Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Peter17-05-2025
Scherpe prijzen snelle en goede services
John van Delen16-05-2025
Heel eenvoudig onderdelen bestellen met het invullen van een kenteken.
Sandra 16-05-2025
Snelle levering. Duidelijke site, had zo gevonden wat ik nodig had

Seare16-05-2025
Jullie zijn best echt waar ik heb nooit onderdelen verkeerd bestellen nog een tip onderdelen meer foto's als gemonteerd met voertuig en instructie hoe moet je make dankjewel
Danny16-05-2025
Duidelijk omschrijving en binnen een dag binnen het onderdeel zelfs op zaterdag of op zondag besteld en maandag binnen
Michel 15-05-2025
Zeer snelle levering van het product ,en wordt netjes op de hoogte gehouden van de verzend status, en wordt gewoon netjes verpakt ,top gewoon 👍
Simonini15-05-2025
Ik heb al vaker bij winparts gekocht en altijd een snelle levering
Hans15-05-2025
Mooie remklauwen geleverd, snelle levering en goede passing. Ik miste wel de koperen ringen, nieuwe bouten. Dat zou de set perfect hebben gemaakt. En ik vond het jammer achteraf te moeten ontdekken, dat de retourkosten voor statiegeld delen voor eigen rekening komen.
frank15-05-2025
makkelijke selectie, netjes op tijd geleverd
André15-05-2025
Net als altijd , lekker vlotte levering Zelfs service via mail om m'n kenteken door te geven om de bestelling te kontroleren op geschiktheid
DJ Berkouwer15-05-2025
Wat een waardeloze firma Hier een fietsendrager besteld en betaalt. vervolgens word er niets geleverd. wel 309 euro betaalt. Nu een moeten huren voor vakantie. Vervolgens medewerker aan de lijn gehad en die zegt verlopig niets ter kunnen doen.
Myrthe 14-05-2025
Al twee keer iets besteld, eerste keer ruitenwissers, tweede keer spiegelglas. Ideaal dat de site adhv nummerbord mee kan kijken naar welk product je nodig hebt en producten zijn van goede kwaliteit. Erg blij met deze webshop ook door de fijne prijzen.
Olaf 14-05-2025
5.0
5.0
De prijs kwaliteit verhouding is prima. Maar wederom de belofte voor 21.00 besteld de volgende dag in huis niet waar gemaakt. Als ik de andere reviews lees is dit een enorm verbeter punt. Gr Olaf
Steven14-05-2025
Kwaliteitsproducten aangeschaft, duidelijke website met voldoende uitleg over de toepassing van de producten. Door het kenteken in te voeren krijg je duidelijk het type product wat geschikt is voor jouw auto. Duidelijke berichtgeving met betrekking tot het bestelproces en correct geleverd.
Marcel14-05-2025
2.0
2.0
Verzending werd twee minuten na de opdracht naar een dag later verplaatst. Een vraag hierover werd beantwoord met "we hebben het druk". Als dat zo is, dan moet je andere levertijden aanhouden. Het ging om een accu zodat ik weer kon rijden, dus zo leuk was dit niet. Volgende keer bestel ik wel ergens anders waar hopelijk wel de beloofde levertijd wordt nagekomen.
Merlijn13-05-2025
Duidelijk welke onderdelen relevant zijn voor jouw auto. Goede prijs, snel en goed verzonden.
Jan13-05-2025
Heldere website en snelle levering
Peter K13-05-2025
Snel , goed en goedkoop
Wim Groeneveld13-05-2025
Snel en adequate bezorgd, waar voor je geld
Gerard13-05-2025
Door het invoeren van mijn kenteken, snel het juiste product voor mijn auto gevonden. Goede directe verwerking en nota via de mail. Nette mail dat het product een dag later werd geleverd. Alles onbeschadigd ontvangen
FP13-05-2025
De ervaring en betrouwbaarheid
bor13-05-2025
is best wel goed, wel lang wachten op matten van mazda 626. meer dan 1 maand
Erwin 12-05-2025
Is gewoon goed spul wat je krijgt en voor de rest ben ik zeer tevreden er mee.
Jef12-05-2025
Ik ben tevreden over der prijs kwaliteitsverhouding, maar het wordt wel frustrerend als er op de site staat op voorraad volgende dag verzonden,dan krijg je weer een mailtje dat het een dag later wordt.
H.van.Boxtel 10-05-2025
Winparts site is gebruiksvriendelijk heeft een enorme veel verschillende producten en goede prijzen heb een Bosch accu gekocht en netjes thuis gebracht ik zal hier meer kopen Ik raad mijn vrienden en familie deze site zeker ook aan