VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Sandra30-01-2019
Fijn om hier je aankoop te doen. We hebben hier meerder maken wat gekocht. Een combi-magnetron, wasmachine, droger en nu een vaatwasser. Als je typenummer niet verkrijgbaar is krijg je een duurdere variant voor dezelfde prijs. Goede service!!
Joris Kuenen30-01-2019
De service was goed en de prijs van het aangeboden. Apparaat was zeer scherp.
Jaap30-01-2019
Buitengewone snelle levering: rond 21:00 uur besteld en de volgende dag voor 09:00 uur geleverd. En ons oude kapotte apparaat gelijk mee teruggenomen! Wat een vriendelijke bezorger..., beter kan het niet!

prima afhandeling29-01-2019
Alles perfect. Enkel duurt het 3 dagen voor betaling is ontvangen als van een belgische bankrekening vooruit betaalt. Levering is prima geregeld netjes op het tijdstip zoals aangemeld. Prima !
Tim v D29-01-2019
Goede afhandeling en veiligkopen houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ben zeer blij met het product en de service!
Bert29-01-2019
De bestelling van vk736120 (inbouwkoelkast) was snel en doeltreffend. Aardige mensen. Over Dynalogic ben ik minder te spreken, want ondanks dat het dit keer goed ging was een eerdere bestelling op de dag van levering zonder pardon een dag verplaatst. Vrijgenomen voor niets dus! Nu ging het goed. De chauffers zijn behulpzaam en vriendelijk, wat je fus niet kan zeggen van het management van Dynalogic. Gelukkig maakt de accuratesse van Veiligkopen.nl een hoop goed en ben superblij met de nieuwe en onbeschadigde koelkast. Uitgepakt en helemaal in de keuken neergezet èn de oude weer meegenomen!
Marco28-01-2019
duidelijke site.... snelle levering... netjes uitgepakt en geplaatst op de juiste plek. Oude koelkast meegenomen. Enige min punt, in de bestelling aangegeven dat op dag 1 niet na 12 uur bezorgd kon worden en dus een 2e datum ingegeven waar we de gehele dag aanwezig waren. Tevens nog een extra mail gestuurd en een bevestiging gehad dat er rekening mee zou worden gehouden. De dag voor levering mail om 22.10 uur dat de koelkast na 13 uur geleverd zou worden. Op de dag dat we aan hadden gegeven er niet te zijn na 12 uur.... JAMMER, maar verder goeie site
Wilma Mikkers28-01-2019
goede communicate en snelle levering van onze vaatwasser. bezorgers erg attent bij afleveren van apparaat
Aankoop afzuigkap28-01-2019
Duidelijke website. Alleen is de informatie niet up-to-date. Op de website stond leverbaar in 2 dagen, dit bleek niet te kloppen. Daarover gebeld en goed opgelost door een alternatief artikel aan te bieden. Vriendelijk en deskundig geholpen
Koen28-01-2019
Zoals het hoort: Echt de goedkoopste, perfecte communicatie en snelle levering!
Hans27-01-2019
Na de bestelling werd ik gebeld, of het wel het juiste artikel was wat er door mij besteld was, en er geen vergissing was gemaakt. Ze denken dus met de klant mee !
Jortus26-01-2019
Vlotte afhandeling, snelle levering, al met al prima service voor order VK736253 Ja de winkel is best wel prima raad ik zeker aan. Prijzen zijn ook scherp. Zo dit zijn wel genoeg karakters denk ik of niet. Ja vast wel succes allen
Joeri26-01-2019
3.0
3.0
De webshop ziet er prima uit en betrouwbaar, de levering is snel. Maar deze winkel weet niet om te gaan met retouren. Aan de telefoon zitten personen die de leveringsvoorwaarden van het eigen bedrijf niet kennen. Maak je gebruik van je wettelijk recht, laten ze niks van zich horen en laten je keihard in de kou staan zonder verdere uitleg. Heel erg slechte nazorg.
Alex25-01-2019
Snelle bevestiging en afspraken goed nagekomen . Montage was ook voortreffelijk !
Leo Crauwels25-01-2019
zeer vriendelijk ,snel en goed koop en zeer ook bij de levering en zou mijn vrienden het aanraden GRTJ LEO
Van der helm25-01-2019
Goede snelle service nadat ik het apparaat op de website had besteld kreeft ik direct een email dat deze niet meer leverbaar was helaas.wel kreeg ik direct een goede aanbieding en stuurde ze een gelijk waardig apparaat van zelfde merk zelfde de functies of beter En over geld werd niet gesproken.apparaat was paar honderd euro duurder Ook over de levering niks aan te merken in het contract staat over de drempel maar deze 2 jongens hebben hem keurig in de keuken neer gezet Ik zeg prima zaak! Goede service ga zo door Dit zie je Onno 2019 niet meer zo veel!
Rob25-01-2019
De pagina is duidelijk. Het zoeken is makkelijk en daarnaast is de aangeboden prijs zeer concur erend
Ronald25-01-2019
Veiligkopen.nu is een aanrader. Prima internetwinkel met afhaal mogelijkheid om je product af te halen, wat je product dan nog goedkoper maakt. De klantenservice is tot laat bereikbaar, en wat natuurlijk belangrijk is de service en de prijs. Met de prijs zit het hier wel goed, die is goedkoper dan de concurrerende verkopers. Wat ook erg makkelijk is, is de track and trace bij hun. Je krijgt een indicatie hoe laat de vervoerder komt. En dan krijg je als je kijkt bij de track and trace te zien waar de chauffeur op dat moment rijdt, en een foto welke chauffeur er komt. En hoeveel adressen er nog voor je zijn. Erg makkelijk als je nog even weg moet. Nee al met al ben ik super tevreden over het bedrijf Veilig kopen. En wat ik heel belangrijk vind, ze hebben het thuiswinkel waarborg.
Ieniemienie24-01-2019
Onderwerp vaatwasser ordernmr vk735617 Ik vind het contact met veilig.nu prima . Ze komen hun afspraken goed na en ook het bezorgen was prima geregeld👌Ik vind dit een erg prettige winkel. Ik had gevraagd om in de middag te komen, hier werd rekening mee gehouden. De levertijd klopte ook , de vaatwasser die ik wilde was niet meer leverbaar en ze regelde daardoor een die er et meest in de buurt komt, ik had dit liever voor ik bestelde geweten maar er was een goed contact waarmee je e.a kan vragen , dit vind ik het enige min puntje. Vaatwasser was goed verpakt en doet het prima, zit nog een extra rek op wat bij die andere niet zat🤗Kortom ik ben tevreden.
YS24-01-2019
Laagste prijs, snelle aflevering met keuze van afleverdatum en indicatie aflevertijd.
Ton Hofland24-01-2019
Snelle en adequate afhandeling. Bij telefonisch contact ook vaktechnisch goed geadviseerd.
Ton Hofland24-01-2019
Natasja23-01-2019
Veiligkopen.nu heeft een gebruiksvriendelijke overzichtelijke website en het is een betrouwbaar bedrijf! Superscherpe prijzen! Nu al 2x apparaten besteld bij veiligkopen.nu. Klantvriendelijke mensen bij callcenter. Mocht ik nog nieuwe apparaten nodig hebben ga ik zeker weer shoppen bij veiligkopen.nu
beko warmtepompdroger23-01-2019
Ik vind het erg fijn dat de gemaakte afspraak over het tijdstip van bezorgen goed is nagekomen vriendelijke bezorgers apparaat geinstaleerd op de plaats en het afval ook nog meegenomen
Anja23-01-2019
Heel snelle, vlotte levering en perfecte communicatie over de levering van de bestelling (trouwens ook met het koerierbedrijf). Heel tevreden over mijn magnetron en over Veilig kopen.nu. Een webshop om in gedachten te houden wanneer ik nog eens een online aankoop wil doen!