Winparts.nl
7.3
Deze score is gebaseerd op 7570 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
redelijk makkelijk alle onderdelen kunnen vinden. hoef niks terug te sturen.
Bestelling gewoon goed en snel verlopen, maar je wordt gek van alle mailtjes die ze sturen !
Heb een ruitenwisser setje besteld en binnen enkele dagen maar liefst 9 mailtjes ontvangen.
Op tijd en netjes verpakt geleverd. Wat natuurlijk erg prettig is indien het alsmaar regent in de herfst.
Mis alleen een goede instructie film van de zijde van Winparts.
Precies wat ik. Zocht snelle levering alleen een beetje grote verpakking kon ook in envelop het is maar waar je voor kiest sjapo .
Bij Winparts vond ik de vervangende Stabilus lift o mat gasveer die identiek was met de oude veer in de disselbak van mijn caravan uit 2007.
Was keurig verpakt en geleverd wat ik gevraagd heb
Super snelle verzending. Alles netjes verpakt.
Mooie website , duidelijk en makkelijk zoeken op kenteken . Alleen de vervoeder legde de delen voor de deur zonder aan te bellen , terwijl ik thuis was . Maar de uitlaatdemper die ik bestelde paste perfect
winparts levert netjes op de datum die aangegeven staat. prijs is goed en de onderdelen krijgen een pas garantie zodat je zeker weet dat het past
Goede service en goede producten voor een nette prijs
Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Bestel er al jaren onderdelen.
Er wordt goed gecontroleerd of het artikel op juw auto past. Het is snel verzonden en aangekomen. De prijs valt ook mee. De lokale onderdelenhandl was een stuk duurder.
Overzichtelijk en snel besteld, volgende dag binnen..
Webshop is prima, de partner PostNL is om te huilen. Ik had een PostNL punt uitgekozen en krijg een bericht dat pakket is afgeleverd bij PostNl punt 15 km verderop. 30 KM in totaal.
Zo'n partner die zo'n service geeft zou ik als ik Winparts niet willen hebben.
het was makkelijk om op de bestelsite de juiste onderdelen te selecteren. bestellen en betalen was ook geen punt. en de onderdelen waren de volgende dag thuis .
Snel geleverd en makkelijk te verwerken .
ik heb het nog niet gemonteerd maar Winparts.nl kennende zit dat wel goed . koop er vaker.
perfekt afgeleverd en super snel ,de volgende dag
Je wordt na invoer kenteken goed naar het juiste onderdeel geleid. Goed aangegeven wat je krijgt voor een scherpe prijs. Het proces van verzenden en leveren wordt vervolgens goed doorgegeven. Dus van zoeken, kopen, verzenden en ontvangen is zichtbaar.
Overzichtelijke site, duidelijke informatie, bestelde artikelen prima verpakt en snel ontvangen. Heb al vaker besteld altijd prima.
Informatie artikel opgevraagd per mail, keurig en duidelijk beantwoord.
Ben nog niet aan gebruik toegekomen, maar heb er alle vertrouwen in
Snelle levering
Gemakkelijk zoeken met het kentekennummer en dan kijken hoeveel je uit wil geven en dan bestellen en betalen
Werd netjes ingepakt en verstuurd
Koop al jaren bij Winparts altijd goed en ook met garantie, gelukkig komt dat bijna niet voor omdat ze goede producten leveren.
Op de verpakking stonden verkeerde montage afbeeldingen, moest bij andere verkoper kijken hoe de wisser gemonteerd moest worden daar kon ik zelfs een montagefilm bekijken én was zelfs iets goedkoper!
De bestelde artikelen waren precies zoals ik het bedoeld had.
Wat wel jammer is , is dat er op de site staat " vandaag besteld, morgen in huis " terwijl iedereen weet dat dit nooit
gebeurd . Misschien die zin weg laten ??
Prima service en prima lamp ik zou bij de dealer €250 betalen voor lamp te vervangen hier ben ik meer dan 50% goedkoper geweest