Winparts.nl
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
Winparts, de meest uitgebreide auto onderdelen winkel!
7.3
Deze score is gebaseerd op 469 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Winparts.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Het was erg makkelijk om op basis van het kenteken de juiste olie en oliefilter te selecteren. Na het plaatsen van de bestelling werd een levermoment gedeeld en vervolgens kregen we snel bericht van PostNL met dezelfde info. De volgende dag werden de pakketten op het juiste moment en in goede staat afgeleverd.
Mijn bestelling is compleet en op afgesproken tijd en locatie geleverd. Top!
Concurrerende prijzen, prettige communicatie met klantenservice, snelle levering
Heel slecht kwaliteit ik raad het zeker niet aan!
Winparts werkt echt super goed, uitstekende service en goede kwaliteit producten! Snelle levering, en ook bij garantie-gevallen snel je geld terug of product omgeruild!
De shop is erg overzichtelijk, duidelijk en makkelijk te gebruiken. De levering was erg vlot, waardoor ik weer snel mijn auto kon gebruiken. Als laatste was de communicatie via de mail erg fijn. Veel updates over de status van kijn bestelling.
Goede prijs kwaliteit verhouding- snel geleverd.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Levert op tijd.
Artikelen te laat geleverd (zonder duidelijke communicatie ook nog) en daardoor heb ik de montagedatum moeten verschuiven. Nu blijkt dat een artikel niet past en ik kan het niet terugsturen omdat de reclameringstermijn van 14 dagen is verstreken.
Wat een slechte service is dat.
Pasgarantie is ook een aanfluiting want het is nu de vierde keer dat er iets niet past.
Ik bestel hier niet meer.
Winparts heeft een breed assortiment tegen goede prijzen, je moet alleen niet op garantie rekenen als er iets kapot gaat want dan duurt het weken voordat men reageert en vraagt men steeds om hetzelfde. Ook vraagt men op een video opsturen van het probleem. Je bent dan ongeveer 2 maanden verder en hebt nog steeds geen vervangend onderdeel. Kortom een soort ontmoedigingsbeleid. Dus als je garantie verwacht op je spullen dan zou ik elders kijken.
Juiste onderdeel besteld met behulp van kenteken , zeer gemakkelijk.
Makkelijk om het te bestellen en prima en goed verpakt verzonden..keurig op tijd 👍
Afgelopen week hebben de accu’s van mijn Kia en mijn vrouw haar Chevrolet Spark de geest gegeven. Omdat ik in het verleden al vaker onderdelen bij Winparts heb besteld , was de keuze gauw gemaakt. Kenteken invullen en dan komen de artikelen die passen direct te voorschijn. Alles is verzonden via Transmission. Die levert snel en op het beloofde tijdstip.
ik bestel regelmatig bij winparts en over het algemeen gaat het best goed , helaas worden de aangegeven levertijden bijna nooit gehaald ook niet als je er een avondlevering van maakt en daar extra voor betaald. Daarbij zijn ze zeer slecht bereikbaar en hang je lang aan de lijn en via whatsapp krijg je helemaal geen antwoord. Daar valt veel winst te halen. mijn laatste bestelling is een accu waar ik nog steeds op zit te wachten die zou al een week geleden geleverd worden . Er wordt niet in oplossingen gedacht wordt alleen gezegd we gaan het uitzoeken en we houden je op de hoogte , niet dus moet je zelf weer achteraan. De Accu ligt bij Transmission en er is geen idee wanneer die gaan leveren. Zit je dan met een auto met kapotte accu .
De geschatte leverdatum heeft winparts nog nooit gehaald.
Ruime keuze, goed materiaal, goede prijs/kwaliteit verhouding, duidelijke info op de overzichtelijke site. Als op de site staat dat het geschikt is / past voor je auto, dan kun je er vanuit gaan dat dit ook echt zo is (mijn ervaring bij verschillende auto's).
Vorige week zonneschermen gekocht voor m'n net aangeschafte Hyuandai I10 en paste weer perfect. Netjes verzonden en duidelijke info betreffende verzending en ontvangst.
Wat een aanfluiting is dit bedrijf..
Vorige week zondag bestelling geplaatst
5 liter olie
2x 1ltr olie
En een oliefilter
06-10-2024 besteld
08-10-2024 zou het binnen moeten zijn
08-10 -2024 bericht dat de order doorgeschoven word naar 15-10 ivm vooraad van de 5ltr can
09-10 via whatsapp contact gehad en gevraag of ze dan 7 liters wilde sturen ipv 1x5 en 2x1 ltr.. meneer op whatsapp voorraad nagekeken en dat kon.. hij zou zorgen dat het diezelfde dag nog verzonden zou worden.. dag erna geen track and trace dus ik weer app gestuurd waar tot op heden niet meer op is gereageerd.. dag erna dan maar bellen , kreeg ik een dame aan de telefoon wn die zei nee is niet gelukt we gaan vandaag ons best doen want hij staat op de looplijst en dan zou die morgen bij u binnen komen 11-10-2024.. enige wat er gebeurd is is een zending aangemaakt en niks verstuurd.. zojuist contact gehad met transmission , wat via wisman transport loopt en de dame vertelde me dat het pakket helemaal nog niet is aangekomen...
Kortom we zijn al meer als een week bezig voor mn spullen en ze liegen over de levertijden , wees gewoon eerlijk en negeer je klanten vooral niet !!
Eerste negatieve ervaring hier. Bestelling mooi geplaatst en betaald, waarna blijkt dat het huisnummer voor levering fout is overgenomen. Snel een mail naar klantendienst. "We gaan binnen de 3 dagen reageren". Wat??? Dus: pakje komt hierheen na 2 dagen, gaat retour zonder naar het pakketpunt te gaan en gaat terug retour. Klantendienst gebeld. Niets aan te doen.Wat een teleurstelling...
makkelijk te vinden, snel geleverd
Bestel altijd wanneer ik wat nodig heb, gaat altijd goed en wordt keurig op tijd bezorgd.
Altijd correct en volledig goed thuisbezorgd, nette prijzen 👍🏻
Duidelijk site, makkelijk artikelen opzoeken kwaliteit van de onderdelen en snelle verzending.
Prima webshop , hebben goede producten , altijd een goede controle of je wel het goede produkt besteld...wat bij je auto past
Heb een oude auto. Onderdelen zijn soms moeilijk. Bij Winparts het kenteken ingegeven. Even het jaartal erbij en de juiste maand. En toen was het "op hoop van zegen". Want veel onderdelen zoals een verdelerkap, passen vaak net niet. Of je vind geen origineel. En kijk aan, Winparts heeft ze!
Kon letterlijk m'n geluk niet op. Twee onderdelen geplaatst. Achter het stuur, en starten maar. Hoppaaah, werken als een tietelier. Ik blij, maar "Hare Blauwheid" nog blijer, die kan weer km maken 😉👍
Een superprofessioneel bedrijf. Express reactie en professionele hulp. Ik raad het van harte aan.