VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anneke03-05-2019
Als ik een 11 kon geven zou ik dat doen. Absoluut perfecte service. Alles komt op binnen op een dag die je zelf kunt kiezen, tijd wordt goed doorgegeven en de bezorger komt met twee personen om alles naar binnen te dragen. Scherpe prijzen. Op vragen wordt meteen gereageerd en een probleem met de vaatwasser die toch niet paste is supersnel en simpel opgelost, ik kan de vaatwasser gewoon omruilen!! Dat scheelt toch weer een slapeloze nacht.
Marc03-05-2019
Al meerdere malen bij VeiligKopen besteld en altijd dik tevreden. Makkelijke site, vriendelijke klantendienst en vlotte service!
Patch03-05-2019
Prima shop, overzichtelijk, goede lage prijzen ..binnen weekmijn gaskookplaat on huis, vriendelijke bezorger en een super track en trace !!! Ga jullie echt aanbevelen bij kennissen en familie en natuurlijk op facebook!!! Chapeau!!!

Roeland.dekonink02-05-2019
Prima webwinkel met concurerende prijzen. De (kassa) korting staat duidelijk aangeven. Service is super, de bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar en als alternatief is een ander model aangeboden. Toen bleek dat voor dit type de kassakorting niet was berekend is na een kort telefoongesprek het bedrag binnen 1 dag op mijn rekening overgemaakt. Ook het afleveren is volgens afspraak verlopen. Kortom een super service.
Jeroen02-05-2019
Aantrekkelijk geprijsd en ruim assortiment. Het product is zeer snel geleverd.
F.J. van Wijngaarden01-05-2019
Heel handig via internet te vinden, veel producten op voorraad, dag erna netjes afgeleverd, laagste prijs vaak met extra korting. Super.
Arnold01-05-2019
Enorme goede ervaring met VeiligKopen. Goede en nette prijzen en zeer snelle levering. Pluspunt mijn bestelde wasmachiene bleek niet meer in voorraad en was ook niet meer te leveren, we kregen zonder bijbetaling een upgrade naar een duurder model. Ook de bezorgers waren zeer netjes en vriendelijk. Ik kom hier zeker terug
Ton30-04-2019
Heel goede prijs, bestelling en levering zijn vlot en correct verlopen. Geen tien, want niemand is perfect.
Mostapha El kahlaoui29-04-2019
Ik heb de vaatwasser nergens zo goedkoop gevonden alleen bij veiligkopen. De bestelling was netjes vroeg en op tijd. Ik had de klant contact centrum gebeld voor informatie. De medewerker aan de telefoon was heel erg vriendelijk en ik heb alle antwoorden gehad van mijn vragen.
Janneke28-04-2019
Goede informatie, beste prijs, correcte levering en aansluiting zoals afgesproken en mooi op tijd.
Agnes27-04-2019
Prima website. Gevonden bij zoeken naar wasmachine/droger combi. Laagste prijs! Snelle levering.
Rene27-04-2019
Veiligkopen had onze droger voor de laagste prijs. De communicatie en service verliepen prima.
Henry mulder26-04-2019
Gewoon perfect van bestellen tot plaatsen. Oude machine afvoeren. Verpakkingen afvoeren. Geweldig.
Fred25-04-2019
Vergeleken op basis van totaalprijs (incl. bezorgen en plaatsen). Kwamen als meest gunstige uit de bus. Melding van tijdstip van levering zou ik graag de avond van te voren hebben i.p.v. in de ochtend om 8 uur. Levering prima en geplaatst. Nette vriendelijke bezorgers die op mijn verzoek ook de wasdroger hebben geplaatst op de geïnstalleerde wasmachine.
Frank25-04-2019
Geweldige Service! Gisteravond om 18u55 besteld en om exact 19u werd ik al gebeld om een vraag die ik nog had te beantwoorden. Vervolgens zijn de afspraken bevestigd, ben ik prima op de hoogte gehouden over de levering en het moment waarop het toestel zou aankomen. De heren die de levering verzorgden hebben mijn oude toestel meegenomen en het nieuwe perfect geïnstalleerd; geen gedoe / geen troep! Klantvriendelijk en servicegericht!
Annie24-04-2019
Duidelijke overzichtelijk site, snelle bezorging en makkelijk te volgen via de mail.Zeker aan te bevelen bij familie/vrienden
DickW23-04-2019
Een toegankelijke webshop met aantrekkelijk geprijsde producten. Met meerdere sites vergeleken, maar prijs en levertijd waren gewoon top.
compactbeamer23-04-2019
zeer snelle en duidelijke service. Scherpe prijzen en zeer goede aftersales. Bezorging is perfect op tijd en erg netjes. Bij een volgende aankoop staat deze bovenaan!!
Joris22-04-2019
Goede prijs, snelle levering ondanks niet op voorraad, zelf afleverdatum bepalen, en een telefoontje een kwartier voor bezorging. Wat wil je nog meer?
L. Gorissen22-04-2019
Zeer goede prijs, goede communicatie omtrent product en levering. Goede informatie betreffende levering. Levering volgens afspraak.
Paul20-04-2019
Mijn order VK754470 is door VeiligKopen .nl snel en accuraat verwerkt met een goede communicatie, gemaakte afspraken worden korrekt uitgevoerd in samenwerking met een keurig transport bedrijf, voor mij 5***** Aan te bevelen internet winkel
Tom van boven20-04-2019
Snelle levering en lage prijs en goede kwaliteit En beloven ook wat ze doen vaatwasser besteld En dat type was niet meer te leveren dan kreeg ik een nieuwere type en duurder voor de zelfde prijs als ik besteld had top bedrijf
Reinier20-04-2019
Nette levering, goed aangegeven wanneer ze komen en een half uur van te voren bericht dat ze onderweg zijn
Daphne20-04-2019
De levertijden waren duidelijk aangegeven via sms, hierdoor wist ik precies wanneer ze zouden komen. Ze hebben netjes het afval meegenomen en alles op de plek gezet en aangesloten.
Peter duijs19-04-2019
Ik vind het een super goede en snelle levering en plaatsing van de vriezer. Netjes binnen gebracht en de oude weer mee genomen. En ook de bericht geving op de leverdag, waren we erg over te spreken. Mijn ordernummer VK753693.een liebherr vriezer.