VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Omer25-03-2019
Doen wat ze beloven en ze zijn beduidend goedkoper dan de concurrenten. Wasmaschine bij Veiligkopen.nu gekocht en deze is netjes de dag bezorgd of de gewenste dag.
P25-03-2019
Snel geleverd in de aangegeven periode. Tevreden over het geleverde artikel.
A. V Bennekom23-03-2019
Vrijdagavond een vaatwasser besteld en zaterdag middag in huis! Goede omschrijving over wat te doen voor het afvoeren van de oude vaatwasser op de site. Goed te volgen hoe laat ze zullen komen!

Peter23-03-2019
Even contact gehad met de helpdesk over de leverdatum. Prima geholpen. Grootste pluspunt: gratis 3 jaar extra garantie. Aflevering was prima geregeld - via sms'jes prima op de hoogte gehouden.
Patrick23-03-2019
Snelle en correcte levering ! Bestelde artikel was niet meer leverbaar maar een gelijkwaardig alternatief gekregen. Goed gecommuniceerd !
kiekens redgy23-03-2019
scherpe prijzen en een vlotte service ook met vragen kun je terecht tot laat in de avond die worden heel vlot beantwoord levering is eveneens heel vlot verlopen een echte aanrader zeker weten topbedrijf
Stephanie23-03-2019
Super service: vandaag besteld, volgende dag in huis. Track & trace werkt super. Twee vriendelijke heren kwamen de koelkast brengen en aansluiten. Verpakkingen gewoon weer meer. Top!
VK74824723-03-2019
Maandagavond besteld. Bij de bestelling kan je aangeven op welke dag deze bezorgd mag worden. De bestelling werd vervolgens netjes op de geselecteerde dag bezorgd. Het oude apparaat werd meegenomen en de bestelling werd op de gewenste plek gezet. Het verpakkingsmateriaal is ook direct weer meegenomen door de bezorgers.
mary22-03-2019
de site is gemakkelijk ik wilde een medewerker spreken dat is vlot en gemakkelijk gebeurd hij heeft mij goed geholpen ik wilde thuis contant betalen was geen probleem de bezorgers waren heel vriendelijk.
Marijn22-03-2019
Supersnel en volgens afspraak geleverd. Ik kon zelf kiezen op welke dag ik de levering wilde hebben en kreeg een half uur van te voren keurig een sms’je. Geen bekende webshop, dus was even huiverig. Maar totaal niet nodig
Paul21-03-2019
Snelle levering en vriendelijke jongens, het product is netjes op de plaats neergezet en de oude weer meegenomen
Lodewijk21-03-2019
snel handelen, correcte info, ook over noodzakelijke accessoires. hewb voor de aanschaf van 4 apparaten tegelijk bij drie webshops aanvraag gedaan, alleen bij veiligkopen.nu binnen twee uur reactie
Netty21-03-2019
Netjes op tijd geleverd, met een uitgebreide aankondiging van de vervoerder. Website uitgebreid en duidelijk. Na uitgebreid googelen hadden we deze kookplaat uitgezocht en deze website had de mooiste prijs. Service is uitstekend.
Garib20-03-2019
In eerste instantie wist ik niet met wie ik te maken had. Maar nu na iets hier te hebben besteld, ben ik zeer tevreden met alles. Alles was goed gepland en verzorgd van A tot Z.
EhvdB20-03-2019
Product was helaas niet leverbaar, stond niet op de site, maar direct daarna over geïnformeerd. De mogelijkheid om zelf een lever moment te kiezen is erg prettig. Daarnaast zeer aantrekkelijke prijzen. Aanrader!
Arjan19-03-2019
Alles netjes zoals afgesproken. Heel correct geholpen en gemonteerd. Kundige vakman heeft de koelkast ingebouwd.
Mieke Puts19-03-2019
Goede info van klantenservice, duidelijke leveringsafspraken en goede prijs.
Michel19-03-2019
Alles vlekkeloos verlopen de bezorgers waren op tijd en vriendelijk. Let wel op als je zelf de deur wilt omdraaien is niet voor iedereen te doen als wel dan met twee man ivm deuren vasthouden en om de ijskast op zijn achterkant te leggen. Als je de handleiding gebruikt dan laat je vooral niet verwarren doordat deze voor meerdere types is gemaakt en plaatjes zijn slecht te zien. Gebruik vooral je logisch verstand. Al met al top ijskast.
annemiek19-03-2019
ideale site om de goedkoopste apparatuur te vinden. je kan nauwkeurig zoeken voor een goed resultaat. wordt netjes en snel thuisbezorgd, super !
Mireille19-03-2019
Makkelijk te bestellen en volgende dag al geleverd Deze winkel had ook nog eens de laagste prijs !
Marinka18-03-2019
Superservice! Wasmachine en droger snel geleverd. Vanochtend een sms gelregen met ongeveer de levertijd, en een halfuur van te voren nog een sms. De bezorgers heel vriendelijk!!
Maurice17-03-2019
Weer de goedkoopste. Snelle service dus waarom meer betalen. Veilig kopen komt meestal niet als eerste bij google zoeken maar is echt de moeite waard om te onthouden. Nu een afzuigkap gekocht die maarliefst 120 euro goedkoper was dan bij een goedkope concurrent voorheen een vaatwasser gekocht bij veilig kopen waar ik ook ruim 100 euro op heb bespaart. In het vervolg als je iets zoekt eerst even bij veilig kopen kijken.
roodkapje17-03-2019
heldere informatie op site, snel, goede levering en snelle en accurate informatie via track&trace. Keurig verpakt, goede service. Kortom zal deze site zeker weer bezoeken als ik iets nodig heb.
Leo Molenaar17-03-2019
De shop kwam zijn afspraken na, track and tracé gaf pecies aan welk nr je aan de beurt bent, daarbij gaf track en tracé uiteindelijk aan hoelaat ze zouden arriveren. Een SMS ER ACHTER AAN MET HET JUISTE tijdstip. Levering binnen de tijd 1115/1415 uur.
George16-03-2019
747564-2 Snelle en vriendelijke levering. Vaatwasser uitermate tevreden mee. Klantenservice ruim en goed bereikbaar.