Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bas24-05-2025
Snel geleverd en alles was compleet prima zaken gedaan met winparts zeer tevreden
ad-service-24-05-2025
2.0
Levering van aangebroken verpakking waar niet meer alle onderdelen inzaten. De zogenaamde herstellevering bevatte verkeerde onderdelen.
Laurens 24-05-2025
3.0
3.0
De laatste 3 bestellingen allemaal niet goed ontvangen. Te laat of er miste een colli. Zowel met post NL als met Transmission

Arjan 23-05-2025
Kenteken ingegeven en de juiste remschijven rolde eruit. Wel even checken want één van de voorgestelde opties had niet gepast. Daarna de juiste besteld en keurig op tijd geleverd. Dit voor een zeer schappelijke prijs!
De Verbindelaar 23-05-2025
Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Ben tevreden!
Hans23-05-2025
2.0
Laatst op kenteken een paar H1 koplampen gekocht. Keurig een mail gekregen dat ze mijn bestelling “zorgvuldig” hebben gecontroleerd. Op de pakbon van de levering staat ook netjes het type van mijn auto. Heb blijkbaar alleen H1 koplampen voor een vrachtwagen (24V) besteld ipv voor een personenauto (12V)...… Vervelend maar kan gebeuren zou je zeggen. Maar even contact opgenomen met de klantenservice. Blijkt dat ze nu niet thuis geven en aangeven dat er geen pasgarantie op zit. Mag de koplampen op eigen kosten retour sturen en hopen dat ze dan het geld weer terugstorten. Kortom het heeft geen zin om je kenteken in te voeren voor een bestelling. Als het verkeerde product voor jouw auto wordt geleverd en je wil het terugsturen, draai je zelf voor de verzendkosten op.
LN23-05-2025
Tot nutoe snelle levering en zeer goed retour beleid. Niets anders dan lof!
Jeroen22-05-2025
De vrouw had vrijdag een lege accu. Dus ik surf op het net voor de snelste levering en kom bij Winparts uit. Voor half vijf besteld is morgen in huis. Ik was een kwartier voor half vijf klaar met bestellen en de bevestiging kwam binnen. Laat maar komen dus op zaterdag. Maar helaas… Pas dinsdag werd het geleverd. En ook dat verliep niet vlekkenloos. Omdat ik moest werken heb ik iemand laten komen om het pakket in ontvangst te laten nemen tussen 11:30 en 13:30. Tussentijds keek ik nog even op de track and trace om te kijken of het tijdsvak is veranderd… En weer in negatieve zin! Tijdsvak werd ineens twee uur later van 13:30 tot 15:30! Dus ik diegene gebeld die bij mij thuis op het pakket wachtte dat ze maar even terug naar huis kon gaan want de tijd is gewijzigd. En je raad het natuurlijk al, ze was net een kwartier weg, staat de chauffeur voor de deur… gelukkig (de zware)) accu bij de buren bezorgd. Maar alles wat er fout kon gaan ging ook fout. Jammer… uiteindelijk kon mijn vrouw woensdag pas weer de auto gebruiken. Maar goed, volgende keer beter.
Ge22-05-2025
Fijne leverancier voor onderdelen, denken ook mee en snelle levering.
Henk22-05-2025
Makkelijk bestellen snelle levering goede service. En bij retour snelle afhandeling
Henk22-05-2025
Makkelijk bestelling plaatsen .snelle levering goede service. Bij retour snelle afwerking
Georgy 21-05-2025
Product bestelling binnen gekregen. Zoals omschreven. Vandaag besteld en morgen in huis. Top!!
Onderdelen21-05-2025
Makkelijk, duidelijk en snel
Rens21-05-2025
Slecht geholpen met een retour, vanwege ziekte een aantal dagen te laat geretourneerd en je krijgt je geld al niet meer terug. Tonen geen begrip en kennen geen uitzonderingen. Pas op met bestellen als het eventueel retour moet! Ik bestel hier nooit meer wat.
Rene Ket21-05-2025
Een heel zeldzaam onderdeel, zelfs de autodealer kon er niet aankomen, maar Winparts heeft het!
Henk20-05-2025
Groot assortiment, snelle levering en goede service
Robert19-05-2025
Snel en de juiste maat geleverd, meerdere spullen hier besteld in het verleden en altijd goed, voor een goede prijs en service.
Peter19-05-2025
Perfect advies voor mijn camper Ducato rechter buiten spiegel.
Stephan19-05-2025
Transparant in levertijden hoewel dit sneller mag, maar dit weet je van te voren. Verzendkosten worden in rekening gebracht ondanks (voor mij) aanzienlijk aankoopbedrag. Klantenservice meldt dat dit zo zijn vanwege verschillende orders? Ik had deze artikelen in 1 order geplaatst, vreemd. Eerder een artikel besteld met pas garantie maar helaas, voor en compleet andere auto bestemd volgens de verpakking. Hierop contact opgenomen met de klantenservice en toen bleef het heel lang stil en geen reactie op WhatsApp welke communicatie wordt aangeboden. Uiteindelijk via mail opgelost maar puntje van aandacht. Ik zal hier blijven bestellen omdat het over het algemeen goed gaat. Verpakken kan beter.
René19-05-2025
Zoals altijd juiste onderdeel incl. pasgarantie, snel geleverd tegen nette prijs.
Ronald 19-05-2025
Prima webwinkel. Komt na wat het beloofd. Heeft erg veel artikelen en voor een redelijke prijs. Snelle levering.
Peter19-05-2025
Snel en goedkoop.
Marco 19-05-2025
Zeer snelle en goede service. Multiriem is van perfecte kwaliteit.
Erwin 19-05-2025
Netjes op tijd geleverd en paste perfect .
Frans 18-05-2025
Aankoop en bezorging verliepen goed. Echter de plakstripjes voor een achteruitkijkspiegel deden niet wat ze zouden moeten doen n.l. plakken. Ondanks het zorgvuldig schoonmaken en ontvetten lieten beide plakstrippen weer los. Uiteindelijk een spiegel met zuignap aangeschaft.