VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jacco20-02-2019
Goede keuze, op tijd en keurige aflevering. Communicatie is duidelijk en op tijd.
SMA20-02-2019
Snelheid, duidelijk en snelle online service, heel klantgericht/ vriendelijke klantenservice. Bezorging is correct en optijd.
Lexmo19-02-2019
Eerste keer een bestelling gedaan. Combi magnetron op zondag besteld ,vrijwel direct een bevestiging van de order en van de leverancier track and trace. Op maandag product netjes afgeleverd. Al met al een top site en een aanrader ook gezien de prijzen

BasP18-02-2019
Op zondagavond een nieuwe inductiekookplaat besteld rond 21:00 uur telefonisch contact gehad om nog wat dingen na te vragen en de bestelling geplaatst. Maandag om 10:00 uur de inductieplaat al in huis en om 11:00uur kunnen koken ! Kortom topservice en erg snel en op zondag tot 22:00 uur telefoniscnte bereiken.
Jan18-02-2019
Vandaag onze mooie Bosch-koelkast ontvangen.Een heldere website,goed geprijsd,snelle levering. Duidelijk hoe en wanneer er geleverd wordt.
Jan18-02-2019
Ruime keus, snelle levering en goed geïnformeerd oer email over het tijdstip van levering.
Gerritje18-02-2019
HI alle toekomstige klanten , Afgelopen zaterdag 16-2- 2019 min vriezer helemaal overleden nou daar zit je dan met de gebakken peren. snel op het internet gekeken en ik kwam al snel bij Veilig kopen .nu uit daar hadden ze de vriezer die ik zocht. De klanten service gebeld en wat bleek het apparaat was niet meer leverbaar maar de verkoper ( aller aardigst ) zei mij niets aan de hand meneer ik ga u de opvolger leveren een heel nieuw model voor de zelfde prijs als die andere. nou dus gelijk besteld en vandaag al geleverd 18-2 . Twee zeer nette jongens die kwamen afleveren perfect gelopen. Het oude apparaat meegenomen en de verpakking van de nieuwe,, ben er helemaal blij mee. Mocht er in de toekomst weer wat aangeschaft moeten worden dan weet ik de weg. heren van de verkoop en bezorging bedankt . TOP
Boudewijn18-02-2019
Dit is de eerste keer dat ik bij Veiligkopen.nu een aankoop heb gedaan. Het ging om een Grohe Red kokend waterkraan. Buiten het feit dat ze snel leveren via een zeer snelle koerier met Track&Trace, waren ze ook nog de voordeligste. Ook een vraag via email werd binnen een uur naar tevredenheid beantwoord. Tot op heden zou ik Veiligkopen.nu bij een ieder aanraden.
Daan!18-02-2019
Bij veiligkopen.nu een vaatwasser gekocht. Ik kende de shop niet, maar na een snelle research en de positieve berichten van andere klanten, heb ik de gok genomen. Een hele goede gok, zo bleek! Er werd nog even gebeld om te informeren of ik wel het juiste formaat vaatwasser voor mijn keuken had besteld, aangezien dit een extra hoge was. Dit om een miskoop te voorkomen. Vervolgens bleek de door mij gekozen vaatwasser niet meer leverbaar en kreeg ik, voor hetzelfde geld (!), een nieuwer (en duurder) model geleverd. Dit werd duidelijk gecommuniceerd. Tien punten! De levering en montage werd ook gedaan door een kundig monteur, die alle tijd had en e.e.a. uitlegde. Ook hierbij een duidelijke communicatie. Kortom, ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen bij veiligkopen.nu!
D. Wijman17-02-2019
Shop is goed en overzichtelijk. Bij bestellen een vaatwasser gekozen die niet meer te leveren viel bleek achteraf. Per mail is dit doorgegeven dat er een andere vaatwasser geleverd ging worden. Ik vond dit geen probleem en tot nu toe geen spijt van mijn aankoop.
M.J.W. Vogel16-02-2019
De keuze van de shop was prijstechnisch. De artikelen waren hier het goedkoopst. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Ik heb eral een aantal artikelen eerder besteld en laten thuis bezorgen. Dit alles ging perfect. Een aanrader voor een ieder.
Ad16-02-2019
Snelle en correcte behandeling en afhandeling van de koop. Geen moeilijke niet begrijpend vragen of schermen. Koop is goed bevallen. De volgende keer rechtstreeks naar veiligkopen.
Anouk van Bolderik16-02-2019
Ik was op zoek naar een inductiekookplaat na wat prijzen te hebben vergeleken Kwam ik uit op Veiligkopen.nu met echt een hele scherpe prijs. Nadat ik de gewenste kookplaat had besteld kreeg ik een nette mail dat de kookplaat inmiddels was vervangen door een beter exemplaar en dat ik die kon krijgen voor dezelfde prijs. Hier was ik erg blij mee omdat het nieuwe type een stuk beter was en ook omdat ik het verschil van dik 100euro niet hoefde bij te betalen.Ook de bezorging ging super goed ik had de bestelling op vrijdag avond gedaan en zaterdag had ik hem in huis. Kortom dit was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste. Top winkel.
hs16-02-2019
De medewerkers van VeiligKopen zijn meedenkend en meewerkend waar nodig, bijzonder prettig.
Sam15-02-2019
2.0
2.0
Goede slogan voor het bedrijf ; “voor 22.00 besteld, volgende week bij u thuis”. Er wordt extra geld aangerekend om online te betalen, dus kies ik voor een overschrijving. Dit zorgde al voor de nodige vertraging... in de eerste mails werd verkondigd dat het huidige toestel niet meer beschikbaar was en dat we meteen een ander specifiek toestel zou krijgen. Na 4 dagen kreeg ik dan toch nog een bericht dat mijn zending later verstuurd zou worden omdat het toestel bij een ander bedrijf besteld moest worden. Waarom werd dit niet meteen gedaan? Ik had ook de optie “oud toestel meenemen” aangeduid, wat per email bevestigd werd. Na 3 of 4 dagen krijg ik een mail waarin staat dat mijn oude toestel niet wordt meegenomen en moet ik nog een mail sturen opdat ae alsnog mijn oude toestel meenemen. Kortweg: jullie nemen je tijd ( veel langer dan jullie beweren) en jullie communicatie trekt nergens op, alsof er van shift veranderd wordt en niemand is op de hoogte van wat de voorganger gedaan heeft..
Fam. Kroone15-02-2019
ik heb een wasmachine gekocht. Duidelijke webshop, de wasmachine was na aankoop niet meer op voorraad, maar ontving netjes op de factuur de reden en daarna ook nog per mail uitleg en ze boden een goed alternatief. Goede service. Volgende dag in huis, netjes en snel aangesloten.
Roland15-02-2019
Op zoek op het Internet naar een Inductiekookplaat kwam ik op vele sites terecht. Waar ik belang aanhecht is betrouwbare volledige informatie om een aankoop te kunnen doen. De site van veiligkopen.nl gaf mij de meeste informatie en hoewel ik nog nooit via deze site een bestelling heb gedaan kwam de naam mij betrouwbaar over en ook de kosten van de Inductiekookplaat met ordernummer VK741891 beviel mij. Zogezegd zo gedaan, bestelling geplaatst en afwachten. Al direct na de bestelling ben ik op de hoogte gebracht dat Dynalogic de Inductiekookplaat zou thuisbezorgen. Ik hoefde niet lang te wachten op Dynalogic die vrijwel direct aangaf dat het bestelde product de volgende morgen zou worden gebracht. En wat mij opviel is dat deze vervoerder punctueel is en op tijd en op maat mijn Inductiekookplaat thuisbracht. Petje af voor veiligkopen.nl en Dynalogic.
Robert15-02-2019
Nadat ik al mijn keukenapparaten had uitgezocht ben ik gaan rondshoppen voor de laagste prijzen. veiligkopen.nu was wat prijzen vergelijkbaar met andere webshops maar boden nog eens extra kassakorting op de meeste apparaten. Gezien de goede reviews overgegaan tot bestelling. En geen spijt gehad. Alles netjes bezorgd. Later heb ik nog een afzuigkap en kraan besteld waarvoor ik een goede deal kreeg. Helaas was ik daarna alsnog vergeten een recirculatieset voor de afzuigkap te kopen, misschien kan de webshop daarop inspelen door de klant hierop te wijzen. Na het internet afgestruind te hebben naar welke set ik nodig had toch maar even de klantenservice gevraagd welk type ik nodig heb (bijna niet te vinden). Daarop kreeg ik netjes een reactie met het juiste type. Kortom, een tevreden klant
Peter14-02-2019
Kopen bij veiligkopen.nu is super, duidelijke product info en super vriendelijk en gemotiveerde personeel die je te woord staan.. Factuur overzicht is duidelijk en de afspraken voor de bezorgingen gaan keurig op de aangegeven tijdzones. Koop al jaren bij dit bedrijf en wil dit zeker blijven doen.... aanrader......
Arjan Buikema14-02-2019
Ik zocht een AEG T7DBN400 Warmtepompdroger - 7 kg, A++ via Google. Dit bedrijf popte op en had een nette Prijs. Ik kon zelf het bezorgmoment kiezen. En dit werd netjes bezorgd door Dynalogic deze hield mij super op de hoogte van bezorgen! Zo mis je de bezorger niet. Het apparaat aangesloten en werkt naar verwachting. Kortom duidelijke en nette service! Tot de volgende aankoop!
Pieter14-02-2019
Zojuist me nieuwe vaatwasser binnen alles volgens afgesproken tijd.Duidelijke uitleg over het product en veilig betalen ik za hier zeker meer bestelen.
dineke zegers13-02-2019
2e produkt besteld (na koelkast nu wasdroger ) duidelijk omschreven, zeer gunstig geprijsd en snel geleverd. snelle reactie op de order qua aflevering en goed contact met koerier. netjes afgeleverd, goede uitleg en alles netjes achtergelaten, oude toestel direct mee retour. 2x goede ervaring. top
Patrick13-02-2019
Duidelijke makkelijke webshop, snelle levering de volgende dag al.! Niet de voordeligste maar onze vaste webshop voor witgoed ed.!
Eli13-02-2019
Combi oven met grote ruimte en vooral een mogelijkheid om ook een bakplaat te gebruiken!! Beste combinatie voor product/prijs.
Ted13-02-2019
Prima shop, met vooral prima prijzen, de laagste prijs die ik kon vinden ! Een aanbevelendige shop !