Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Snelle levering van de dakdrager en paste precies dankzij de kenteken check om te bepalen welke ik nodig had.
duidelijke website, snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zal zeker terugkomen
Goede overzichtelijke webshop, betrouwbaar en snel geleverd.
Snelle levering, duidelijke webshop en scherpe prijzen
In het weekend besteld en op maandag al geleverd en een perfecte prijs t.o.v. de garage.
Snel en geen probleem
Ik koop veel auto accessoires bij Winparts omdat men ruime keuze heeft en goede kwaliteit producten heeft en die voor een goede prijs en lage verzendkosten snel worden verzonden
heldere website en bestelling snel afgeleverd
Makkelijk zoeken op de site
Goed op tijd bezorgd
Perfecte pasvorm
Goede prijzen, duidelijke site, snelle verzending en uitstekende terugkoppeling.
Meerdere keren heel goede ervaringen met winparts. Ik kon eenvoudig vinden wat ik nodig had, mede door kentekenvermelding, en het was binnn 24 uur bezorgd.
Mooi en kwalitatief qua prijs goede spullen . Zeer snelle levering .
Keurig verpakt en snelle levering, prettig geprijsd, kortom prima.
Alles makkelijk te vinden. Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel geleverd
Goede kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs.
Alles was makkelijk te vinden op kenteken en voor een nette prijs en levering was volgens de opgegeven tijd . De doos was wel helemaal gescheurd maar alles zat er nog in PostNL had hem dichtgeplakt.Ik ga hier wel vaker bestellen.
Tot 2 x achter elkaar ging het fout! Tussendoor heb ik er zelfs nog voor gebeld. Gewoon een simpel schakelaartje krijgen jullie niet geleverd, en een oplossing behalve terug sturen komt er niet. En dan heb ik het nog niet over de belachelijk grote verpakking , een suikerklontje in een schoenendoos.
Nee, mij niet meer gezien!
Goede kwaliteit voor lage prijs en snelle correcte levering.
Goede produten en juiste prijzen,snelle levering.
Gewoon als je gevonden hebt wat je zocht en ze hebben het op voorraad en je besteld het tijdig dan heb je het zeer snel in huis.
Gewoon goed en post nl kwam ook nog eens op tijd, woensdag besteld vrijdag in huis zaterdag de boel vervangen.
Verzending was snel. Prijs best concurrerend. Maar de bougies pasten. Met retourkosten etc is de Aankoop dan matig geweest.
Ik ga weer terug naar de buitenlandse concurrent.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Op tijd zeer tevreden
Het is altijd goed om bij jullie te kopen en zo binnen werk goed