Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goede site, met overzichtelijk onderdelen paket via kenteken.
Altijd snel geleverd indien op voorraad en goed verpakkingen van de onderdelen.
Zeer zeker een aanrader en bestel al jaren en nog steeds een gewaardeerde klant
Ik kan kort zij:
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Vriendelijk personeel EN beschikbaar voor hulp
-Zeer ruim assortiment
Fijne site. Onderdelen goed vindbaar, vooral als je je kenteken invoert. Ook snelle en goede levering. Minpuntje dat ik onlangs ondekte bij bestelling van brandstoffilter is, dat er nogal een lijstje naar voren kwam, waarbij er filters met verschillende diameters werden aangeboden, terwijl de huidige echt maar 1 maat vereist. Dus toch ook zelf controleren.
Geweldige Internet Winkel. Leveren keurig op tijd en snel en erg betrouwbaar kwa producten.
Voor de tweede keer onderdelen besteld en beide keren tot volle tevredenheid. Alleen dacht ik dat de boutjes waarmee je de remschijf monteert er bij zouden zitten. Dat is misschien een punt om te vermelden bij het bestellen.
Heel netjes de mails ontvangen waarin aangegeven stond waarneer het pakketje geleverd zal worden ik had een dag vertraging van het pakket en toen krijg ik gelijk een mail dat het iets langer duurde super fijn
De laagste prijs van Nederland en de Turtlewax werd binnen 24 uur thuis geleverd.
Bestel vaker bij Winparts. Scherpe prijzen en snelle levering. (Volgende dag al in huis.) Zeer tevreden.
Goede prijs, snelle levering (binnen 24 uur), fijne zoekfunctie.
Stevige verpakking maar wel aan de grote kant :-)
Levering (ruitenwisserblad) helemaal in orde. Makkelijk te vinden op de site o.b.v. kenteken. Omdoos had wat kleiner gekund.
Bestel wel vaker via Winparts. Groot aanbod voor redelijke/scherpe prijzen en de volgende dag al in huis.
Snelle levering en goedkoper dan ergens anders en dat wil je toch nu alles duurder word ,ik ben zeer tevreden.
Duidelijke omschrijving van het product en zeer eenvoudig het juiste artikel te kiezen m.b.v. het invoeren van het kenteken. het artikel werd zelfs sneller geleverd dan eerst werd aangekondigd.
Nette shop , die je goede informatie geeft over je product , en de verzending . En als.je besteld hebt krijg je goed info betreffende wanneer het afgeleverd wordt . Alsmede dat je bestelling goed verpakt is en tegen een stootje kan tijdens transport .
Jullie zeggen wat Jullie gaan doen en doen ook wat Jullie gezegd hebben . En zo hoort het ook .
Ik had snel de ruitenwissers gevonden die ik zocht. Bestelling verliep gemakkelijk. Levering was zoals afgesproken, kortom alles prima. Alleen waren naar mijn mening de verzendkosten aan de hoge kant.
Weer te laat met de spullen. Zo als 9x van de 10x
Wel beloven niet waar maken.
Lekkere vlotte levering en altijd passend via kenteken! Mocht er iets niet in orde zijn wordt dat zonder problemen opgelost.
In mijn nieuwe auto was geen reserveband aanwezig, dus via Winparts makkelijk een reserveband/noodwet besteld. Supersnel geleverd!
Makkelijke bestelling op basis van kenteken auto. Prijs was goed en de levering snel, nix mis mee, zeker aanrader.
Alle onderdelen naar wens. De juiste spullen kunnen vinden met de handige zoekfunctie op de site op nr. bord
Ik heb nieuwe ruitenwissers gekocht en die waren op deze site de helft goedkoper als in een winkel waar ik was geweest. De levering was ook heel snel en ik kan alles goed en snel vinden op jullie site!
Top service uitgebreide informatie van hoe laat en wanneer levering, varta Silver Dynamic accu 54 ah
prima levering, onderdelen niet te duur heel goed!
gewoon netjes zoals het hoort.
Prima service een niet passende set ruitenwissers na telefonisch contact terug gezonden en nu 5dagen later staat mijn geld op mijn bankrekening ben zeer tevreden.