Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Winparts zoals altijd optijd snel en het juiste gecontroleerde artikel ontvangen
Deze shop geeft een duidelijke uitleg over hoe te bestellen en geeft een terugkoppeling of het bestelde past bij de opgegeven auto gegevens, zodat je zeker kan zijn dat je het juiste onderdeel in huis ontvangt tegen een concurrerende prijs.
oke
Perfect alle onderdelen passen alles was goed verpakt
Goede en tijdige levering, er wordt meegedacht.
Goed geholpen snel geleverd
4 wieldoppen 14" besteld voor 2100 uur, volgende dag bezorgd..! Overzichtelijke website op kenteken bestellen.
Ruime keuze en goede omschrijving van het artikel.
Ik was op zoek naar een nieuwe bobine en er werd exact omschreven welke symptomen de motor vertoonde door een defecte bobine
Helemaal goed en snel.
Spiegelglas voor de buitenspiegel
Goed op tijd geleverd. Lage prijs. Bij de koop een instructiefilmpje hoe je het glas moet bevestigen.
Goed geholpen,en vriendelijk personeel
Onderdelen mooi op tijd geleverd en goede prijs
fijn op tijd geleverd en goede spullen
Snelle levering, prima kwaliteit
De levering was snel verwerkt hierbij kreeg ik een update omtrent niet te leveren product. Er werd direct een alternatief aangeboden warbij je je akkoord moest geven. Alles er volt verlopen nadien.
Onderdelen besteld en geleverd,maar klep was manco.
Na telefonisch contact met spoed een klep opgestuurd.
Vriendelijke medewerkers en scherpe prijzen.
Goede service en snelle levering en goede producten!
Ik heb al een paar keer wat besteld bij Win Parts en altijd de juiste onderdelen gekregen en een snelle bezorging en nauwkeurig nagekeken door dit bedrijf van mijn krijgen ze een dikke 10
Ik vond het ten eerste de check heel fijn voordat het product werd opgestuurd en het was binnen een dag bezorgd.
Duidelijke website met optie om kenteken in te voeren voor de juiste onderdelen. Levering was snel vanuit Winparts.nl. Zal zeker vaker gebruik gaan maken van dit bedrijf.
Product niet ontvangen, beantwoording van mails gaat geautomatiseerd en toont weinig actie om het op te lossen.
DE bestelde waterpomp, merk Pierburg. paste precies.
Vooral dat deze snel geleverd werd
Mijn ervaring is dat de aangegeven levertijd nooit wordt gehaald helaas. Pas het dan aan in binnen 2 werkdagen verzonden op de website. Verder heb ik recent een bestelling geplaatst die incompleet was geleverd op een vrijdag. Na telefonisch contact hierover zou het direct worden nagestuurd. Pas de donderdag erna heb ik het ontvangen. Heeft dus bijna een week geduurd. Voordeel is dat Winparts veel op voorraad heeft maar je moet er doorgaans dus wat langer op wachten.
Duidelijke site,na invoeren van kenteken direct de goede matten. Ruime keuze aan welke soort mat en afwerking zelfs de mogelijkheid om een tekst te laten borduren. Passen perfect in mijn auto en geeft direct weer een fijn interieur. Matten waren ook keurig in gepakt en snel verzonden (WP225-0310058) Een leverancier om aan te bevelen.
Helaas onvolledige informatie op de site omtrent de montage. Daarom voor niks extra betaald voor een zaterdag levering ( hoe verzin je het om daar extra voor te verplichten). Vraag aan de klantenservice gesteld en na vier werkdagen nog geen antwoord. Kortom, zeer ontevreden