd
  • heb het bevestiging materiaal niet gebruikt
l***********@u*********31-12-2021

Prima kookplaat, top prijs-kwaliteit verhouding!

De inductie plaat ziet er mooi en strak uit met veel mogelijkheden. Ook de service vanuit de Witgoedspecialist was heel fijn en goed, ondanks de corona maatregelen prima uitleg gehad
d*****@s********27-12-2021

Juweeltje

Prima kookplaat, met bijna alles erop en eraan. Staat ook nog goed in onze keuken. Van harte aanbevolen.
Pluspunten
  • Snel
  • duurzaam
  • mooie uitvoering
Minpunten
  • tot nu toe geen
s************@g********27-12-2021

Inductie koken

Heel blij met de inductiekookplaat. Makkelijk in de bediening en ziet er mooi uit.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Uitstraling
nee27-12-2021

Bevalt erg goed , zeker een aanrader .

Het product werkt prima en is precies volgens wens . We hebben deze gekozen om de breedte (= 71 cm). en goed in de standaardnis past . Het product werkt naar verwachting en op elk kookgedeelte zit een boost en klok (erg handig ) Het mooie is ook dat er twee kookgedeeltes gekoppeld kunnen worden . Kortom een fantastisch product !
Pluspunten
  • boost en klok
  • Twee kookzones koppelen.
w*************@c********26-12-2021
de inductie kookplaat werkt boven verwachting.. ondanks dat ik de beschrijving nog niet heb gelezen sta ik versteld van de mogelijkheden..
Pluspunten
  • alles , werkt perfect
Minpunten
  • nog niet ontdekt
bosch kookplaat26-12-2021

bosch kookplaat

na keramisch een inductie gekocht goede kwaliteit en makkelijk te bedienen ben zeer tevreden echt een aanrader
r************@g********23-12-2021

gemakkelijk en nog mooi ook

goede middag ik heb de kookplaat gekocht daar ik er goede ervaring mee heb op mijn werk heb ik hem ook vaan daar ik het ook heb aan geschaft bedank het is ook nog mooi in onderhoud
Pluspunten
  • mooi
  • makkelijk in gemak
Minpunten
  • soms even gat aan passen
Richard22-12-2021

Te complexe bediening

Het is wennen. Onze vorige inductie kookplaat werkte eenvoudiger. Bij deze moet je telkens de kookzone selecteren als je wat wil wijzigen in de instelling. Het zal wel wennen zijn
Pluspunten
  • Mooi
Minpunten
  • Bediening
a**********@l******22-12-2021

Goed

Tevreden en fijn schoon te maken. Ik had gas maar ben nu op inductie overgestapt. Het is heel even wennen maar komt goed
f**********@g********22-12-2021

Bevalt zeer goed

Mijn Bosch inductieplaat van 1996 was nu pas kapot. Ik wilde perse weer een Bosch. Deze paste precies in de uitsparing en bediening is bijna hetzelfde dus geen gewenning en een scherpe prijs met cash back. Hier wordt een mens gelukkig van.
t********@h**********22-12-2021

Koppeling 2 pitten

Een mooie grote inductie kookplaat, die past in een nis van 56cm. Ideaal zo'n grote plaat nl. 70cm. Eindelijk staan de pannen er goed op, niet half. Dankzij de koppelingstoets .
Pluspunten
  • Koppeling
  • Bediening
Peter21-12-2021

Een aanrader.

Gekocht, aangesloten en getest, werkt optimaal. Soepel plaatsbaar. Eenvoudige bediening. Fijne tiptoetsbediening met veel opties. Na een maandje heb ik het gevoel dat dit apparaat behoorlijk zuiniger is dan de oude voorganger. Kortom zeer tevreden over de aankoop.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Schoonmaak eenvoudig
  • Makkelijk plaatsbaar
  • Energiezuinig
Minpunten
  • Omschakelen van pit naar pit omslachtig
  • Verder geen minpunten
r*************@g********21-12-2021
Wij hebben voor dit product gekozen omdat deze ter vervanging was van een gaskookplaat ingebouwd in een granieten aanrechtblad met specifieke inbouwmaat. Daar voldeed deze inductieplaat aan. Verder is de bediening zeer eenvoudig en waarderen wij de booster functie op alle elementen. Design is strak en geeft onze keuken na inbouw weer een nieuwe en moderne uitstraling. De prijs/kwaliteit verhouding is keurig. Wij zijn zeer content met het resultaat en performance.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Uitstraling
  • Verhouding prijs-kwaliteit
  • Boosterfunctie
m*************@y********20-12-2021

Top product

Zeer fijne inductie kookplaat. Prettig in gebruik en mooi ontwerp. Zijn er superblij mee. Koken word zo nog leuker!
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Veel functies
Minpunten
  • Korte bijgeleverde voedingskabel
r*****@g********20-12-2021

aanrader

Mooie kookplaat, makkelijke bediening. Even wennen als je altijd op gas hebt gekookt maar ook dat was binnen 2 dagen gelukt.
Michael van toor18-12-2021

Mooi leuk en veilig kook plezier

Ben er zeer tevreden over en makelijk te bedienen en veilig voor kinderen
Pluspunten
  • Overzichtelijk
  • Makelijk schoon te houden
Carla18-12-2021

een topper van Bosch

het heeft wel 2 jaar geduurd voor ik wilde overstappen op een kookplaat-eductie,verschillende merken was niet mijn ding ,maar toen mij de Bosch kookplaat werd voorgesteld en ik het mocht ervaren was ik gelijk overstag,koken en bakken is mijn passie en nu zo blij met mijn aanschaf ,lang leven mijn Bosch
Pluspunten
  • straalt op mijn aanrecht
  • top in gebruik
  • energie zuinig
l.ham5@chello.nl17-12-2021

Een aanrader

Van het gas af naar inductiekoken. De plaat is extra breed wat heel handig is en daarbij ziet die er ook heel erg mooi uit. Prijs is ook gunstig en dan nog die cashback actie van 75 euro maakt het plaatje helemaal compleet. Kortom ern echte aanrader.
Pluspunten
  • Lekker breed
  • Mooie luxe uitstraling
j*******@d*******17-12-2021

Geweldig!

Geweldig product, net een stukje groter dan de standaard afmeting , voor extra comfort. Daarnaast geweldige ondersteuning van de support desk.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • comfort
Minpunten
  • nog niet gevonden
John16-12-2021

Zeer te vreden

18 jaar geleden koos ik voor bosch inbouw apparaat nu is de keuken aan vervanging toe en komt er uiteraard weer bosch apparatuur in de nieuwe keuken en ga er van uit dat ik ook met deze kookplaat weer vele jaren plezier zal hebben
Pluspunten
  • Gebruiks gemak
  • Grote
  • Erg mooi vormgeving
h*******@h********16-12-2021

Kwaliteit

Goede kwaliteit en service heb altijd bosch producten gekocht,zoals kookplaat inductie boor machine
Minpunten
  • Kwetsbaar rand voorkant glasplaat(stoten)
k**********@g********16-12-2021

gebruiksvriendelijk een aanrader

prima apparaat, gemakkelijke bediening en een fatsoenlijke gebruiksaanwijzing.
e*********@u*********15-12-2021

Top kookplaat, een aanrader

Wij hebben deze kookplaat gekozen op aanraden van de leverancier omdat hij in de bestaande uitsparing past maar toch meer kookoppervlak biedt, daarnaast heeft de plaat een mooie uitstraling en is zeer eenvoudig te bedienen en schoon te houden. Extra functies zoals het flex deel de booster vwerk simpel en bieden veel gebruikers gemak. Ook het schakelen van 0 naar max of tussen waarden gaat eenvoudig en snel. Tenslotte nog de installatie, ook die was eenvoudig en snel te doen. Kortom een top aankoop.
Pluspunten
  • Bediening
  • Schoonmaak
b**********@g********15-12-2021

Makkelijk koken

Deze kookplaat blijkt een uitstekende keuze te zijn met een juiste verhouding van kwaliteit en prijs. Niet de goedkoopste, maar wel een van de beste merken. Goedkoop blijkt meestal duurkoop. In dit geval kwam daar als toetje ook nog de premie bij, die na een week al op onze rekening stond. Dat zegt ook al iets van een adequate afhandeling. We hebben hem nu een week en hij bevalt uitstekend. Net even wat meer ruimte dan de vorige met een simpele bediening.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Bedieningsgemak
Minpunten
  • Geen idee