Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik had de winkel gekozen vanwege normaal de snelle service nu is het heel anders gegaan ik had o derdelen besteld met de bedoeling dat ik ze 3 januari binnen zou krijgen op 3 januari niks binnen dus gebeld was blijkbaar een onderdeel niet op voorraad en zou in februari binnen komen dus hebben ze nog ff 20 euro extra van mij afgetroggeld om het om te ruilen met een ander onderdeel die ze wel op voorraad hebben en hebben ze mij beloofd om hem zaterdag 4 januari te verzenden nou kreeg ik zaterdag 4 januari geen email dus heb ik weer gebeld en toen kwamen ze er mee dat het niet verzonden kon worden door een storing dus zou die sowiezo 6 januari verzonden worden je raad het nooit 6 januari nog steeds niks verzonden en kreeg de onderdelen pas 8 januari binnen ik heb nog nooit zon slechte service gehad dus raad winparts noet meer zo gauw aan aan amderen
Efficiënt bestel proces. Simpel kenteken invullen en op juiste onderdeel klikken. Levering volgens opgave.
snelle levering en fijn op de hoogte gehouden via de mail, top!
Bijna alles op voorraad. Goede prijzen zijn. Sneel levering.
Vaker bij WinParts wat besteld. Gaat normaal goed, zo ook dit keer, echter door de slechte verpakking van de bestelde -originele Hella- koplampen, bleek 1 koplamp onherstelbaar beschadigd (beugel afgebroken tijdens transport). Netjes opgelost door WinParts dmv retour en nieuwe levering. Ook dit maal was de koplamp (~ €700,-) weet niet in compleet originele verpakking: er ontbrak wederom bescherming schuim. Gelukkig wel heel dit keer.
Tja, er kan wel eens iets mis gaan, maar als voor het eerst in jaren is, en je alles keurig hersteld, verdien je een pluim.
Was voor het eerst dat ik bij Winparts had besteld, man man man wat een ellende!! Ga ook nooit meer bestellen!! Wat een slechte service!! Zou mijn bestelling 01-01-2025 moeten ontvangen maar had niks ontvangen, oke kan gebeuren, dan maar de volgende dag hoopte ik 02-01-2025 maar helaas ook niks ontvangen. Na 3x bellen met Winparts en Transportbedrijf werd gezegd dat het product bij het transportbedrijf Transmission lag. Gebeld met Transmission werd gezegd dat de producten niet waren geleverd door Winparts (dit zouden ze standaard vaak doen aldus medewerker van transportbedrijf!!) Er werd totaal geen oplossing gezocht door beide partijen. Heb ook officieel een klacht ingediend.
Het verloop van deze bestelling heeft geleid tot een zeer frustrerende ervaring, waarbij ik als klant volledig tussen twee partijen in ben komen te staan zonder enige vorm van oplossing of service.
Het product had ik volgens verwachting 01-01-2025 of uiterlijk 02-01-2025 in huis moeten hebben. Door een gebrek aan communicatie en duidelijke verantwoordelijkheid tussen Winparts en TransMission is dat niet gebeurd. Ik heb driemaal telefonisch contact gehad met Winparts en driemaal met TransMission. Beide partijen wijzen naar elkaar en beschuldigen elkaar van nalatigheid.
• TransMission geeft aan dat zij niets hebben ontvangen en dat er geen enkele scan of fysieke aanwezigheid van het pakket in hun systeem is.
• Winparts blijft beweren dat het pakket is verstuurd.
Voor mij als klant maakt het niet uit waar het probleem precies ligt; ik verwachtte simpelweg een snelle en duidelijke oplossing. In plaats daarvan heb ik te maken gekregen met een situatie die totaal niet klantgericht is en waarin ik geen enkele vorm van verantwoordelijkheid van beide bedrijven heb ervaren.
Door dit alles zit ik nu met onnodige kosten: mijn auto blijft door het gebrek aan onderdelen langer in de garage, wat extra kosten met zich meebrengt. Bovendien is mijn vertrouwen in beide partijen volledig verdwenen.
Jullie krijgen van mij een dikke “NUL”
Ging vlot. Ook al doordat op de Winpart-site m'n bestel-verleden stond zodat er niet gezocht hoefde te worden naar details.
Hoogstens het detail dat er altijd verzendkosten zijn ook bij grotere bestellingen. Voordeel is dan wel weer dat je geen overbodige aanvulling hoeft te zoeken 😁
Goede website, snelle levering en goede prijs.
Bobines besteld die de volgende dag zouden binnenkomen. Dat zou dan mooi voor de jaarwisseling zijn. Helaas een bericht krijgen dat de bezorging vertraging had. Dat was balen. Was dit bekend geweest dan had ik ze via onze leverancier laten komen maar gezien het verschil in prijs voor de online bestelling gekozen omdat deze de volgende dag bezorgd zou worden. Voor de rest gaat het eigenlijk altijd goed. Ik vindt dat als niet goed gaat het gezegd mag worden omdat ik het ook zou zeggen als het wel goed was gegaan
Super service! Eerste bestelling kwam niet aan door kerstdrukte bij de post. De order is meteen nog een keer verzonden, zonder gedoe.
Makkelijke site overzichtelijk goede prijs normale verzendkosten snelle levering goede kwaliteit onderdelen 👍
Sneeuwkettingen Husky 120 besteld . Deze zouden volgens de site van Winparts.nl passen op 245/45R18. Op doos staat de maat echter er niet bij. Gemaild. Zij denken dat het wel zou kunnen passen, maar geen verklaring waarom de bandenmaat niet op de box staat. Ik heb terug gemaild, dat het volgens mij gewoon niet klopt en dat ik het niet terecht vind, dat ik retourkosten moet betalen. Hierop geen antwoord.
Ik concludeer verkeerde info maat op site. Als ik in bv. Oostenrijk word aangehouden, dan zou men de maten kunnen controleren en krijg ik een forse boete. Ik moet vooralsnog nu wél de retourkosten betalen. Niet correct.
Makkelijk producten zoeken en snelle afhandeling.
Ondanks de feestdagen perfect op tijd geleverd. Maar toen was het product voor mij onverwachts overbodig en wilde ik het retourneren. Das is nog gaande, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook goed komt. Communicatie verloopt helder en soepel.
Makkelijk zoeken en bestellen, prima prijs stelling en snel ontvangen (ondanks feestdagen). Kortom top…
Ruime keuze in merken, snel geleverd!
Overzichtelijke website en super klantenservice, nogmaals enorm bedankt aan de medewerker via de chat !!!
Voor het eerst wat besteld, kreeg de welkomstkorting code nog via de chat.
Super snel geleverd, de volgende dag!!
En prijstechnisch veel voordeliger dan menig andere websites of winkels!
Zeker een aanrader!!!
Top bedrijf ! Bestel hier altijd mijn spullen voor de auto's. Hebben bijna alles wat je nodig heb. Snelle levering en goede service. Raad dit bedrijf iedereen aan.
Gemakkelijke webshop, veel keus en snelle levering
Winparts slaat de plank finaal mis.
Na een accu te hebben besteld WP224-997534 kreeg ik een mail waar in stond dat die bezorgd zou worden op zaterdag 28 December . Accu was besteld op vrijdag 27 December .
En er stond vrijdag besteld zaterdag bezorgd. Dus dat klinkt heel mooi!
Nou dat ging dus niet door. Zaterdag 28 December een mail van Winparts dat ze de accu niet konden laten bezorgen door de vervoerder.
Ik zou mijn bezorgbedrag terug krijgen. Wel leuk maar daar start ik niet me auto mee. De accu zou maandag 30 December geleverd worden maar dat werd hem ook niet.
Toen werd het weer Dinsdag 31 December .puff
Naar zelf de vervoerder te hebben gebeld kreeg ik te horen dat het zeker niet dinsdag zou worden. Ook omdat winparts niet betaald om zaterdag te laten bezorgen. Toen heb ik maar gevraagd of ik de accu bij hun kon ophalen. En dat heb ik toen maar gedaan. Nee ik beveel winparts niet echt aan.
Maanden lang zit met hun in contact betreft een garantieclaim. Eerst wouden ze facturen zien nou heb ik ze gestuurd, daarna wouden ze een bewijs hebben dat het kapot is. Dat weet ik niet hoe ik aan kan tonen dat wiellager kapot is. Dit ding maakt geluid tjah. Ik heb aangeboden om wiellagers op te sturen dan kunnen ze zelf testen, maar willen ze ook niet. Uiteindelijk willen ze fractie van de kosten van de wiellager betalen omdat ik het voor aantal x maanden heb gebruikt. En willen ze de volledige bedrag niet betalen. Maanden lang en sturen ze maar 1 berichtje per 2 weken als je geluk hebt. En nu al maand verder en zie ik geen reactie. Dit is echt een heel rare ervaring en heb ik nooit zo meegemaakt. Ik koop ze liever van autodoc, doen ze nooit moeilijk als iets niet meezit. Maar deze Nederlandse bedrijf doet super lastig en waardeert mijn tijd niet. Ik hoop dat jullie nooit wat te maken hebben met winparts, super slecht bedrijf!!
Snelle levering, product (vloermatten citroen jumpy) maatvoering paste perfect en was precies volgens afbeelding.
Goede motorolie voor een mooie prijs! Alles ging lekker vlot en de bestelling was snel ontvangen!
Zeer vlot geleverdo