Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Spullen altijd passend en snelle service
Snelle levering, maar soms moeilijk te bestellen dan gaan de opgevraagde pagina met onderdelen in de stand blocked beetje erg beveiligd.
Zeer snelle levering en precies het juiste type voor mijn auto, prima dus!
Zeer makkelijk om te bestellen
Makkelijk onderdelen te vinden via de site
Ik had een koplamp besteld voor mijn auto. Deze is de volgende dag netjes geleverd. Ik had deze gemonteerd waarna door tijdgebrek ik de verlichting later zou afstellen. Na bijna een maand zo te hebben gereden dan toch de verlichting afstellen. Hierbij viel mij op dat deze niet te verstellen was omdat de afstel bevestigingspunten waren afgebroken. Contact opgenomen met Winparts. Zij gaven aan dat de retourtermijn van 14 dagen verstreken was. Echter kon ik de koplamp terug sturen waarna ik een voucher zou krijgen. Met deze voucher kon ik in de shop opnieuw een koplamp bestellen. Dit gedaan met grote tevredenheid. Ik heb een goede 'hele' koplamp ontvangen.
Snelle levering en goed verpakt
Snelle en goede service
Goede prijs, handig zoektool met kenteken, snel geleverd en goed kwaliteit producten.
Snel en effectief is de levering met perfecte pasform
Heb vaker bij hun besteld snelle levering goed verpakt en een pluspunt is dat je op kenteken van je auto gelijk de goede artikelen krijgt te zien, nu ook voor mijn auto ruitenwissers besteld mogelijkheid is dat je ze los kan kopen maar ze hebben ook een set er tussen staan super.
Ik heb Bosch ruitenwissers gekocht. De uitleg op de site is prima, net zoals de keus en de prijs.
Gewenste onderdelen waren makkelijk te vinden. Niet razendsnel geleverd maar wel zoals van begin af aan beloofd. Onderdelen passen perfect en werken 100%
Nieuwe koppelingsset met bijbehorende onderdelen: snel verstuurd en snel in huis, tegen een goede prijs.
Onderdeel besteld maar door mijn fout het verkeerde. De bestelling is vervolgens vastgehouden. ik heb door een oplettende medewerker een terugkoppeling gekregen dat ik contact op moest nemen. Na dit contact is het juiste onderdeel de volgende dag afgeleverd. Top service!
Bestellen op kenteken de juiste onderdelen voor je auto, snel en gemakkelijk! Levering volgende dag. kunnen de maten afwijken, dan word er een mail verstuurd om deze onderdelen nog eens goed na te meten. Onderdelen zijn nieuw tegen een goede prijs.
prima levering, snel en netjes!
Op tijd, precies zoals besteld, compleet
Overzichtelijke site waar je op kenteken meteen kan zien of het op voertuig past.
Ruitenwissers bosch paste perfect, goede service , snel geleverd , makkelijke installatie.
Snelle levering, past perfect, via kenteken het juiste product.
helaas pakket niet ontvangen wat vandaag geleverd zou worden , dus kan helaas niet mijn auto voor dinsdag klaar maken voor de apk , plus een andere bestellen die in de zelde week geplaats is verder niks van weer gehoord of ontvangen en of geld terug gestort , dus als volgende week het pakket binnen komt gaat het weer retour , het zou vandaag bezogrt worden wat dus helaas niet zo is , dit is ook de laatste keer dat ik hier wat besteld heb
gaat on order WP225-0351750 en WP225-0353311 deze zou vandaag geleverd worden
De juiste onderdelen, binnen 24 uur geleverd , 👍
Besteld en de andere dag geleverd volgens de belofte bij de bestelling
Goed, snel en betrouwbaar!
Side maakt gebruik van keuze hulp ,
Het kan bijna niet mis gaan.