Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bas broek21-02-2024
Op de onlineshop staat alles wat je nodig heb duidelijk omschreven zodat je snel je keuze kan maken. Mijn bestelde Bosch ruitenwisser zag er precies zo uit als in de shop, ook het plaatsen van mijn nieuwe ruitenwisser was binnen 5 seconden gebeurt. Dit was d tweede keer dat daar wat besteld hebt en dat zal vast meer gebeuren, ik ben alweer zeer tevreden over het product en de super snelle levering. Ik beveel Wnparts zeker aan.
Bud21-02-2024
Winparts heeft alles voor jouw auto. Levering is altijd vlot. Als het een dag langer duurt krijg je bericht hiervan. Producten passen perfect. Nooit iets aanpassen maar gelijk monteren.
Ward21-02-2024
Goede service, duidelijke site. Alleen graag een andere vervoerder nemen. Postnl zou mijn product de dag na bestellen leveren. Maar is die dag niet gekomen waardoor ik het bij een afhaalpunt moest gaan op halen op de dag erna

Hans Nieuwenhuis21-02-2024
Leveren prima onderdelen,zelfs soms wat veel van het zelfde onderdeel,zodat de juiste keuze wat lastig kan zijn,maar via Wapp is er altijd wel iemand die je door dat doolhof heen helpt mocht dat nodig zijn
Rene klaver21-02-2024
Bestelling heb je al een dag erna al in huis super snel en mooi stevig verpakt ,top bedrijf
Dick veldksmp21-02-2024
3.0
Het plan is goed: gewoon op kenteken. Je zou denken kan niet missen. Helaas miste het wel😢🙈 Mijn achterwisserblad paste niet op de chevrolet spark. Heb het blad er afgetrokken en o mijn oude frame gemaakt. Wel heeeeel jammer. Is nu niet zo mooi😡
Peter20-02-2024
2.0
2.0
Al voor de 2e maal ruitenwisser besteld met behulp van invoer kenteken en wederom niet passend. Bij concullega besteld en direct passend
William20-02-2024
Uitgebreid assortiment tegen nette prijzen . Snelle levering zonder poespas
Wim20-02-2024
Goede producten van goede kwaliteit alleen zou ik een andere postbezorging kiezen dan post nl die gooien je bestelling zo buiten in de regen
Ezky19-02-2024
Een gebruiksvriendelijke site. Eenvoudig materialen of accessoires voor jou auto opzoeken is doodeenvoudig door jou kenteken in te voeren. Je zit dan altijd goed. Levering is binnen de afgesproken termijn.
Martin Weterings19-02-2024
Een heel klein onbreekbaar product wat door de brievenbus kan is verzonden in een veel te grote doos waardoor deze moest worden opgehaald bij een PostNL punt. Had jullie verzendkosten bespaard en mij een ritje.
Martin19-02-2024
Gebruiksvriendelijke website. Er werd na de tijd nog gevraagd om het kenteken, dat ik niet opgegeven had, om mijn bestelling te checken. Wel jammer dat je daarna ongevraagd iedere dag reclame gemaild krijgt. Daar kon je je wel gemakkelijk weer voor afmelden.
Lotte17-02-2024
Wieldoppen besteld. Binnen een dag bezorgd, netjes verpakt, goedkoop en goede kwaliteit, erg blij mee!!
ja17-02-2024
snelle levering en kwaliteit daar gaat het om perfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeect
Inge16-02-2024
Geweldig geholpen bij de aankoop van m’n ruitenwissers, omdat ik niet wist of ik wel de juiste had gekozen. Dikke pluim hoor!! 👍🏽
Marcel16-02-2024
3.0
Allemaal beloftes op de site en in de mail die je na de bestelling ontvangt, maar niets komt uit. Ruim voor 21:00 uur besteld en de bezorging is de volgende dag. Om 22:00 uur kreeg ik al een mail dat ze het niet zouden verzenden. Vreemd, want de site gaf aan dat alles op voorraad zou zijn. Verder een slechte communicatie. Dit was mijn eerste en laatste bestelling.
Lars15-02-2024
Snelle levering. Duidelijke beschrijving. Makkelijk de juiste onderdelen vinden doormiddel van je kenteken invoeren.
Fred15-02-2024
Prettige webwinkel, goede keuze kunnen maken, snel geleverd voor een eerlijke prijs
Herbie14-02-2024
Uitermate slechte klantenservice ! De beloofde 10% korting wordt NIET verrekend en de kortingscode wordt simpelweg niet verstuurd. Blijkbaar is dit bedrijf niet in staat om de beloofde korting achteraf te verrekenen
Marcel13-02-2024
Pakket niet ontvangen. Track en trace zegt ontvangen….. Blijkt volgens post NL te zijn terug gestuurd omdat het pakket beschadigd is. Krijg geen contact met Winparts. Nu 3 mails gestuurd en nog geen enkele reactie. Jammer dat er veel tijd nodig is voor communicatie. Een klant wilt graag weten wat er gebeurt met de levering.
Peter13-02-2024
Dakdragers besteld voor een Mazda CX5. Deze werden geleverd met de verkeerde bevestigingskit. Vervolgens hierover telefonisch contact opgenomen en uitgelegd welke kit het moet zijn nl. de kit zoals die op de site van Winparts met een foto wordt afgebeeld. De betreffende medewerker snapte mijn probleem en zou er voor zorgen dat de juiste kit met de volgende zending zou worden opgestuurd. Echter ook nu weer zat bij de nieuwe zending de verkeerde kit. Hierover via whatsapp contact gehad echter vooralsnog geen oplossing gekregen. Telefonisch contact gezocht maar na 20 minuten! in de wacht te hebben gestaan maar opgehangen. Teleurstellend!
Jan13-02-2024
Deze shop heeft bijna altijd de accessoires die ik zoek. Bestellen gaat heel makkelijk en levering is snel. Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen tegen een nette prijs.
Hans13-02-2024
Wat een goede en strakke, goed passende automatten zijn dit! Keurig bezorgd en dat voor deze prijs!
Maick Lemaier12-02-2024
Op basis van kenteken zou er een voorstel moeten komen wat perfect bij mijn auto zou passen. Helaas was er zo'n groot aanbod dat ik even door de bomen het bos niet meer zag (betekent dat er genoeg keuze is voor iedereen) . De keuze die ik maakte was helaas niet gelijk passend en moest wat aanpassingen doen aan de ruitenwisser zodat het passend en vast zat. Dit is niet de schuld van de verkoper, maar van de fabrikant. De service was snel en op tijd, dus hier kopen is een aanrader.
Winparts11-02-2024
snel, correct en stip op tijd het materiaal was precies wat ik online gekozen heb