Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Onderdelen makkelijk te vinden op deze site,Snel geleverd zoals was beloofd,netjes verpakt en te volgen via track and trace
Top service.echt menselijke.
Eerlijk bedrijf.
Was geholpen vandaag door een heel Lieve meisje.
Top service.
Goede site. Kan makkelijk vinden wat je zoekt.goed vergelijken. Snelle levering. Zeer tevreden.
Vaker spullen besteld voor de auto. Handig om via je kenteken de juiste spullen te selecteren. Laatst een trekhaak set gekocht. Zeer tevreden over.
service van winparts i s pervekt,alleen heb ik 2x drukschakelaar voor de airco besteld met PASGARANTIE wat niet zo is
heb de erste bestelling retour gestuurd de tweede bestelling past ook niet deze kan ik niet retouneren om dat ik deze bij montage beschadigt heb dus begrijbt niet helema de PASGARANTIE
Vorige week een kofferbakmat besteld, Geen rubber maar op TPU basis, pasvorm ok ,prima.
Ook rubber vloermatten besteld, duidelijk genoemd in de omschrijving, rubber.
Maar ook dit is gewoon TPU net als de kofferbakmat.
Mail gestuurd met de vraag of dit klopt, geen reactie gehad.
Gemak, niks geen gedoe via een officiële auto dealer. Goed advies over de automatten voor mijn Ford C-Max. Vlotte afhandeling van de bestelling bij WINPARTS.
Slechte shop na bestelling van artikel op kenteken van de auto wordt nog het verkeerde artikel geleverd wat niet past.
Geen aanrader.
Site ziet er prima uit, levering verliep prima het enige wat ik mis is de gebruiksaanwijzing van de gasveer die ik gekocht heb, zodat ik hem nog niet heb kunnen monteren.
Prima site, producten makkelijk te vinden en een snelle, correcte levering.
alles goed te vinden en snelle levering producten een prima passing goed voorgelicht
Makkelijk op kenteken besteld en correct geleverd.
Aansluiting was anders maar de hulp uitstekend.
Uiteindelijk dus prima.
Ik had iets besteld wat niet paste , na contact werd het meteen opgelost zowel het niet passende retour en een nieuwe gestuurd echt super service !!!
om te beginnen een uitstekende snelle levering en binnen 24 uur op de mat.
Ook een heel goede prijs kwaliteit verhouding.
mijn mening ? kan niet beter
Als oud automan weet je waar je bestellen moet. Winparts voldoet volledig aan de verwachtingen, qua bestelling, qua communicatie en qua levering. Binnen een dag was het onderdeel binnen. Chapeau
Ik ben niet zo van het aanbevelen maar hoop dat deze review genoeg zegt.
Goede omschrijving van het product
En een snelle en goede levering
Hou dit vast er zijn er zoveel die alles beloven
En niks nakomen
En jullie hebben koerier gelukkig
Nooit gaan wisselen
Altijd goede service. Vind er altijd de juiste artikelen voor mijn vw golf.
Fijne overzichtelijke site. Als je het kenteken ingeeft dan heb je snel gevonden wat je zoekt. De keuze is groot en de prijs is zeer scherp.
Altijd goede prijzen en service.. soms is de verpakking wat te groot voor het product maar verder altijd tevreden.
Zeer betrouwbare auto-onderdelen webshop!
Goede kwaliteit.
Goede prijs.
Altijd op tijd en netjes bezorgt.
Top!!!
Na ruim een half jaar nadat ik een onderdeel heb besteld kan ik het, zonder de gegevens van de bestelling en betaling nog te hebben, retourneren en krujg ik mijn geld terug. Ook de verzendkosten die ik moet betalen om te retourneren worden vergoed!
Ik ben zeer tevreden over de klantenservice en de afhandeling van mijn zaak.
Op zoek naar onderdelen kwam ik bij Winparts. Simpel het kenteken invullen, bestellen en afrekenen. Echt gemakkelijk en supersnel geleverd.
Alles gewoon eerlijk en goed! Alles werkt snel en duidelijk! Snelle levering en goed verpakt. Voldoet altijd aan de verwachtingen!
Bestelling , correct. Afspraak is afspraak,
Binnen 24 uur was bestelling gereed