Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Dramatisch, bestelde onderdelen bleken na bestelling niet voorradig. Dan wordt er voor het ontbrekende artikel een duurder alternatief voorgesteld. Dit terwijl er een ook goedkoper alternatief voorradig is. 1 week later wordt mijn bestelling pas verstuurd. Dan wordt het pakket niet bezorgt, vertraagd bij DHL om onduidelijke reden. Na bellen met Winparts waar mijn bestelling blijft, omtvang ik weer een week later mijn bestelling, helaas niet compleet en geheel besmeurt met koelvloeistof. Blijkbaar is de bestelde koelvloeistof gaan lekken en heeft het pakket beschadigd. Een fout van DHL of Winparts, in ieder geval worden de ontbrekende artikelen opnieuw toegestuurd. Weer een week later ontvang ik de ontbrekende spullen. Helaas zit hier een verkeerd geleverd artikel bij. Ondanks bellen met Winparts wordt dit niet retour genomen of vergoed.
De wind en regen deflectors passen helaas niet.
Hoewel ik had opgegeven voor een citroen C4 picasso
Uit 2009, heb ik deflectors vanaf 2013 gekregen.
Maar proberen om ze terug te sturen.
Snel levering. 19 uur besteld volgende dag 2 uur ontvangen. Goed prijzen. Top
Door fout in website verkeerde onderdelen ontvangen. Moest zelf nieuwe bestellen had alleen gevraagd om tweede keer verzendkosten te crediteren maar wacht na een maand nog steeds
Goede prijs/kwaliteit verhouding ,goede service ook als er eens iets verkeerd is besteld of niet past.Doen dan niet moeilijk.
Snel en goed, en ze denken met je mee.
Ik bestel al jaren bij hun en nooit een probleem gehad of meer gemaakt.
Gewoon zo door gaan,top jongens en meisjes natuurlijk.
Duidelijke webshop met verschillende keuzes.
Heb twee goed werkende gasveren voor mijn auto voor een schappelijke prijs.
Alles ging volgens afspraak, bestellen en bezorgen.
Goede communicatie na plaatsing bestelling om het juiste artikel naar mij
Naar mij toe te sturen
Goede ruitenwissers. Vond het monteren goed te doen alleen je moet het even doorhebben. Geluidloos en mooi resultaat.
Product is prima. Alleen wel jammer dat het niet zoals beschreven is de volgende werkdag geleverd.
In de mail staat dat ik inmiddels mijn pakket heb moeten ontvangen. Jullie hebben hem vorige week vrijdag opgestuurd naar PostNL, en postnl weet nog van niks. Klantenservice gechat, zouden een oproep doen bij postnl voor mijn pakketje. Ook nog geen reactie binnen van jullie daarover. Kortom, ik heb inmiddels ergens anders al de sensor besteld en is al gemonteerd op de auto. Ik wil graag mijn geld terug en jullie kunnen het pakketje zelf weer retour krijgen.
Prima website en zeer duidelijk wat betreft keuze voor de onderdelen. Onderdelen op tijd geleverd zoals beschreven in de order tegen een goede prijs.
Vind het geweldig, Zelf een kleine fout gemaakt en kon zonder veel moeite geruild worden tegen het juiste artikel. Wederom snel geleverd en past super 😃.
De gebruiksvriendleijkheid van de site is zeer goed. De aangegeven produktinformatie is eveneens zeer volledig en juist.
Zijwindschermen besteld leek wel papier zo zacht was het plastic vloog er gelijk vanaf ookal was het zo gemonteerd als beschreven
Bestelling was keurig opgestuurd en communicatie was uitstekend, complimenten! Gr Rob
Goed assortiment met echt alles wat je zoekt .
Met het zoeken op kenteken kan er niets mis gaan bij het bestellen.
Ik zetten men kenteken erin in wou ruiterwissers bestellen voor de voorkant en waren ze niet goed alleen maar eentje
Zoals gewoonlijk is het in orde.
Wat je ook besteld, het klopt altijd.
Prijs/kwaliteitverhouding is een dikke prima
Enige nadeel, de levertijd is kwa andere internetaanbieders wat aan de lange kant, hier ook al meermaals over contact gehad.
Snelle levering en zeer goede service! Helaas had ik een verkeerd onderdeel, maar dit werd snel en accuraat opgelost.
Wieldoppenset besteld, helaas was er 1 van de 4 wieldoppen na 4 maanden kapot gegaan. Super opgelost door Winparts!
Erg blij mee, goede service.
Klant vriendelijk en eerlijk, alles is op tijd binnen en is overzichtelijk en de prijs is aantrekkelijk en zou zeker aan vrienden positief advies geven over Winparts.
Met de shop is niks mis, maar met de verzender DHL wel.
Die vertraagt eerst de levering.
Aanpassen van de leverdatum kan niet.
Het pakket wordt dan maar bij een Tankstation afgeleverd.
Kan ik dus niks mee.
Paar onderdelen besteld voor mijn auto zoals bougies en rem onderdelen en een ruitenwisser.
Het is allemaal top geleverd alleen het enige na deel was dat de bougie doosjes en de ruitenwisser doos helemaal krom waren door het schuiven van de riemschijven denk ik.
gelukkig geen schade aan de materialen.
Misschien de volgende x in een oud doosje opbergen.
Voor de rest was alles top! + snelle levering