Winparts.nl

Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3

Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Arie28-02-2024
snelle duidelijke website. plezierig in gebruik, duidelijk met betaling en informatie na bestelling
Lich28-02-2024
Snel en duidelijk antwoorden op je vragen Retour sturen geen probleem wordt je netjes mee geholpen
JWM28-02-2024
Erg goed, gemakkelijk om de onderdelen te vinden die je nodig hebt, ook nog een handleiding erbij, keurige verzending, ook snel, website werkt goed.

Jan28-02-2024
Duidelijke website, met veel detail informatie over de te bestellen producten waardoor de kans van fout bestellen klein is. Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering in nette stevige verpakking.
Hansie28-02-2024
Snelle service direct verzonden Goed materiaal Gewoon 100% Duidelijke site Makkelijk bestellen Appeltje eitje
Bahadir28-02-2024
Wisserblad was te lang. Contact gehad met de klantenservice en direct de juiste wisserblad alsnog opgestuurd gekregen. De verkeerde hoeft niet terug. Niet dat ik er wat aan heb, maar alsnog geen gedoe en snel geregeld.
Jeroen28-02-2024
Update op 27-02-2024: Pakket zou bezorgd zijn ‘door de brievenbus’ Ging om een pakket van 20kilo met remmerij. Na meerdere telefoontjes en chats, na ruim een week pas terugkoppeling dat het pakket bijna een straat verderop was bezorgd. Waardeloos. Review van 24-01-2024: Levering niet volgens afspraak. Contact gezocht maar krijg tot op heden geen enkel antwoord.
Veenbrink tav René28-02-2024
Ruime keus in artikelen. Snelle service. Bij mijn laatste bestelling ging iets mis met de levering. Via app contact gehad en binnen een paar minuten geregeld. Echt top!
Eddie27-02-2024
Goede ervaring. In alle opzichten. Goede ervaring. In alle opzichten. Goede ervaring. In alle opzichten.
Eric27-02-2024
snelle levering, goed product. goede service. aanrader voor toekomstige bestellingen
Ron26-02-2024
De winkel is uitstekend en na invoer van het kenteken krijg je de juiste onderdelen voor je auto. Soms is de keuze wel erg groot, bijvoorbeeld bij de remblokken, waarbij het wel aardig zou zijn als Winpart aangeeft wat de beste keuze zou zijn. In mijn geval gekozen voor Brembo omdat de remmen zelf ook van dit merk zijn, maar bij aankomst was de set niet compleet (miste 3 borg bouten en twee rubber kapjes. Kan Winpart niets aan doen aangezien de doos verzegeld was. Na telefonisch contact is in overleg besloten om de oude bouten te gebruiken met een flacon borgvloeistof . Deze is door Winparts de volgende dag geleverd (kosteloos) top
Lolle26-02-2024
In een tijd dat alles duurder wordt en de auto een grote onkostenpost, is het fijn dat er een winkel is met goede en betaalbare onderdelen en oplossingen. Daarom raadt ik Winparts van harte aan. Ik zeg spread the word.
AFF26-02-2024
Bestelling goed afgehandeld. In het verleden ook goede ervaringen (assortiment, prijs).
John24-02-2024
1e keer besteld via gebruiksvriendelijke website. Netjes verpakt en volgens levertijd geleverd. Scherpe prijzen en nog mooi 10% korting voor nieuwe klanten na aanmelding nieuwsbrief. Ik ben positief verrast en als bedrijf kun je geen betere eerste indruk achterlaten. Chapeau!
JH24-02-2024
Snel, netjes ingepakt en op afgesproken tijdstip geleverd. Scherp geprijsd merkproduct
Monique24-02-2024
Fijn dat je op kenteken kan zoeken en dat het product wordt gecontroleerd of deze wel de juiste is voor de opgegeven auto. Ook is het assortiment ruim zowel in prijs als items
Dieter23-02-2024
Schnell und korrekte Lieferung.Gute und ehrliche Beschreibung der bestellten Ware
Rita23-02-2024
Makkelijk zoeken en duidelijke artikelomschrijving. De ruitenwissers zaten er in no-time op en doen het geweldig goed. Uitstekend merk Bosch.
Rien23-02-2024
WinParts heeft goed gehandeld. Het product werd snel geleverd en voldoet aan de verwachting. Ik heb voor WinParts gekozen omdat zij een enkele automat (alleen voor de bestuurder) konden leveren. De mat is goed van maat. Voor de bevestiging in de auto heb ik alleen een verstevigd gat in de mat op de juiste plaats moeten maken.
Mart22-02-2024
Zeer snelle levering: vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend geleverd. Uitstekende prijs voor de gekochte artikelen (ruitenwissers). Goede site waarbij het makkelijk was de juiste ruitenwissers te vinden op basis van kenteken.
Edwin22-02-2024
Ik kan niet anders zeggen dat het voor de volle 100% goed is gegaan. Ik heb de spullen kunnen vinden, de prijs was goed en de levering snel. Beter kan eigenlijk niet.
E.Bouwhuis22-02-2024
Levering vlot.1 artikel bleek niet te passen,ben daarop telefonisch zeer goed geholpen om een passend artkel te vinden
Rowdy22-02-2024
Het is opmerkelijk dat alle, tot nu toe, bestellingen 100% goed zijn gegaan. Het kan dus wel! Ga zo door Winparts!
Peter Broekhuizen22-02-2024
Ruime keuze in de artikelen die je zoekt. Prijs en kwaliteit is goed. Levering is ook vrij snel. Ik bestel daarom mijn artikelen bij Winparts.
W.H.21-02-2024
Prima webshop met goede service. Door een fout van mijn kant werd de bestelling door de Post retour gezonden naar Winparts. Na een telefoontje met een vriendelijke medewerkster werd dit snel weer in orde gemaakt.