Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
al 2keer een onderdeel besteld en de volgende dag kon ik het al afhalen super
Zeer snelle levering en juiste passing geleverde delen
Snelle verzending, ruim aanbod in de webshop. Kwaliteit van materiaal.
Goede prijs en snel bezorgd!
Betrouwbaar!!!
Ordernummer WP225-******
Heb 1-4-2025 radiateur besteld, was volgende binnen. Smiddags ingebouwd. Heb meerdere onderdelen besteld bij Winparts voor verschillende auto's. Bij enige twijfel even bellen, en alles eerder goed uitgelegd. ( top ) onderdelen vaak verschillende merken en prijsklasse, dus keus is aan je zelf.
Altijd alles goed gegaan, en snelle levering. Wat ik wel fijn vind vooral als je auto niet meer rijd. Ga zo door. 👍
Goede prijzen, veelal lager dan de concurrentie. Let wel op met bestellen. Op voorraad is niet meteen geleverd. Direct beschikbaar wel.. verder goede klantenservice die meedenkt in een oplossing mocht er toch iets fout zijn gegaan.
De juiste materialen en snel geleverd.
2 maal te laat geleverd in 1 week. Geen reactie op de whatsapp. Groot bedrijf, geen aandacht voor de particulier blijkbaar. Jammer, daar zijn er al genoeg van deze dagen.
Heel eenvoudig om de juiste onderdelen geschikt voor de auto te vinden, gunstig geprijsde onderdelen, en snelle bezorging. Het onderdeel past en werkt perfect.
Pakket in goede orde ontvangen.
Wieldoppen 14 inch.
Perfecte pas vorm, zitten ook goed, waaien er niet zomaar af, auto lijkt jonger en stoerder. Ja erg blij mee.
Goed prijs kwaliteit en snelle levering
Een zeer goeden service
En een snelle levering van de artikelen
Producten waren snel besteld, kwamen ook snel binnen. Paste keurig en waren 45% goedkoper dan de dealer
Verzending is snel, prijzen zijn uitstekend maar ik blijf me verbazen over hoe dingen worden ingepakt. 4L olie of ruitenwisservloeistof (wat best zwaar is) wordt samen met ruitenwissers, luchtfilters, bougies en andere gevoelige onderdelen los bij elkaar in een grote doos gegooid. De helft van de keren komt alles binnen als een soort grabbelton aan met losse verpakkingen. Ooit heb ik ze hierover gecontact maar ze zijn niet gevoelig voor feedback. Als je precieze onderdelen wilt hebben, moet je hier niet zijn.
Goedemorgen en snelle levering top.
WP225-0298386
Top, zoals altijd .
Goedkoop en snel.
Bestelling snel en goed in huis
Winparts heft een ruim assortiment, goede artikelen met een goede beschrijving.
De artikelen zijn goed verpakt en op tijd geleverd.
Ook met ingevuld kenteken toch een verkeerd model spiegel binnen gekregen. Kan er niks mee, geen passende aansluiting op mechanische van bestaand aan auto
Eenvoudig en snel
Goed en snel geleverd.
Makkelijk zoeken op website
Goed product, snelle levering, scherpe prijs
Gewoon n scherpe prijs en snel versturen.
Bij bestelling wordt n aflever tijd online doorgegeven maar deze blijkt vaak niet te kloppen. Houdt dus rekening met min 2 werkdagen en n andere tijd
Zoals altijd een goede service van winparts.nl dit is ook het reden dat ik een trouwe klant ben.
Duidelijke site, mooie aanbiedingen, snelle levering, top klantenservice.
WP225-0287476