Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wvw19-02-2025
Goed geholpen door de klantenservice om een artikel te ruilen. Kleine kanttekening. Als je op kenteken zoekt, verwacht je dat het artikel past. Dat bleek de eerste keer niet het geval. Wel snel geholpen met de ruiling
Corien toebak 18-02-2025
WINPARTS. HET bedrijf waar je moet zijn voor super goede service en klantvriendelijkheid. Dit is een bedrijf die weet hoe het moet. Ik ben super tevreden. WINPARTS ga vooral zo door Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen
Goede shop met ruime keuze, redelijke prijzen, snelle verzending en makkelijke retourservice (indien van toepassing)18-02-2025

Robert 17-02-2025
Alles super geregeld ook een extra vergeten artikel toe kunnen voegen aan mijn reeds bestelde bestelling
Rob17-02-2025
Groot assortiment, scherpe prijzen en snelle levering
VR17-02-2025
Delivery time and product pricing. Interface is also nice.
Luis17-02-2025
Snelle levering En top website!
Egbert17-02-2025
Het aangeboden assortiment past eenvoudig bij de auto op kenteken. Onderdelen op voorraad met snelle levering. Prima prijs.
De juiste keuze 👏🏻👍17-02-2025
Wieldoppenset snel geleverd: mooie prijs en gemakkelijk te plaatsen. Ze zien er prima uit en ik ben er erg tevreden over.
Jan15-02-2025
Ik had al eens gekozen voor ruitenwissers bij deze winkel, nu weer. Snelle levering.
Bram15-02-2025
Had al eerder iets besteld bij Winparts. Duidelijke website, snelle levering, prima verpakking.
J.A. Peters15-02-2025
Prima prijzen en doen wat ze beloven
Henk14-02-2025
Past altijd omdat je via kenteken kan bestellen, ben gewoon heel tevreden. Ik heb in het verleden ook regelmatig onderdelen besteld en het was altijd goed, en ook voor een goede prijs
Jaap Lelystad14-02-2025
2.0
September 2024 Bilstein schokbrekers besteld en geïnstalleerd. Snel bleek 1 schokbreker niet naar behoren te functioneren (rammelt tijdens het rijden. Aanspraak gemaakt op garantie. Winparts geeft geen garantie maar bestookt zijn klanten met zoveel onzinnige vragen totdat de klant afdruipt. Werkelijk een waardeloos bedrijf. Advies: kijk even verder voordat je bij Winparts wat besteld.
John14-02-2025
3.0
3.0
Garantie formulier opgestuurd en bericht gehad dat jullie binnen 3 werkdagen reageren. Na 8 dagen zelfcontact gezocht en werd gemeld dat juliie garantieafdeling achter loopt. Geen service !!!!
Jan14-02-2025
Goede kwaliteit, snelle levering
P.14-02-2025
2.0
Voor 16:30 besteld, morgen in huis. Nou het werd pas de volgende dag meegegeven aan de bezorgdienst, en kwam dus de dag daarna. Ik had express een paar dingen uit mijn winkelwagen gehaald omdat het per product kan verschillen wat de levertijd is. Elk product dat ik had besteld was "Direct leverbaar" en had ik om 13:48 besteld. Het ging om een auto accu, en die had ik dringend nodig want de oude accu was overleden, maar de auto kon die dag niet gebruikt worden. Ook hoef je je niet aan te melden voor de nieuwsbrief voor een 10% kortingscode, want die krijg je toch niet. Pas na lang zeuren over de chat kreeg ik de kortingscode.
Erik13-02-2025
Moeizame/trage afhandeling van defect ontvangen draagarm. Eerst dagen wachten op retour accoord, dan nog dagen wachten voor retour ontvangen is bij winparts. Vervolgens geen geld of iets dergelijks terug. Telefonisch na minuten wachten eruit gegooid. Via chatbot uiteindelijk bij echt mens terecht gekomen. Er was een storing waardoor vouchers niet werden uitgegeven. Misschien dat ff melden via de mail? Vervolgens bleek het bedrag lager dan een nieuwe draagarm zou kosten. Ja we werken met dagprijzen was het antwoord. Aangegeven dat ik hier toch echt geen genoegen mee kan nemen. Ik krijg buiten mijn schuld om een defect draagarm, mag deze retourneren, dagen wachten en als dank bij betalen voor een goede. Uiteindelijk geld erbij gekregen maar excuses of iets dergelijks niet. Ben al vele jaren klant bij Winparts maar deze ervaring was super slecht helaas.
Tempel 13-02-2025
Snelle levering, goede omschrijving van producten. Bijvoorbeeld bij de Poly V-riem , bij de concurrent zijn drie geschikt voor mijn auto. Bij Winparts slecht 1 , de juiste lengte. Ook mijn accu werd de volgende dag al geleverd, bestelling was na 10:00 uur.
Diane 13-02-2025
Snelle levering. Top producten
Luchtmassameter 13-02-2025
Ik heb een luchtmassameter aangeschaft voor mijn auto. Deze past op mijn auto volgens kenteken. Nou nog kijken dat het verbruik van mijn auto is bezuinigd.
Wim12-02-2025
Uitstekende webshop! Ook de afhandeling na verkeerde levering.
H van der meiden12-02-2025
Alles goed gegaan op tijd de onderdelen binnen ook retourneren ging goed alleen jammer dat de laatste bestelde onderdelen niet paste volgen site en kenteken checkl zou het moeten passen maar was helaas niet zo het ging om rem schijven de maat van de schijven klopte niet dus kon ze niet monteren dus moet deze helaas retour sturen ze hebben ook niet die wel passen dus helaas elders moeten kopen veel duurder maar had geen keus daar allles al gedemonteerd was
F12-02-2025
Onderdelen makkelijk te vinden en snelle verzending. En juiste onderdeel .
C.H.W.A. Leeseman11-02-2025
Koppelings set Keurig op tijd geleverd, altijd goede service, heb vaker bij Winparts besteld