Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sierk06-04-2023
Betrouwbaar. Het bestelde was goed verpakt en snel geleverd. Winparts maakt zeker waar wat ze schrijven.
Gert06-04-2023
Winparts heeft zijn werk goed gedaan maar over DHL heb ik wel een klacht. De eerste keer dat ze het pakket afleverde zijn ze zo weer vertrokken ondanks dat er gewoon iemand thuis was de volgende dag ging dat bijna weer mis Je moet dus in de gaten houden of DHL wat probeerd af te leveren. Dit is erg vervelend als je op het pakket zit te wachten.
Dennis05-04-2023
Zeer tevreden, pasgarantie voor onderdelen, duidelijke overzichtelijke site, alle onderdelen beschikbaar tegen mooie prijzen. Snelle levering, perfect

Ronald Meijers05-04-2023
Snelle levering juiste product informatie gewoon top ga zo door ik wil deze winkel aanbevelen
Leo05-04-2023
Jullie shop is overzichtelijk en je bent snel door de bestel stappen heen. Een snelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag was het er al.
Jerrel05-04-2023
Zeer matig. k had een onderdeel besteld die ik de volgende dag zou ontvangen . De volgende dag kreeg ik een mail dat om 11.30 mijn onderdeel was bezorgd en af kon halen. Om 14.30 naar de plus. Geen onderdeel geleverd. Om 17.00 weer naar de plus. Weer geen onderdeel bezorgd terwijl ik dat onderdeel dringend nodig had. Onderdeel werd vervolgens pas om 19.45 geleverd.
De Kruijff05-04-2023
Alles goed en netjes geleverd, alleen lang op moeten wachten dat het pakket afgeleverd werd . Zondagmiddag besteld en vrijdagavond pas afgeleverd. , dus verzenden zou vlotter mogen. Verder super tevreden met Winparts.
Ruud van Egmond05-04-2023
Goede duidelijke webshop, zodat verkeerd bestellen haast niet mogelijk is. nog nooit iets terug hoeven te sturen en altijd goed en vlot geleverd
Arjen05-04-2023
Goed advies gekregen van de klantenservice. Daardoor snel het juiste onderdeel in huis.
Bob05-04-2023
Ik had het verkeerde product gekregen en kreeg snel het juiste op gestuurd na kort contact.
Jantje05-04-2023
Goede duidelijke site en super snelle levering, vandaag bestellen en morgen leveren Ze doen wat ze beloven
Cees05-04-2023
Prettige website (op kenteken) met kwaliteits onderdelen en snelle levering.
Grasmusen05-04-2023
Goede ed duidelijke website. Levering was niet helemaal goed gegaan. Met behulp van klanten service en watsapp was dat zo geregeld en hersteld.
Sander04-04-2023
Ruim assortiment, scherp geprijsd en vlotte verzending. Proces van order is goed te volgen. Zeker een aanrader.
Ali04-04-2023
2.0
2.0
Verzending is zeer slecht,eerst 4 dagen gewacht op bestelling en wat denk je verkeerde artikel,opgebeld en zouden andere opsturen,inmiddels bijna 2 weken verder en nog geen artikel
janp01304-04-2023
Precies het goede artikel gekregen dat ik besteld had m.b.v. mijn kenteken. Snel bezorgd en dat alles voor een heel redelijke prijs.
Eduwin04-04-2023
Een zeer mooie site, welke heel duidelijk is. Daarnaast worden de bestelde artikelen heel snel geleverd.
Julian04-04-2023
Winparts is een overzichtelijke automotive-webshop. Voor alle (auto)merken en modellen zijn de meeste onderdelen plus allerhande accessoires te vinden. Vaak is het mogelijk OE onderdelen te krijgen. Met een ruim aanbod in merken is daarnaast een goede keuze te maken in kwaliteit en kosten tussen onderdelen. Ik heb bij Winparts altijd een goede service gekregen, daarnaast denken zij graag met de klant mee.
Ad Nuijten04-04-2023
Super snel geregeld en bezorgd! Bestellen gaat gemakkelijk en bezorging kan men zelf invullen.
Theo B04-04-2023
Goede prijs, snelle levering. Al vaak hier besteld, eigenlijk nooit geen problemen
pedro Alvarez Gonzalvo03-04-2023
Het product was makkelijk te vinden in jullie shop en de prijs was goed En vandaag besteld was morgen in huis
Ede Graaf02-04-2023
Fijn om te bestellen , je kunt er van op aan goede kwaliteit en levering op tijd
Harry02-04-2023
Snelle en correcte levering .Velgen zijn mooi schoon geworden.voldoet aan mijn verwachtingen
Siebe van den Berg02-04-2023
Ik heb ruitenwisser besteld van het merk Bosch. Zeer tevreden over de communicatie en de kwaliteit van het product. Super product in vergelijking wat ik had.
Johan02-04-2023
De shop is ok, en overzichtelijk. En het aanbod is ruim. De levertijden die belooft worden, worden echter nooit gehaald. Denk dus niet dat als je morgen wat nodig hebt, je het dus echt morgen in huis hebt, maar een week later.