Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

John16-01-2025
5.0
Op de site wordt voorraad status van de producten vermeld. Wanneer niet op voorraad zie je dat pas bij afrekenen, dus moet je weer terug voor ander product. En als je dan roduct hebt besteld krijg je een dappere mail dat verzenddatum niet gehaald is. "We nemen binnenkort contact op...."
Emil 15-01-2025
Ik heb mijn onderdelen snel gevonden. Mijn bestelling is binnen 24 uur binnen gekomen.
JS15-01-2025
Onderdelen selectie makkelijk via kenteken. Bezorging door PostNL zeer matig/slecht: 4 -5 werkdagen excl bestel dag.

Alex15-01-2025
Prima webwinkel, mijn ervaring, doen wat er gedaan moet worden. Vond het handig om via het kenteken de juiste spullen te bestellen. Ik zal er zeker weer gebruik van maken als het nodig is.
Theo 15-01-2025
Makkelijk besteld, en snel geleverd.
Ruben15-01-2025
Makkelijk de juiste onderdelen bestellen d.m.v. het invullen van het kenteken. Snelle levering en het geleverde product past perfect. Bestelnummer: WP225-0021681
Flowerpower 15-01-2025
Als we iets nodig hebben voor de auto, gaan we altijd eerst even rondkijken op winparts.nl. Superhandig dat je je kenteken invoert en dan alle opties voor jouw auto te zien zijn. Zo weet je zeker dat je het juiste aanschaft. Qua prijsklassen is er over het algemeen ruime keus, dus voor (bijna) elke portemonnee is er wel iets te vinden. Vlotte verzending.
Tikka15-01-2025
Snelle levering en item past als gegoten
Bennie13-01-2025
Het was makkelijk te zoeken en goede producten
richard13-01-2025
Snel geleverd en duidelijke mails
Mike13-01-2025
2.0
2.0
Vandaag besteld morgen is huis? 4 dagen later! Top service….
Peter13-01-2025
Makkelijk te bestellen, keurig bezorgd
CELIO13-01-2025
4.0
Wielkeggen besteld en deze zijn geleverd zonder houders. Na 10 min in de wacht te hebben gestaan op de telefoon had ik al geen vertrouwen meer in de service. Ik moest de wielkeggen retourneren en zou dan nieuwe ontvangen, alleen de houders opsturen was om onduidelijke redenen niet mogelijk. Waarom kan dit nu niet heel eenvoudig opgelost worden?
Harry Boom12-01-2025
Accu gekocht, aanbeveling via nummerbord gevolgd. Kreeg veel kleinere accu aanbevolen dan er werkelijk in mijn auto had gemoeten. Functioneerd wel maar is eigenlijk niet de juiste.
goede winkel en goede aankoop12-01-2025
Grote keuze aan autohoesjes en voor een mooi prijsje. Aotuohoes nog niet gebruikt, maar lijken wel van goede kwaliteit te zijn. Werd snel geleverd zeker tijdens de drukke decembermaand.
Leendert 12-01-2025
4.0
Wacht nog steeds op mijn bestelling. Bestelnummer WP225-0007403. Heb de bestelling op 3 januari besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen.
TachtT11-01-2025
5.0
De bestelde ventiel doppen passen wel, maar zijn niet de juiste kleur. Snel bij Bol.com andere ventiel doppen besteld, en passen en zijn van de juiste kleur. Om de bestelling terug te sturen? Ik heb de ventiel doppen al op mijn ventielen gehad, en bij vrienden en kennissen die niet zo pietluttig zijn als ik kan ik ze erop schroeven, en mijn reserve tuup. Een collega van mij heeft een oude Opel Corsa Sport, die kan ik wel blij maken met de ventiel doppen.
Leendert10-01-2025
4.0
Heb striping voor mijn auto besteld op 3 januari 2025. Zou de volgende dag bezorgd worden. Ondertussen 10 januari 2025 nog steeds niet ontvangen.`DHL kan het pakketje niet terug vinden.(nog even geduld.) ondertussen winparts op de hoogte gesteld. Wij gaan er mee bezig is het antwoord. Wel besteld,wel betaald en ondertussen moet ik maar wachten tot ze weten waar het pakketje is. Winparts zou ook een nieuwe levering aan kunnen maken en opnieuw opsturen. DHL stuurt alleen een berichtje met : we zijn er mee bezig.ik moet dus nog steeds afwachten wanneer het pakketje alsnog komt. Mvg leendert bosman
Nico K10-01-2025
Shop is zeer gebruiksvriendelijk, levering snel en accuraat !!
Suzanne10-01-2025
5.0
Het bestelde brandstoffilter zou vast prima zijn geweest maar werd te laat geleverd zodat ik het direct teruggestuurd heb. Echter ik heb mijn geld nog niet terug gekregen.
John de Vries09-01-2025
Goede zoeksite en via kentekeninvoer de juiste producten te bestellen. Vlotte levering.
Dennis Dekker09-01-2025
Ben zeer tevreden over Winparts, onderdelen altijd voorradig en snel in huis. Zeer vriendelijke klantenservice.
Paul Engel09-01-2025
De eerste aflevering werd niet gehaald, omdat het pakket er niet was bij de chauffeur. Dat werd dus na het weekend. Toen heb ik het anders geregeld, want kon mijn auto niet gebruiken. Maar is dus goed gekomen
Jeepie09-01-2025
Goede service perfect en snel
Ahmed selim08-01-2025
Ik had de winkel gekozen vanwege normaal de snelle service nu is het heel anders gegaan ik had o derdelen besteld met de bedoeling dat ik ze 3 januari binnen zou krijgen op 3 januari niks binnen dus gebeld was blijkbaar een onderdeel niet op voorraad en zou in februari binnen komen dus hebben ze nog ff 20 euro extra van mij afgetroggeld om het om te ruilen met een ander onderdeel die ze wel op voorraad hebben en hebben ze mij beloofd om hem zaterdag 4 januari te verzenden nou kreeg ik zaterdag 4 januari geen email dus heb ik weer gebeld en toen kwamen ze er mee dat het niet verzonden kon worden door een storing dus zou die sowiezo 6 januari verzonden worden je raad het nooit 6 januari nog steeds niks verzonden en kreeg de onderdelen pas 8 januari binnen ik heb nog nooit zon slechte service gehad dus raad winparts noet meer zo gauw aan aan amderen