Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Barend Mons08-09-2025
Ik heb een buitenspiegelkap voor mijn camper besteld. Op zich alles keurig en snel geleverd. Kritiekpuntje is dat het onderdeel bij olaatsen niet volledig identiek was aan her origineel, waardoor we moesten improviseren met bevestigen. De schroefgaten zaten niet op de zelfde plaats. Dit terwijl de bestelling op kenteken was gedaan. Het is uiteindelijk gelukt en ik heb besloten niets terug te sturen omdat we inmiddels ook wat stukje binnenin hadden moeten afbreken om e.e.a. Passend te krijgen. De kwalificatie van mijn campervan op basis van kenteken klopte ook niet (Fiat Ducato met open laadbak - ipv camper- dus wellicht is daar iets fout gegaan.
Ron08-09-2025
Fijne overzichtelijke webshop waar ze bijna alles op voorraad hebben. Netjes binnen de beloofde levertijd afgeleverd in tegenstelling tot concurrerende webshops..
Mano08-09-2025
Snelle levering (2 dagen later) dan aangegeven, volgens de kenteken check heb ik toch nog de verkeerde artikel gekregen! Jammer moest helaas terugsturen.

Ken08-09-2025
Winparts heeft veel in voorraad, en voor 15 uur besteld morgen in huis (helaas was het bij mij overmorgen, zo ik heb een dag voor niks zitten wachten)
Wim07-09-2025
Ze hebben meestal alles wat je nodig hebt, tegen betaalbare prijzen. Leveren erg snel. Zeer tevreden.
Raymond 07-09-2025
Makkelijk om op de site, dat te vinden wat je nodig hebt….👍 Snelle bezorging en een goed product…..🤗 Mijn complimenten Mvg
HeGru07-09-2025
3.0
3.0
Na bestelling werd volgende dag aflevering beloofd. Ruitenwissers. Dan kon ik daarna met de auto naar werk. 19km.nWerd regen voorspeld. Dat werd twee dagen. 1 dag op de fiets door regen. Jammer.
Gerbrand 07-09-2025
Groot assortiment, gemakkelijke site, goede prijs en hele snelle, goed verpakte, levering.
Goede en juiste service.07-09-2025
Na een eerdere ervaring nu een ruitenwisser voor onze Toyota besteld. Door de eenvoudige zoekmenu snel tot een kunnen komen. Een snelle levering en de volgende dag de passende ruitenwisser geplaatst en werkt als behoord.
Gerrit 07-09-2025
Keurig volgende dag geleverd. Ook dmv kenteken duidelijk welke producten geschikt zijn voor de auto
Carolien07-09-2025
Gemakkelijk doormiddelvan kenteken de juiste achterruitenwisser besteld.
Fam. Meijer 07-09-2025
Zeer makkelijk te bestellen via kenteken. Het ging om een achterruitwisser.
Arnold07-09-2025
Snelle levering en goed verpakt ik ben er tevreden over
Thomas06-09-2025
Super snel bezorgd maar net ander product als op de foto. Daar ik haast had. Kon ik hem met wat aanpassingen toch gebruiken wel jammer dit.28-12-2025
Ron 06-09-2025
Naven en lagers besteld bij Winparts. Zeer gemakkelijk en duidelijk, goed overzichtelijk. Ene dag besteld en volgende dag binnen,super geregeld!!
E06-09-2025
Snelle levering en goed product voor kleine beurs
van Hurck06-09-2025
Geen klachten.
Dec06-09-2025
Prima service, artikel goed verpakt. Duidelijke handleiding en kwalitatief goed product. Verzending 1 dag vertraagd. Dit werd echter netjes aangegeven en bovendien had ik wat laat op de dag besteld!
dirk visser06-09-2025
ging allemaal heel goed niets op aan te merken
Geert06-09-2025
Alles ging perfect
Geert06-09-2025
Goede onderdelen..goede side. Keurig geleverd
Rollator6906-09-2025
Snelle levering, en duidelijk....😉👌
Anneke06-09-2025
Snel en netjes geleverd. Past goed en goede kwaliteit. Zeker een aanrader
Henny06-09-2025
Vandaag besteld, morgen geleverd is nog nooit gelukt. Vervelend als je iets snel nodig hebt. Verder wel altijd tevreden over de producten.
Frank06-09-2025
Goede duidelijke website wat de keuze makkelijk maakt welk onderdeel je moet bestellen. Ook het retourneren ivm te veel besteld verliep soepel. Goede en fijne ondersteuning van de klantenservice.