Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

J. Bosma12-06-2025
Makkelijk bestellen. Fijn dat ze het nogmaals checken of het onderdeel geschikt is voor je auto. Snelle levering en goede prijs.
Jos Mathot12-06-2025
Na aanschaf van een andere auto bleken de dakdragers niet meer te passen. Ivm de gesloten dakrails moesten het wel de juiste zijn. Omdat mijn zoon ook dakdragers wilde voor zijn auto zochten we universele dragers. We kwamen terecht bij Winparts en vonden een geschikte set voor een aantrekkelijke prijs. Na bestelling werd de set de volgende dag al bezorgd. En hij paste perfect op beide auto's !! Heel blij mee.
Rob 11-06-2025
Verkeerd geleverde spiegel retour. Retourneren en terugbetaling ging heel soepel en snel.

Piet11-06-2025
Goed materiaal en snelle aflevering
Frans 11-06-2025
Ging gesmeerd allemaal. Lekker snel volgende dag in huis. En de goeie producten. Ik was er erg blij mee.
Nathalie10-06-2025
Zeer overzichtelijke webshop, goed uit te zoeken wat je nodig hebt en meerdere opties. Zaterdags besteld en op woensdag alles binnen.
L&L10-06-2025
5.0
Het bestelde product kwam niet overeen met het product zoals op de website aangegeven was. Contact gehad met Winparts en men zou er een melding van maken. Daarna niets meer gehoord.
Peter Maréchal10-06-2025
Snelle vriendelijke respons producten voldoen aan de verwachting
erwin09-06-2025
5.0
Ordernummer: WP225-0516052 remblokken AUDI A6 C7 Avant levering optijd remblokken goed maar de remblok geleider plaatjes/ijzers waren veel te groot heb de oude maar schoon gemaakt en de klant korting gegeven zonden dat de set niet compleet pasten ondangs de pasgarantie
Anton van Dijk09-06-2025
Onderdelen goed te vinden door middel van kenteken tevens groot assortiment. Snelle en correcte bezorging.
Ruben09-06-2025
Heb het na een week nog niet thuis door Post NL en dikke verzendkosten betaald voor iets van bijna 9 euro
de brugmannetjes09-06-2025
Het bestellen ging makkelijk. Na mijn bestelling ontving ik bericht van jullie dat er meerdere typen accu voor het genoemd kenteken te koop zijn. Of ik zsm wilde reageren welke type het moest zijn. Ik gelijk gebeld met de garage waar ik de auto had gekocht en zij vertelden dat het weliswaar niet de originele accu was maar de bij jullie aangeschafte ook voldeed. Mail naar jullie gestuurd dat de zending door kon gaan (ik wist op dat moment dus niet of jullie de zending op on hold hadden gezet). Ontvang ik van jullie een reactie op mijn mail dat binnen drie dagen zal worden beantwoord…… Tja, op dat moment verkeer ik dus in de onzekerheid of de accu wel of niet zal worden verzonden… Tweede kleine dingetje: vermeld liever niet wanneer zal worden bezorgd als je dat niet zeker weet. De accu kwam een dag later dan toegezegd. Ik weet liever zeker dat ie over een week wordt bezorgd dan dat iets wordt toegezegd en niet kan worden nagekomen (zeker als er een derde partij bij is betrokken zoals I.c, Teansmission. Verder puike accu, hij zit er in en we kunnen weer rijden. Vriendelijke groet, Theo Brugman
Klaas08-06-2025
5.0
Heb veer besteld met pasgarantie maar de veer paste toch niet. Er staan ook geen duidelijke maten bij de chassisveren zodat je het ook niet kan controleren.
Arthur08-06-2025
Gemakkelijk de juiste onderdelen opzoeken door middel van het kenteken van de auto. Levering was zeer snel in huis
T de Jong07-06-2025
Met een uitgebreide onderdelen site, is het gemakkelijk om de gewenste onderdelen te vinden en te vergelijken. De bestelling word zorgvuldig en snel verzonden in een degelijke verpakking.
T Koelewijn07-06-2025
prima shop,snelle levering ondanks weekend.
Loek06-06-2025
Had niet passende onderdelen besteld en kreeg hier gelijk een mail over heb contact gehad en alles werd keurig goed gezet en snel geleverd Toppie
Frans P06-06-2025
Ik vindt deze shop geweldig omdat zij een uitgebreid assortiment hebben , snelle levering en goede communicatie ,ook de prijzen zijn redelijk en zeer snelle levering
dubbellucht06-06-2025
komt na wat ze beloven,gewoon perfect
Carla06-06-2025
Makkelijk en snel de juiste wissers kunnen bestellen. Wel vertraagde levering maar daar kan Winparts niks aan doen.
Wim van Eck06-06-2025
Altijd mooie prijzen duidelijke site snelle levering onderdelen makkelijk te vinden door het kenteken in te voeren
Vincent06-06-2025
Last-minut hulpveren nodig voor een fiat ducato camper bj. voor 1990. Deze shop was zowat de enigste die ze voor dit model voorradig beschikbaar had. Levering was snel. Contact verliep uitstekend. Naar mijn eigen ervaring een prima shop.
Harry06-06-2025
Goed web shop. Zeer snel en betrouwbaar. Veel keuze en voor iedere beurs een onderdeel.
Jeroen 05-06-2025
De prijs is goed en een snelle levering en een goede filtering van de juiste passende onderdelen!
René 05-06-2025
5.0
Winparts is prima maar de bezorging van Post.nl een drama. Al een week lang elke dag krijg je een bevestiging van de levertijd en elke avond een mail met sorry, we hebben het bezorgmoment moeten wijzigen. Triest, wacht nog steeds op de bezorging..