Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Michel 03-03-2025
Nette en snelle levering.
Frank 02-03-2025
Heeel tevreden! Ik had zelf automatten uitgekozen maar Winparts adviseerde me andere te pakken. En deze pastte perfect! Top advies. Heel blij met mijn nieuwe automatten!
John 202502-03-2025
Prima communicatie en snelle levering

Hans Korporaal02-03-2025
Ik vind de shop klant vriendelijk. Het geen ik zocht was voorradig en het werd keurig afgeleverd. De bezorging was sneller dan verwacht. De prijs was ook zeer goed. Het ging hierbij om lade geleiders van Sonic.
Roland smit01-03-2025
Zeer goed geholpen,goede uitleg en snel geleverd.doen niet moeilijk als je iets verkeerd besteld heb, nemen het gelijk weer terug
Arjo01-03-2025
super goede web winkel met nette medewerkers die je goed advies geven . snelle levering Ook de retour zending werd snel verwerkt ( ik had verkeerd besteld ) en met de voucher weer de goede wissers betaald Ik kom hier zeker terug
Leendert 01-03-2025
Altijd netjes verpakt en op de afgesproken dag afgeleverd. Zeker aan te bevelen om te bestellen.
MP28-02-2025
3.0
3.0
Vorige week bestelde ik olie die identiek zou moeten zijn aan de olie die al in mijn motor zat. Vanwege de prijs exacte overeenkomt van de afbeelding en snelle levering kwam ik uit bij Winparts. Zowel de afbeelding als de productomschrijving gaven aan dat het hetzelfde product was. Na levering bleek de olie echter niet overeen te komen. Daarom heb ik een retour aangemaakt en besloten lokaal te kopen vanwege de levertijd. Pas daarna zag ik dat er retourkosten in rekening worden gebracht. Omdat ik dacht dat dit een vergissing was, nam ik opnieuw contact op. Tot mijn verbazing werd mij verteld dat zonder retourkosten terugsturen niet mogelijk is, omdat de leverancier aangeeft dat dit product identiek is. Dat kan best zo zijn, maar ik zit nu met een product dat ik niet kan retourneren en heb inmiddels al een alternatief moeten aanschaffen. Dit is een teleurstellende ervaring.
Gerard 28-02-2025
Alles snel geleverd, goed verpakt
Richard26-02-2025
Goede kwaliteit merk onderdelen Goede communicatie bij eventuele retouren Snel geleverd tegen een eerlijke prijs Bestel hier al jaren, nooit geen problemen of gezeur. gewoon goed
Bas 26-02-2025
Topservice en goede prijs kwaliteit, echt top
Ton26-02-2025
Erg handig en heel veel onderdelen voor de auto Zocht op www naar h4 lampjes en Winparts had een scherpe aanbieding en kon ze de volgende dag al in ontvangst nemen Echt super handig en snel
Jan Mommersteeg 26-02-2025
Goede en eerlijke online winkel , doen wat ze beloven , goede kwaliteit , goede producten ! Ook de beste A merk producten tegen scherpe prijzen , topkwaliteit , snelle service , snelle bezorging ,een echte aanrader !
vels e.j26-02-2025
op tijd geleverd voor de middag zodat ik het s middag nog onder de auto kon zetten en de onder delen passen
M26-02-2025
Leveren niet conform marketing! NOx sensor en Katalysator besteld. NOx sensor netjes de volgende dag. Katalysator kwam maar niet aan en ook geen informatie. Na contact via app geen transparantie betreft levering. Na 9 dagen onverwachts de katalysator. Ik blij met een dooie mus. Aangezien deze katalysator kapot was (1pijp kompleet ingedeukt). Weekend er tussen dus kon ik hem op dag 12 eindelijk retourneren. Ik sjouwen weer met die katalysator om het terug te sturen. Foto van het bonnetje gestuurd. Denk mooi dan sturen ze direct een juiste. Die ik dan dit keer wel heb de volgende dag. Niets bleek minder waar. Ze gaan het geld retourneren na aankomst katalysator. Dus ik kan dan of nu een nieuwe bestellen en nogmaals betalen. Of ik moet wachten op mijn retour betaling en daarmee een nieuwe bestellen. Je zou zeggen nadat de klant zo slecht geholpen is. Dan sluit je het positief af. Dan neem je als bedrijf je verantwoordelijkheid en zorg je per direct voor vervanging en doe je er iets extra bij voor het ongemak. Maar ja misschien verwacht ik te veel van winkels. Conclusie NOx sensor ook terug gestuurd. Veel uren weg gegooid en ik geen spullen en zij geen verkoop alleen maar gemaakte kosten (drama). Wacht nu nog op me geld maar dat zal wel goed komen (hopelijk). WP225-0139304
Christina 26-02-2025
Super service. Snel en duidelijk in communicatie. Fijne website ook. Maakt zoeken heel gemakkelijk.
John Zeetsen. Urmond26-02-2025
Bestelling van onderdelen order ****. Voor klantnummer: ****. Order ontvangen met Postnl op 20 februari 2025 om 16.12. Pakket bevatte olie en de flacon had gelekt. Olie en interieurfilter werden vergoed. Kan niks anders zeggen dat het een topbedrijf is ook wat de prijzen betreft. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Groetjes John Zeetsen
Sib25-02-2025
Ik had een set Bosch ruitenwissers besteld. Nu bleek er toch met/na wissen een streepje water te blijven zitten aan de bijrijders kant. Gebeld en na een paar fotootjes gestuurd te hebben van het euvel ( voor terechte beoordeling Winparts). De mijnheer van de garantie afd. berichte na een paar dagen dat hij een ruitenwisser van een pm centimeter groter had gevonden, daarna werd mij na een paar dagen een vervangende ruitenwisser gratis toegestuurd! Resumerend, perfecte vriendelijke meedenkende medewerkers ! Prima website! Aan te bevelen in alle opzichten.
Paul25-02-2025
Rechtervoorlamp gekocht voor Volvo. Deze bleek toch andere type te zijn . Halogeen in plaats van xenon ( wat in mijn auto zit). Naar klantenservice gebeld . Samen gezocht naar xenon versie. Die verkocht Winparts helaas niet. Retourlabel aangemaakt en gratis terug verzonden binnen paar dagen geld teruggestort gekregen. Op internet een tweede hands op een sloop in Duitsland kunnen kopen.
Chris25-02-2025
Ik zou deze winkel zeker bij andere aanraden omdat deze winkel goed is en een mooie webshop
Robert 25-02-2025
Goede shop snelle service en als je iets niet weet wordt je goed geholpen
Marianne24-02-2025
Shop was oké. Nog telefonisch contact gehad na twijfel of we wel de juiste accu hadden besteld. Kregen goed advies, Bovendien werd ons verzekerd dat we, als het niet de juiste accu was, deze kosteloos konden retourneren
Albert van der Wijk24-02-2025
Ik ben de laatste tijd een beetje teleurgesteld in jullie.Ik moet te lang wachten op de materialen dan dat ik gewend ben
Theo24-02-2025
Prima bedrijf bestelde producten altijd op afspraak afgeleverd
Jim24-02-2025
Makkelijk en duidelijk te vinden wat je zoekt.